$1 magnet-pengar-moneyclipsom en europeisk måste jag erkänna, att jag avundas din $.banknotes. Verkligen. Om du var i Europa efter lanseringen av euron kommer du agrre med det. Det finns ingen 1-Euro-sedel. Thats varför vi inte har pengar klipp men istället har övervägande av ibland upp till $20 i mynt. Ja, i mynt. Kanske bör vi återinföra moneybag som sheriffen av Nottingham har en i söta Disney bilden.

Men trots min enviousness jag kommer att inte beröva dig av denna billiga och fancy Sedelklämma.

Ansvarsfriskrivning 1 (tack till Belcher1035): använder denna Sedelklämma för att ha kreditkort är en dålig idé, eftersom de magneter som används i detta instructable kommer att skada eller till och med förstöra dem.

Varning 2: try444 skrev jag följande:
"Vad? Ingen kredit? Var det i själva verket en coincindence?

http://www.core77.com/blog/News/magnetic_cash_money_clip_10262.asp

http://www.BoingBoing.net/2008/06/24/Magnetic-Money-Clip.html

http://www.diylife.com/2008/06/26/Magnetic-Money-Clip-made-from-Money/

http://www.trendhunter.com/Trends/Cash-Money-Clip/

Du bör åtminstone göra omnämnandet av Scott Amron design som publicerades en vecka tidigare att vara rättvis i stället för argumentets det som din egen. "

Mitt svar:
"rättvis istället för passing off som min egen"???

Men det var mitt eget. Kanske senare än Scott Amron. Men denna inte-cool-ado är irriterande. Jag vet att du har de bästa motiven, men jag fick också de med pengar klippet, tänkte jag på. […] Kanske jag avpublicera detta instructable och denna gungbräda har ett slut. Jag fick nog andra idéer för instructables, jag behöver inte det här.

PS: Jag är här i Tyskland, jag vet detta är inte så starkt argument men jag läser inte minst en av de webbplatser du räknat upp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Det bästa kylskåp magnet pengar kan inte köpa

med hjälp av magneter från en död 3,5-tums HDD och en bit tråd, jag gjorde en urstark kylskåp magnet. När jag säger super stark, menar jag det här kommer att hålla upp allt jag någonsin velat sätta på mitt kylskåp.Steg 1: Hitta en gammal hårddisk och...

Lätt blomma Corsages (med magneter)

Corsages är ett trevligt sätt att lägga till lite wow till en fest eller ett bröllop. För mitt bröllop gjorde jag 16 corsages för €10. Vi hade redan de magneter som används, förvaras på vinden för "vissa projekt". :)Jag är inte en florist, bara...

Skydda dig själv Moneyclip

här är situationen: du och din älskling går tillbaka till bilen efter en bra film, när ur mörkret, en thug kommer upp till dig och kräver alla dina pengar. Du når i fickan lugnt, ta bort din moneyclip och erbjuda den till rånaren.En stund senare, du...

Organisera dina pengar med en K'nex Sedelklämma!

Har pengar, men gillar inte bära en plånbok runt? Har några K'nex liggande i garderoben? Tja, är det dags att ta dem ut, orsak gissa vad är trenden nu... ett K'nex Sedelklämma!För dem som inte vet, är en Sedelklämma i grunden en enhet som används för...

Billig och enkel flaska cap magneter!

Extra flaska caps liggande? Behöver ett snabbt sätt att Visa 'em? Bara behöver några fler kylskåpsmagneter?Ett snabbt, Billigt och enkelt sätt att förvandla din extra kapsyler till enkla men cool kylskåpsmagneter. Plus grafisk formgivare i mina älska...

Kabel och Magnet Bulletin Board

här är ett sätt att göra en plats att hänga artiklar, bilder och andra random saker med bara några stål kabel, några magneter och vissa grundläggande maskinvara. Detta projekt tar ca 20 minuter för att sätta ihop och du kan plocka upp det mesta av va...

