Old Camera Style Lamp made from scrap, FullmetalHello,

Here´s en annan lampa i´ve tillverkad av skrot och carparts
Det blev utseendet på en Vintage filmcamera wich jag verkligen gillar, på grund av det smutsiga krossat glaset med gravyr det ser mycket mer används och ursprungliga vintage.

Thats inte riktigt en steg för steg instructable dess mycket svårt att hitta den samma perts jag tror det är inte nödvändigt att visa exakta "hur man" bygga det där. IT´s mer för inspirerande ditt eget projekt kanske en liknande lampa.

Delar:

-Stativet är en vintage mässing stativ
-huvuddelen ingår vissa motor i en audi, tror jag är en Insprutningspump
-downpart av kroppen är en EGR ventil för en citroen c5
-säkerhetskedja av linsen är downpart/Waterreservoir av en klassisk esspressomachine
-linsen är en 1920´s cykel lampa
-occular är en del av ett Mikroskop
-vissa elektriska skrot
-en mobilecharger 12V 800mAh
-en cableswitch

Först gav jag engineparts till en glassblster för rengöring. efter som de ser ut som nya kanske lite nya.
sedan gjorde jag två adapterplates i aluminium. så jag couldt stänger ner och baksidan av mainbody.
nu jag slipa ner tråden av esspresso machne sak, bara för ett renare utseende och borrade hålen jag behöver för att fastställa lampan och sätta cabeles.
Nu svetsa jag den huvudsakliga delen till downpart och esspressopart till största delen.
Sedan jag skruvade stativ till downpart, lägga kabeln igenom och skruva på lampan.
Jag är bara behövde lödda kablar till av uttag som allready i lyktan.
Lägg växeln i raden.
Stick occular och electrick "saker" till baksidan med lite epoxyd lim

Jag har valde ett mycket svagt ljus, det ser bättre än några mega LED tror jag. så it´s inte bara en lampa för ljus upp något it´s också en skulptur med en ljuseffekt.

hoppas du gillar

Relaterade Ämnen

A simple lamp made from laminated wood

Hi everybody!I min utbildning att bli licensierade trä/metall butiken lärare fick jag bygga många saker. Ett av uppdragen var att experimentera med laminerade böjt trä. Vi bör göra en rund del, en del gjorda av en solid bit med skära skåror, och förs...

Achille le grand (a lamp made from fire extinguishers)

As some of you already know, I love turning objects into something they are not. Med mig, en skruvmejsel blir en gaffel, en basket blir en väska, en burk blir citron juicepress, en jerrycan blir en talare, gamla godis förvandlas till coola smycken oc...

Awesome Night-Light Castle/ Taj Mahal Made From Old Fabric

Detta är en super lätt men tidskrävande uppgift, som du kan göra en supercool nattlampa eller lampa nyans för alla rum. Det finns många olika sätt att göra detta men bäst skulle vara med trasa och sy den i fläckar runt strukturen på lampskärmen. Om d...

Dust Cyclone made from a Traffic Cone

This is my first try at a Dust Cyclone separator A La' a home made dust deputy. Liksom många före mig jag tittat på damm ersättaren och tänkte att jag kunde ha en spricka på att bygga en själv.Inget särskilt knepigt eller större färdigheter som krävs...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Maker/Work Bench From Scrap Wood

Jag hade en plast fällbord för att bygga olika projekt i min verkstad. Det var en bit tunn (gå figur) och inte de mest solida tabellen i världen. Jag behövde något mer passande för en arbetsplats. Det var dags att göra något robust, stark och bra sök...

Toy Steam Boat made from Recyclable Material

What you need:6 - 8oz burkar8ft av kopparrör1 - såg som kan skära koppar1-stora kan (som en energidryck kan)1-två liters plastflaska1 - betydelsen av duck tape1 - exacto kniv1-runda pinne ungefär två inches i diameter.1) skär helhet i din stora energ...

Graefin 10 a small dinghy made from cardboard

Hej gjorde jag en liten segling jolle med ovanliga material. Jag använde en gammal plan från thJag gillar att använda saker som "ramlar av lastbilen" eller behöver ingen. Jag har hittat några ark från 10mm papp med en honeycomb liknande struktur...

Min speciella Chao Pan Rice(made from left overs)

lätt att förbereda Chao Pan ris till frukost. Allt du behöver är 2 msk av matolja, lök, vitlök, lämnade över ris, stekt skinka hackad, stekt hotdog hackad (om önskat), ägg, ostronsås, salt och krydda efter smak. Första, sautee lök och vitlök. Sedan L...

Bottle lampa AKA Bacardi lampa

detta kommer att visa dig hur man förvandlar en vanlig flaska till en glödlampa.Detta är ett experiment och det kan finnas brister men som är en del av inlärningsprocessen.Jag använde en Bacardi flaska för lampan men någon glasflaska kommer att göra,...

Stora siffror bakåt räkna bluetooth klocka

varför?Jag ville göra min egen stor 7-segment siffror för en lång tid nu. Jag hade några idéer hur man gör dem annorlunda. Under processen kom jag till slutsatsen att den standard 7-segment displayen är inte så illa :). Jag var tvungen att ändra på n...

En fungerande, gamla Timey Stirlingmotor - handverktyg bara!

The Stirlingmotor i detta instructable är den enklaste, säkraste motor jag har hittat. Det är en bra storlek, mycket robust, ganska billigt (om du har tillgång till verktyg) och gör ett bra projekt för att lära sig använda verktyg och hur fysiska beg...

Internet Enabled Solar Tracker

Detta är en Solar Tracker. En full storlek, cloud ansluten, smartphone tillgänglig Solar Tracker byggda främst från 2x4s och plywood, anställa trä pinne redskap, återvunnet gardin polacker, muttrar, bultar och gängstång. Solar tracker använder ett he...

RPiScope: raspberry pi Mikroskop, bygga från laserskurna akryl delar

I arbete. Version: 29 Nov 2015Steg 1: IntroduktionSteg 2: Ta bilder & exempel bilder (ta en titt på flyga film)Steg 3: Byggnaden instruktionerSteg 4: Reflekterat ljus kontra genomlysning mikroskopiSteg 5: SVG-filer och andra instruktionerIntroduktion...

Raspberry fjärrkontroll med Telegram

Telegram är en mycket mångsidig snabbmeddelandeprogram som kan användas med samma telefonnummer på olika enheter samtidigt.I denna tutorial såg vi hur man installerar det, och vi har försökt att skicka meddelanden text och media.Vi har också sett att...

$1 magnet-pengar-moneyclip

som en europeisk måste jag erkänna, att jag avundas din $.banknotes. Verkligen. Om du var i Europa efter lanseringen av euron kommer du agrre med det. Det finns ingen 1-Euro-sedel. Thats varför vi inte har pengar klipp men istället har övervägande av...

Antika smycken fält och hänge

en gång kom jag över ett antikt skrivbord, alla busted upp, väntar sopbil. Det var sorgligt att se det där eftersom jag kunde säga det en gång var mycket trevlig. Genom att söka skrivbord som såg ut precis som det tänkte jag att det gjordes i slutet...

Bungee Bazooka

detta är i huvudsak en axeln monterad lyftsele skott som skjuter stora hembakade Nerf-typ dart.Det kan också användas för att starta andra saker som tennisbollar, golfbollar, tomater, äpplen och även råa ägg.Detta är något jag hade jobbat på baksidan...

Concrete Weights

Weights made from concrete....