Pumpa skor för en liten pumpaMin lilla pojke lyckades skada sin läder (som) skor så bestämde vi oss att "fixa" dem!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Baby Converse tossor

har fått flera förfrågningar på hur jag gjorde dessa Chuck T's, jag var tvungen att fess upp att de inte var min idé. Jag hittade den sötaste mönstret http://xalleykatx.livejournal.com/50196.html?mode=replyTyvärr, utan att inse att de skulle vara så...

Incredible Hulk Cupcakes

jag har varit utsedda kakan maker i mitt hus i år. Detta inkluderar födelsedagar för min familj av sex och kaka för skojs skull. Så för min små bröder födelsedag, jag satte siktet på ett tema som jag visste att skulle han älska, The Incredible Hulk....

Pålar för barn (eller vuxna) unge på pinnar!

Min son är tre och han älskar att gå på styltor som pappa. Bra roliga och säkrare än en skateboard, och tjänar honom positiv uppmärksamhet på lekplatsen. Han gillar också att gå runt i huset i dem, och nå saker han normalt inte kan nå. Vi går runt kv...

Steg för din fru Pacman Costume

här är steg för att göra din egen fru Pacman Costume. Besök Joann tyger och köpa alla de element du behöver för din listig kostym. Kom ihåg att ta din 40% rabatt kupong för ett objekt som du kan hitta online. De kan även skanna din telefon så att du...

Snake Eyes Visor

du eller barnet vill vara Snake Eyes för Halloween i år? Jag hittade min leveranser runt huset och piskade upp denna lilla skönhet för att visa att du inte behöver betala stora pengar för att få en bra kostym bit. Med några extra ansträngning kan det...

DIY "Street Party cykel Stereo" alla kan enkelt bygga med minimal verktyg

detta är ett lätt att återskapa DIY ljudsystem som vem som helst kan sätta ihop. Delförteckningen är ett par sadelväskor, bokhyllan högtalare liten nog att passa inuti en skumgummi camping matta, en bärbar CD-spelare (iPod etc. fungerar också), en ac...

Tennis Shoe Repair: Sönderriven hälen foder

om du tar tennis skor till mest sko reparation platser med även de mest grundläggande problem, de kan berätta att de inte är fastställbara; Du bör slänga dem och köpa några nya. För vissa skor, det är fortfarande den bästa politiken, men det är inte...

Hemgjord Gelatin plåtar för odling av mikroorganismer

IntroduktionI microbiologyen används laboratorium olika typer av media att odla mikroorganismer. Näringsagar används oftast i laboratoriet, men kan vara dyrt att köpa och svårt att göra i hem miljö. Gelatin plattorna kan odla olika typer av svampar o...

Liten virkad pumpa

denna video visar hur man virka en liten pumpa.Liten virkad pumpa - skriftliga instruktioner...

DIY liten motor pump

Hej killar!...Detta instructable hjälper dig att bygga din egen motorpump...denna motor fungerar på principen om centrifugalkraft...Jag har byggt en liten motor pump med en liten motor... u kan bygga det med hjälp av en stor motor för...Steg 1: Delar...

Automatiskt vatten din liten inomhus anläggning med Arduino + pump

Har du någonsin velat en liten planta att lysa upp ditt skrivbord eller hem, men du är rädd att du glömmer att vattna den? Rädsla inte längre! Genom att använda en Arduino, en rota vägg-vårta, och en peristaltiska pumpen, kan du ställa in din anläggn...

Gluten och mjölkprodukter gratis - liten skorpa-mindre pumpa paj

Detta är en variant på en vanlig pumpa paj recept som har ingen skorpa och är pre portioneras för lätt på-den-gå konsumtion.Eftersom jordskorpan är frånvarande, innehåller receptet inte gluten.För dem som måste undvika mejeriprodukter objekt, ersätta...

Läder Halloween pumpa Ögonlapp

Hej allaDetta är min första någonsin Instructable och i dag jag kommer att visa dig hur man gör en läder Halloween pumpa Ögonlapp (det är inte jag på bilden, men är min vän modellering det för mig).Här kommer jag att lista alla material och verktyg s...

D.I.Y. Sexy Spikey Pumps (High Heels)

Have your ever coveted a pair of Sam Edelman Lorissa pumps? Om du är någonting som jag, du har tre eller fyra på önskelistan men kan inte motivera $200-$300 prislappen? Nu kan du göra dessa awesome Spikey pumpar, för mindre än en bråkdel av kostnaden...

Det är den stora Instructables pumpa Hand, Sunbanks

på Halloween natt, stor Instructables pumpa handen stiger från hans pumpkin patch och flyger genom luften med sin säck av digital patchar till alla barn.Varje år, den stora pumpan reser sig ur pumpkin patch som han tycker är den mest uppriktiga. Han...

Hur man gör en Glassblown pumpa

Detta Instructable kommer att guida dig genom processen att göra en glassblown pumpa. Detta projekt är bra för början gaffers och tar ca 20-30 minuter för att slutföra. Med lite övning, dröjer det inte länge innan du har gjort den perfekta höst dekor...

Pumpa hasselnöt och kanel karamell godis barer

på grund av tid på året, jag har tänkt nyligen om recept med pumpa. Så småningom bestämde jag mig att göra en chokladkaka liknar en Snickers, men mer höst/pumpa orienterade. Dessa barer skulle ha en pumpa smaksatt nougat med hasselnötter och rostade...

Holiday värdinna gåva: Pumpa paj infunderas Vodka

Halloween är nästan på oss och det betyder en sak: semestern är runt hörnet, och med det, granne gåvor och värdinna gåvor och medarbetare gåvor att tänka på. Om du startar detta infunderas vodka nu, ska du har till hands en stor gåva till värdinnan f...

Pumpa kaffe i en lerkruka potten

Jag älskar smaken av pumpa kaffe i höst men det kan vara dyrt, jag har betalat $4.00 för en kopp på min lokala coffee shop. Detta recept är så läckra och lätta att göra, jag kan inte tro jag inte tänker på det förr. Denna hela partiet pumpa kaffe (12...