Portal 2 Wheatley propHej alla ni medlemmar internet mark! Idag tänker jag att lära dig hur jag byggde min naturlig storlek Wheatley replika från spelet Portal 2!

MATERIAL
du kommer att behöva:
Ark av "Kul skum"
en Styrofoam boll (vår var cirka 9 inches i diameter)
tjocka papperstallrikar
en tryckknapp lysdiod
en snurrande pall-stol-sak
skruvarna
och måla

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min Portal 2 rum framsteg

efter att titta på Treese1's Portal 2 rum det inspirerade mig att äntligen göra något med mitt rum. Det är ett pågående arbete och jag bara började sedan ett par dagar sedan. Jag planerar att göra en Wheatley prop med treese1's instructable, måla min...

Lego Portal Wheatley

Hej killar! Ledsen för att inte publicera länge på grund av skolarbeten. Jag väljer att göra en Lego liv storlek version av Wheatley från Portal 2 och han är min andra favorit skurkar från TV-spelet. Jag kommer att använda LDD programvaran (Lego Digi...

Hur man bygger Wheatley från Portal i Minecraft

Hej, killar. Detta är min andra Minecraft med bygga, men här är min Wheatley från Portal 2 i Minecraft. Japp, inte så bra. Inlägg i kommentarerna bygger om du vill ha mer!Detta är ett bildspel, så följ bilderna.Steg 1: Kroppen Steg 2: Ögonen Steg 3:...

Wheatley klocka - portal 2

Hej underbara människor.Jag är ny på denna webbplats. Jag planerar att publicera saker jag gjort förut :DDetta projekt är en jag har gjort för en vän till jul, det är en wheatley klocka, inspirerad från portal 2.alla rättigheter till portal 2 och des...

LEGO 3d Silhouette Wheatley från Portal 2

Steg 1: delarSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11: Awesome! Nu har du en lego Wheatley egen!...

Wheatley och LEGO Portal 2 Sentry torn

Hey guys, och Välkommen till en annan instructable! Om du missade min sista en, gå vidare och ta en titt på min sida, det bör vara den första! Om något är förvirrande eller oklart, inte heasitate fråga, och jag försöker och komma tillbaka till dig i...

LEGO Wheatley och Management järnväg från Portal 2

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11:Steg 12:Steg 13:Steg 14:Steg 15:Steg 16:Steg 17: Steg 18: Steg 19: Steg 20:Steg 21: Steg 22:Steg 23: Tryck stick och fat lappa i ryggen tills det är fast i WheatleySteg 24...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Animatronic Wheatley

Hej alla!Syftet med detta Instructable är att ge en kort översikt över processen gick jag genom för att skapa en Animatronic Wheatley. Wheatley var ett projekt som jag gjorde för Salt Lake Comic-Con Fan Xperience 2014. Under loppet av två månader til...

Bygga din egen Aperture Science Portal pistol

fem månader sedan, två studenter fick den i huvudet börja bygga en kostym prop. Inte bara en kostym prop, märk väl – en kostym stötta för att styra alla andra kostym rekvisita och faktiskt, världen! Inte riktigt, men vi ville delta i GenCon Indy 2011...

Portal 2 Charm armband

en charm bracelet med varje personlighet kärnar ur från portal 2 och GLaDOSSteg 1: materialDu behöver:Polymerlera (vit, svart, grått, gult, grönt, blå, lila/rosa och lite rött)Charm armbandSmycken knäppenMetall öglorSteg 2: Att göra GLaDOS 1. göra en...

Livet stora Portal torn

detta instructable är en genomgång av hur jag gjorde min naturlig storlek torn från TV-spelet Portal. Det förvandlas till ett långt mer engagerade projekt än jag väntat, så varnas: detta projekt är inte för svag i hjärtat.När jag gjorde detta mitt fö...

Portal 2 Themed bedroom

Hej vänner från interwebs! Jag är här för att visa er lite av vad min bror och jag gjorde i somras. (fortfarande lite av ett pågående arbete och jag kommer att uppdatera detta som mer och mer saker få klar)Men anywho-över sommaren, min bror och jag b...

LEGO:: PORTAL

i denna anvisning ska jag visa dig hur man bygger några karaktärer av Portal 2. Jag försökte att användningen inte modifierade delar, så du kan bygga modeller utan förstöra dina delar.Jag tror bilderna bör vara självförklarande.Steg 1: LEGO:: PORTAL...

Cubeecraft Wheatley

"Jag är inte en idiot!"Wheatley aka The Intelligence dämpande Sphere är en karaktär från TV-spelet Portal 2. Tala med en accent engelska West country, hjälper han guida Chell genom tarmarna av nu förfallen bländare vetenskapen för att fullfölja...

Portal pistol från Rick och Morty

Jag beslöt att göra en prop från Rick och Morty efter det mycket snabbt blev min favorit pågående TV-show. Om du inte vet, är Rick och Morty en stor science fiction animerade show. Det följer Rick, seriens bosatt Super geni och Morty, som är Rick min...

Portal 2 klockan på en Budget

med min bästa vän är annalkande födelsedag och en någonsin-restriktiv fattigdom klass budget verkställs av min kärleksfulla och vacker fru, jag möter lite av ett problem. Han och jag hade skämtar i månader om att bygga en prop från Portal 2 (mestadel...

Portal pistol från 3D tryckta delar

det hela började med spelet. Jag är inte ett stort fan av FPS, men min pojkvän övertygat mig om att prova Portal 2. Jag tror jag ska lita på hans spel rekommendationer lite mer från nu på, eftersom jag älskade det!... som grundar sig på min "logisk&q...

Wheatley lever fortfarande!!!

Väl detta var inte min idé jag fick bort Internet så halv kredit går till Furin Cosplay, jag fotograferade alla finns, se och lär, provar på portal 2! :-) PS tryck på första bilden och sedan rulla åt sidan och LäsSteg 1: Blå utskrifter Steg 2: Byggna...