R/C LEGO® bil Reduxefter att jag byggt R/C Lego bil, som används för hackade motorer och motor höljen från leksak bil och toy R/C bilar. Jag insåg de flesta delar från det leksak R/C bil som jag tog motorn av blev slösas bort.
Detta sätt var inte mycket praktiska eller inte så "gröna" alls.

Så jag bestämde mig att utforma tryckt en 3D motorhuset (se detaljer i steg 1) som är generisk till alla min Lego bil mönster (detaljer i steg 1).

Detta instructable, R/C Lego bil Redux, visar hur du använder 3D tryckta motorhuset med min allra första inbyggda R/C Lego bil.
De flesta delar från min ursprungliga R/C Lego bil användes fortfarande i denna version. Det fanns också några nya Lego som tillförts, men endast ett fåtal.

Eventhough detta instructable är en "Redux" av R/C Lego bilen, jag ska visa dig hur man bygger denna bil steg för steg från grunden, precis som vi slita modellen isär och bygga upp den igen.

En bra sak, varken programmera Arduino, eller UI att styra bilen i bearbetning behövs ändras.

Obs: Se fler bilder på "Redux" version av R/C Lego bil och video i steg 12.

Njut!

Disclaimer:
LEGO®, TECHNIC, tillhör LEGO gruppen av företag (http://www.lego.com), som sponsrar, äger, godkänner eller stödjer inte denna skapelse.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trådlös LEGO Race bil Redux

den ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.Senare designade jag nya tre nya hardwares användas me...

Lätt att göra RC Lego bil.

Detta är ett bra alternativ för en bruten RC bil kropp. Med LEGOS, kan du skapa din egen kropp för din RC bilar.Och det är enkelt, snabbt och roligt.Detta är en kort video. Om det inte fungerar gå till http://vimeo.com/35400306Detta är min första ins...

Remote Control Lego bil (1997 Volvo 850)

Bygg din egen fjärrkontroll Lego bil! Video och bilder ovan har min Lego Volvo, 14:1 skalenlig modell av en av mina favorit bilar, sena 90-tal Volvo 850 vagnen. Detta instructable visar dig hur man bygger denna modell, men jag kommer även tips för at...

R/C Lego bil

Jag gillar Lego modulära systemet, särskilt Lego Technic.Jag har en samling av Lego Technic fordon, dvs Road Rally V (8225), grov Terrain Vehicle (8270), formel 1 loppet Ca r(8808), etc. Dessa små Lego fordon kunde uppgraderas för att använda (sällsy...

LEGO bil: Allt är Awesome

Detta projekt handlar om att göra en lego bil genom att återanvända gamla leksaker. Trasiga delar och bit av elbilar kan ligga runt ditt hus. Kanske om du är som mig, kan dina syskon ha gamla leksaker som de inte spelar med längre. Snarare än att kas...

Enkel Lego bil

jag kommer att Visa u hur man gör en enkel lego bilSteg 1: Tegel du behöverSteg 2: RamenSteg 3: Kroppen Steg 4: Toppen Steg 5: kör...

Hur man bygger en Lego bil

i denna tutorial får du lära dig att göra lego bilen på bilden med hjälp av bitar som anges ovan. Ta en stund att samla alla necesarry bitar innan vi går vidare till steg ett!Steg 1: Steg ett - hjul och bas Detta steg består av att lägga till hjulen...

Hur man gör en Lego bil

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego bil.Steg 1: tegelSteg 2: chassi Steg 3: Främre stötfångare Steg 4: Stötfångare bak Steg 5: Windows Steg 6: Mods Dessa är några mods jag gjorde till bilen. Jag kommer inte lägga upp hur man gör dem efterso...

Hur man gör en cool LEGO bil

detta kommer att visa dig hur man gör en LEGO bil.Steg 1: bitar Steg 2: Gör kroppen Steg 3: Lägga till Detaljer Steg 4: Extras Du kan göra olika mönster av bilen. Bara lämna kroppen och anpassa det till hur du gillar det. Här är ett exempel....

LEGO bil SKAPELSER

Hej alla! JAG ÄR DENSITET OCH JAG ÄR 14 ÅR GAMMAL. JAG ÄR ETT STORT FAN AV INSTRUCTABLES OCH LEGO SÅ DENNA TID JAG KOMMER ATT VISA DIG HUR MAN GÖR LEGO BILAR. DU BEHÖVER INTE ANVÄNDA EXAKT SAMMA BITAR. NÅGRA KAN VARA SVÅRT ATT HITTA. OM DU INTE HAR D...

LEGO bil SKAPELSER 2

Hej alla! Jag är densitet och jag är 14 år gammal. Jag är ett stort fan av instructables och Lego så denna gång kommer jag visa dig hur man gör Lego bilar. Du behöver inte använda exakt samma bitar. Några kan vara svårt att hitta. Om du inte har den...

LEGO bil lyft

detta är en instructable om hur man bygger en LEGO bil lyft att sätta i din mini LEGO verkstad eller att lyfta dina bilar.Vad du behöver:10 som visas i 2: a foto 4 x 2 x 12 2 x 14 6 x 1Steg 1: första biten Först måste du få 3 av dina 4 x 2 x 1 block...

LEGO bil eller bil

Detta är min Lego bil som jag gjorde för några år sedan. Jag har en del lista så kan du följa bilderna noga tack.För steg 9 måste du göra två av dessa 45 graders slops med 1 4 X 1 bit nöja dem. Sedan lägga dem på kroppen av bilen i nästa bild.För ste...

LEGO bil plan

här är en lista över steg för steg instruktioner om hur att bygga din egen Lego bil plan.Steg 1: Steg 1 Starta genom att ställa in den stora platt grå bit. Placera sedan de 2 röd 1 X 3-block i ena änden överhängande av ett blanktecken. Butt 2 vit 2 X...

Micro Lego bil

detta kommer att visa dig hur man gör en mini lego bil.LEGO bit du behöver:Färg 1 (ex vit)3 2 x 1 bitar1 sneda 2 x 1 (4 x 1)Färg 2: (Ex Orange)4 2 x 2 bitarDet rekommenderas att använda 2 färger för bättre resultat.Steg 1: Kroppen Bitar behövs: 4 2 x...

Enkel off-road Lego bil

lära sig att göra denna enkla off-road letar Lego bil i bara 8 lätt att följa steg.Steg 1: Steg 1 Få 10 x 4 platt grå Lego styrelsen och två 4 x 1 svart axlarna med däck bifogas till dem.Steg 2: Steg 2 Med de två axlarna med däck på dem, tillmäter sj...

LEGO bil/tank, arduino uppfyller android

Vad är det?En lego-bil kontrolleras av acceleremoter sensorn på en android-enhet via bluetooth.Vad behövs?1. en lego-bil med två motorer, en kör de två hjul eller spåra på vänster sida och andra motor driver de två hjul eller spår till höger. Det bli...

RC Lego bil "styrelsen"

Lego rc bil som har två hjul och framhjulet styrning. Använder lego power funktioner servomotor och stor motor med IR-mottagare och fjärrkontroll.Steg 1: styrning Servomotor blir ett kugghjul som glider en bar med åsar som har pivoterna som drivhjule...

Hur man gör en mini lego bil

Hej jag är Knexbuilder33. Jag ska visa dig hur man gör en miniatyr bil gjord av legos. Det bara kräver ca 30 bitar och är enkla att bygga. Låt oss komma igång!Steg 1: Steg 1-bitar behövs Här är bitar behövs:Steg 2: Steg 2-Main kropp Här är hur man by...