Propan Tank-ard isolerade dryck flaskare-syfte en disponibel propan tank i en isolerad dryck behållare.

Istället för att kasta bort de engångsavgift använda propan tankarna, visar detta Instructable hur du förvandla dem till en säker, återanvändbara drink tankard. Bäst av allt, det är en funktionell isolerad container så, det kommer att hålla din dryck kall, utan att svettas.

Perfekt för den rutinerade friluftsmänniska. Fyll den med en favorit dryck, och verkar dricka propan direkt från tanken.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fylla disponibel propan Tank från en Standard BBQ Cylinder

jag fylla på mina valpar 1 pund propan flaskor från en stor en. Jag ska visa dig hur...Steg 1: Säkerhet första & DisclaimerDisclaimer : när det finns propan finns risk. Om du väljer att fylla din propan tankar på dig själv, måste du förstå att du gör...

Bygga en kompakt propan Tank tungan trumma

Först av allt måste jag ge kredit äras bör. Ursprungliga hank trumman är skapandet av Dennis Havlena. Dennis är en fantastisk kille, han hade en bra idé och istället för att starta ett företag, startade han en rörelse. Han delade sin design fritt och...

100 lb propan Tank hemlagad kompressor

bestämde jag mig att bygga min egen kompressor. Detta projekt tar lite tid och skicklighet som det finns massor av svetsning och komplicerade av inblandade. Jag kan inte ge dig en specifik lista med tillbehören du behöver som projektet min konfigurer...

Propan Tank vedspis för $5

Denna vedspis gjordes enbart från1 lb propan tank4 bultar/muttrar3 i kopparrör avsnittTenn tråd lödaVerktygblåslampavinkel grinder(cutoff wheel)DrillNotis: Bilder av lågan där inte orsakas av trä vilket innebär att det inte ser så bra som det kan i b...

Propan Tank aluminiumsmältverk (ingen svets).

Länge hade jag titta på YouTube klipp och läsa om människor att göra sina egna aluminium-smältverk och tänkte en dag att jag skulle gå vidare och göra min egen. Tiden gick och det fanns alltid ett annat projekt eller anledningen till varför jag aldri...

Propan Tank bänk

Denna bänk görs från en skrot propan tank.Steg 1: Råvaran Denna idé har sitt ursprung med skräp 575 gallon propan tank på min egendom, som min fru sa att jag var tvungen att bli av med eller "göra något med." Mycket energi hade använts för att b...

DIY rökare från 2 rostiga propan tank

Alright så jag ville bygga själv en rökare.Jag tittade igenom instuctables och andra DIY platser att hitta den modellen jag vill ha.Jag hittade många planer men ingen av dem var precis vad jag ville. Jag improviserade och kom upp med detta projekt.Ja...

"Mr Fire Face" utomhus eldstad tillverkad av gamla propan Tank

denna utomhusspisen visade sig riktigt bra, och ger glädje till alla våra vänner.Det är ett snabbprojekt för alla som har ett sätt att skära metall.Star och jag byggde den ett par dagar sedan,och det har redan varit i mitten av några fina fireside sa...

Propan tank till luft lagring

Eftersom min luftkompressor är endast 2 gallon, och im till billiga att köpa en större, konverterade jag en gammal propan tank i en lufttank.BYGGA PÅ EGEN RISK!TRYCKLUFT ÄR MYCKET FARLIGT OCH SÅ ÄR PROPANINTE MITT FEL OM DU SPRÄNGA DIG SJÄLVSteg 1: d...

I linje / bärbara lufttank ur en propan Tank

detta är en gammal lufttank som jag använder för att starta bränder och för att fylla min luft kanon.Denna tank gjordes med delar som var å en många många år sedan. Jag var tvungen att ta isär på grund av en liten läcka och ville visa hur det gjordes...

Propan Tank verktygslåda

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag tog en gammal, passerat, Tom och ful 30lbs propan tank och gjorde en verktygslåda för tungan av min lilla resa släpvagn. Detta projekt gjordes under några dagar med minimal kostnad, med hjälp av Funna och...

Små propan Tank degeln (ingen svets)

Så jag hade gjort mig en anständig propan tank baserat, kol eldade smältverk för smältning av aluminium för hälla i göt och kastar. Du kan visa detta Instructable här propan Tank aluminiumsmältverk (nr svets) och jag hade också gjort några verktyg at...

J-5290 ratt avdragare från en propan tank

Var tvungen att dra bort ratten på en 1958 AMC Rumbler, som kräver J-5290 ratt avdragare. Inte lätt att hitta, så jag var tvungen att göra en. Hittade att trådar på en propan tank är exakt vad jag behövde till få den här startade.Steg 1: Material och...

Air drivs potatis kanon från 20lb propan tank

Bygga av min potatis kanon i video-form.Steg 1: Bygga lista Rör3/4" t passande x13/4" rätt vinkel x23/4" hane-hane kort x53/4" hane-hane lång x13/4" till 1/4" x13/4" kulventil3/4" sprinkler ventil1/4" hane-hane...

Propan Tank till lufttank, The enkelt sätt

jag gillar verkligen göra propan tankar till lufttank, de håller länge som en lufttank och standardgrill storlek rymmer tillräckligt med luft att fylla 2 platt däck till 35 PSI på min bil. Det enda problemet är att jag verkligen ogillar Lösgöring av...

Verktyg för användning med propan Tank smältverket (ingen svets)

Under min bygga av en smältverk för smältning av aluminium beslöt jag att göra några verktyg som jag skulle behöva hjälpa mig under smältprocessen. Jag hade några skräp artiklar liggande som jag tänkte skulle vara till nytta och det fanns några som j...

Använd en tom kolsyrad dryck flaska för att göra ett armband innehavaren

för att göra detta armband innehavaren jag fyllde flaskan med några överblivna pärlor som jag hade liggande.Dessa tog inte upp mycket plats i flaskan så jag fyllde resten med en cheapo halsduk.Jag målade på utsidan av flaskan med en transparent rosa...

LEGO huvud flytande propan (LP) Tank

vi har LEGO lovers i familjen, och den tanken under grillen ser bara för mycket som en LEGO huvud att inte måla det!Jag upptäckte att något liknande har redan gjorts tidigare här på instructables men jag ska gå vidare och lägga ändå för att visa en n...

Hur helt Fyll en 1lb "disponibel" propan flaska

sommaren är här och det är dags att campa! Jag går igenom en massa små 1lb cylindrar propan. De används för min spis, lanternor, värmare, etc. På $3-$4 en bit, börjar de verkligen att lägga upp, för att inte nämna att när du är klar med dem, de kasta...