Hur berätta om nästa bränsle spara tanken är legitim eller ingenting mer än en Gimmick för att stjäla dina pengar

De flesta alla vet om bränsleekonomi men inte många av oss förstå varför våra bilar få miltal de får, eller varför bilar få värre körsträcka i stad än de gör på motorvägen. Förhoppningsvis kan jag hjälpa ta bort mysteriet med denna artikel. Också, fö...

Hur man säkert akvarium Mesh lock med magneter

detta DIY-projekt är för dem som behöver att säkra deras mesh akvarium lock, men utan att alltid ångra eller titta på de fula låsning eller icke-låsande klipp!Detta är inte en DIY som sparar massor av pengar eftersom de icke-låsande klipp är bara någ...

Magnet geocaching behållare...

Detta är min instructable om hur man gör en eclipse mint cache behållare...Steg 1: Vad du behöver... Ok det här är vad du behöver:En smail penna du har made.eg. min geo-pennaEn container metel krävs... Jag använder en eclips mint låda...En tryckt log...

Marmor pengar / Gem

jag var inte avsikt in pengar klipp tävlingen, men som jag letade igenom alla aktuella poster fann jag att alla (utom ett par) verkade vara en traditionell design - med tryck från "böjen" för att hålla pengar på plats. Som inspirerade mig att pr...

Rengöring tekniker att spara/tid/pengar och en mirakel lukt jagare!

Hur många av oss njuta av en lugn söndag spenderar hela dagen gör vår egen grej? Hur många av oss skulle vårda en möjlighet att göra just detta? Denna handledning kan vara svaret du söker. Här är några idéer för att få fler fördelar från hårt arbete...

Quilled Sushi Magnet

Om du kan längta efter det, kan du quill det! Dekorera ditt kylskåp med din favoritmat--i detta fall, sushi!Material:För detta projekt använde jag 1/4 tum storlek remsor av quilling papper.-6 rosa, 6 ljus grön och 6 svarta remsor varje 8 inches lång-...

Ett Experiment? En pengar sparare? eller bara en databas?

Purpose:Svaret på din fråga är ja, ja och nej. I denna tutorial lär jag dig hur du enkelt ställa in din egen server med en databas på den. När du har installerat din server och databas, kan du använda den för alla möjliga saker. Du kan experimentera...

Blommande Magnet styrelsen

för huset inflyttningsfest för min vän, vi gjorde henne en fin magnet styrelse. Det är mycket lätt att göra. Du behöver:En magnet styrelse med en träramGrön spray färgKonstgjord växt dekorationHäftapparat pistolTa styrelsen utanför och spraya det grö...

Förstärkt verklighet med hjälp av Unity3D och Vuforia – exportera Android AR App för pengar Bröstförstoring

Mer Augmented Reality finns tutorials här:1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.Steg 1: Hämta allt nedan och följ instruktionerna i videonHämta # Unity3D (Hämta och installera den, om du inte har det redan) (*.exe-fil)Unity3D finns också att ladda n...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Scoochmaroo kylskåp Magnet

detta är en post för weekly challenge. Eftersom origami är så vacker ville jag göra ett origami hantverk som skulle vara praktiska och användbara. Jag gjorde en kylskåp magnet för denna tutorial. Jag definitivt gör mer origami bitar till användbara s...

21 sätt att spendera mindre och spara mer pengar

nyckeln till att minska dina utgifter är att skära ned lite i varje område. Börja med att förenkla ditt liv. Vi lura oss själva genom att aldrig tänka om de totala årliga kostnaderna för de saker som vi använder våra surt förvärvade pengar på. Spende...

30 sätt du kan spara pengar och tid

Vi alla vill spara. Här finns 30 enkla sätt alla, även du, kan följa för att göra just detta!Obs: Detta instructable är skriven av en vanlig person precis som du.Steg 1: Redo, sätta, gå!30 sätt du kan spara tid och pengar:1. Stäng av varmvattenbereda...