Pokemon nyckelringar och halsbandPokemon Keychains och halsband från Perler pärlor.

Relaterade Ämnen

Med Action Replay Ds med Pokesav och Pokemon Diamond och Pearl

detta instructable kommer att lära dig hur du skapar action replay koder för pokemon diamond och pearl.http://www.Uploading.com/en/files/xb...n_0.3.exe.htmlSteg 1: Skapa koden. Ok nu om du vill max pengar att gå till pengar och skriva i 999999, eller...

Turkiet fjäder örhängen och halsband

Jag hittade vilda Turkiet fjädrar i skogen och beslutat att göra smycken av dem.Jag använde både örhängen och halsband örhänge stift, pärlor och en stor diameter crimp pärla. Jag la pärlor till PIN-koden. Efter lite putsning i slutet av fjädern så at...

Pokemon X och Y: Kläckning ägg utan väntar 4ever

så idag jag kommer att lära dig hur man kläckas pokemon ägg i pokemon X och Y lätt! Så inget mer och tillbaka! Det är tråkigt!Steg 1: material Material-En slant eller dime-Du tittar på 3dsSteg 2: Få dina ägg från barnomsorgen Gå till dagvården på väg...

Hur handeln på Pokemon Silver och guld med en Gameboy Color link-kabel.

Detta visar att det är möjligt att handeln på pokemon guld och silver med gameboy förskott. Allt du behöver är en gameboy color link-kabel. Game Boy color link-kabeln fungerar med GBA aslong som du spelar en gameboy color spel. Det fungerar även med...

Lightning bolt hjärt örhängen och halsband charm

jag har konstruerat en cad-fil för 3d utskrivbara hjärta örhängen och halsband charm. Örhängena har en ring på hjärtat så att örhänge krokar kan vara pålagd. Charmen är att matcha och en ring på toppen vände på sin sida så att det kan skjutas på ett...

Convert-stånd VRISTKEDJA och halsband

med hjälp av tråd och pärlor kan du göra en enkel smycken som kan användas som en Fotlänk samt ett halsband enligt din önskan.Denna smycken består av 2 delar som kan vara förreglad varandra att bilda en hals kedja och förreglad till sig att bilda en...

Gem regnbåge armband och halsband

Steg 1: Material som krävs för Du behöver:1. säkerhetsnålar2. färgglada GemSteg 2: Looping upp Anslut Gem med varandra i en regnbåge färgade mönster eller bara slumpmässigt plocka upp alla färger att slinga det. Göra så många kedjor göra det tjocka e...

Silver Smithed Pendent och halsband

i detta instructable, lära dig hur man gör en bezel ange silver hänge och en silvertråd arbetade matchande halsband. Detta är en mellanliggande färdighet av silver smithing. du behöver tillgång till specifika verktyg och ha en grundläggande förståels...

Enkel och Cool Knex kedja armband och halsband

gjorde jag ett halsband och armband av knex. De är ganska cool och lätt att göra. Vänligen betygsätta, kommentera och prenumerera.Steg 1: halsband Kedjorna är mini knex kedjor men du kan ersätta vanliga medelstora kedjor om du måste.Steg 2: armband G...

Hur du använder Pokesav för Pokemon Diamond och Pearl: An idioter Guide till teknik

detta är en instructable om hur du använder Pokesav som finns här. Klicka bara på länken pokesav och ett meddelande uppmanas för att öppna den. bara ladda ner det och öppna upp det, och du bör få ett fönster som har en hel massa saker som ser ut så h...

Pokemon X och Y dubbel strid combo

Denna combo är verkligen hjälpsam, om du vet hur man använder det rätt och gör nytta av din Pokémon statistik och förmågor.Steg 1: Har dessa Pokemon i ditt team.Du behöver en av svärd av rättvisa kvartetten (Cobalion, Virizion, Terrakion eller Keldeo...

DIY lätt Wire Wrapped pärlstav Charm och halsband

Här är en trevlig och jordnära pjäs som är säker på att imponera! Använda någon pärla/s du. Bli kreativ och gör det din egen!...

Att göra en Mega Ring från Pokemon X och Y

Hej alla så jag ville göra en mega ring för Cosplay så här är vad du behöver göra en alltför :)1: 2 papprör2: färg och penslar (jag använde tempera paint)3: en marmor eller pärla4 två bilder av mega sten (en referens) och en för marmor5: blyertspenna...

Hur man gå till av Globle Trade Center på Pokemon Black och White 2 DS spel

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:...

Shrinky skulptur

Så jag jobbar på saker för min sons Digimon parti, att göra shrinky dink nyckelringar och halsband, och när jag är klar skära dem alla ut, jag har en ganska bra hög med rester.Shrinky dink papper är inte billigt, så det smärtar mig att ens överväga r...

Hungrig hungrig flodhäst!!!

Mitt namn är Shameya och jag är en Junior på Boston förberedande stadgan Public High School. Under sommaren är jag en ungdom lärare med den lära sig 2 undervisa, lära 2 lära maker utbildningsprogram. Under läsåret är jag en "Falk förvaltare" vid...

Min nörd halsband och nyckelringar har jag gjort

här är några nyckelringar och ett halsband som jag har gjort genom åren av slumpmässiga kretskort, datorn ram, video spel d kuddar, gitarr plockar, strömbrytare och slumpmässiga e-avfall. de flesta av nyckelringar är alla på av min mina väskor / rygg...

Telefonen står och bokmärke!-enkelt och lätt! Använda din gamla Pokemon!

Kan inse det - vi tittar på något på vår telefon och vi vill inte behöva lutar det upp på vår väska eller handväska. Men i stället för med 3$ Walmart varumärke kan använda vår fancy bokmärke/telefon-monter vi byggt här på denna sida!Steg 1: Att göra...

Brand-halsband och örhängen

Jag spelade new super Mario bros. DS, jag hade sett min vän spelar det så jag visste vad jag ska göra. Jag fick just min andra brand blomma. Jag tänkte, "hur skulle det se ut som tillbehör._____________________________________________________________...