Pyssel med Deer AntlerDeer antler är en otrolig förnybar resurs som har en mängd användningsområden i världens hantverk. I den här artikeln kommer jag visa dig var att förvärva deer antler, vad kan göras med det, och hur man arbetar med hjorthorn material.

Man var med hjorthorn under våra tidigaste inspelade historia. Det har fungerat bra för överlevnad och dekoration. Även i dag kan du njuta av fördelarna med hjorthorn för många ändamål.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Deer Antler Nyckelknippa

rösta mycket uppskattatJag köpte en ny dremel 3000 och hade extra deer antler. Också min nyckelknippa bara bröt alla verktyg används kom med min dremel verktyg mycket av de saker som jag gjorde till min hjorthorn tine är valfria kan du använda din fa...

How to Mount Deer Antlers

YOU NEED:EN STYRELSE BESTÅENDE AV TRÄ ELLER PRE CUT PLACKPAINT ELLER FLÄCKEN FÖR DIN STYRELSEDEER ANTLERS(OBVIOUSLY)SKOSNÖRE ELLER LÄDER STRÄNGLÄDER (JAG ANVÄNDER GARVADE RÅDJUR DÖLJA SOM JAG FICK)DRILLVARMLIMMA FAST3 SKRUVARVATTEN OCH WIRE BRUSHNär...

Deer Antler tillbaka Scratcher

vill du göra din pappa något lätt att han kommer att älska och här du gåSteg 1: Få material1 Dymling 2 3 borr borr så stor som Dymling 4 hjorthorn 5 tom sköt pistol shellSteg 2: Skär pinnarna Behöver du en Tvärsektionen av hjorthornSteg 3: Klipp plug...

Pyssel med 2-komponent epoxi

Epoxi kan lägga till en vacker och skyddande glänsande beläggning handgjorda smycken och andra föremål.MEN det kan också vara skrämmande att arbeta med för någon som inte har använt det tidigare.Detta instructable syftar till att minska några av att...

Stag horn kniv hantera (det enkla sättet)

Mitt lokala tips har en butik och det är bra. De flesta saker är bara ett par dollar och man vet aldrig vad du hittar. Det förvånar mig alltid vad folk är villiga att kasta bort istället för att bara ge det till någon, eller bara hålla sig på sin frä...

Hjorthorn enheten.

Hello fellow Instructable entusiaster, detta är min första Instructable och jag är redan beroende!Jag har gjort höljen för flashdiskar för en liten stund och jag älskar att arbeta med deer antler, så de två naturligt mötte. Att göra en "hjorthorn Dri...

Min hemlagade kniv samling

huvudbilden är min mini bowie kniv. Det är klippt ur en gammal Nicholson cirkelsåg blad. Det har färgade poppel handtag, rådjur läder slida och en mässing handguard. Jag gratis bildade blad design men när det var färdigt, jag tyckte det såg ut som en...

Montering av Deer horn

en hemmagjord deer antler montera som ser tillräckligt bra för att hänga upp i ditt hus.Steg 1: Skjuta ett rådjur! För att få din deer horn det skulle nog vara bra att skjuta en male hjort (en buck). Du skulle kunna få lite från hunter vän eller någo...

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Solglasögon med rådjur horn

anledningen till att jag gör detta instructable är eftersom jag ville fästa något till solglasögon så att de ser mer elegant.Steg 1: Solglasögon med rådjur horn Allt material:glasögonSaxPapperMaskeringstejpLimFärgPenselVävnaderSteg 2: Hjorthorn 1:3 s...

Skrivbord som penna och Visitkortshållare - Whitetail Deer horn

att inte vara den som att låta någon av min "skrot" gå till spillo, efter att ha ett par pennor från rådjur horn, jag var ivrig att komma med en användning för basen av tne hjorthorn som jag inte hade använt.Jag trimmade botten av deer antler va...

Hur man gör upcycled konst med gamla böcker

Här är ett roligt projekt att ge ett nytt liv till en gammal bok! Perfekt för regniga dagar, pyssel med barn och människor som tror att de inte har en konstnärlig ben i kroppen. Detta instructable ingår gör en fotokopia överföring, droppande flytande...

Hjorthorn knivskaft

hur man gör deer antler knivskaftSteg 1: behöver ett hjorthorn, ett knivblad, några naglar (eller andra metallstänger), två-komponent lim, superlim och tidoroa dig inte, du behöver inte en eldsalamander :)Steg 2: valde en bit av hjorthorn för handtag...

Hjorthorn Talisman

Jag blev ombedd att göra några lycka charm även känd som en talisman - en kärleksfull remembrance bäras med dem alltid. Att idissla en person som var en ivrig jägare - som nyligen har gått till happy jaktmarker.Jag ville kombinera objekt som symbolis...

Handgjord kniv och slida

En bra kniv är en ovärderlig bit av kit för camping, carving eller någon dörrar verksamhet. Trä knivar kan en härlig och mycket individuella objekt, säd och konstruktion. Beroende på vad det kommer att användas för att göra utformningen av en kniv ka...

Skydda din klinga i en trä slida

en vän till mig gav mig en rostig gammal ur kniv och jag trodde det skulle fungera mycket väl som en filé kniv. Jag rengjorde det och byggde en ny handtag från en deer antler för den. Som jag beundrat det, tänkte jag om att bygga en slida för att sky...

Försedd läder hölster

Jag har en Colt modell 1911.45 kaliber pistol som jag ville sätta i ett hölster. Jag hade sett bildade hölster och tänkte jag skulle ge en ett försök. Jag gjorde hölster för några år sedan, så jag kommer att gå igenom processen. Låt mig veta om du ha...

Av trä "Hobbit" Tankard

Som ett fan av många medeltida-eran visar och nordisk teman, har jag tagit ett intresse för design av gamla hederliga stop.Denna handledning är starkt inspirerad av bricobart's tutorial, men jag kände jag skulle bidra mina egna slutsatser och erfaren...

Lätt SCRIM för nybörjare

SCRIM, etsning eller rista av ben, tand, shell eller elfenben (ivory kan vara olagligt såvida fått innan lagstiftning antogs)Vanligtvis görs av sjömän (1800) på långa resor för att fördriva tiden.Steg 1: Skaffa lite SCRIM grejer till etch eller carve...