Trådlös LEGO Race bil Reduxden ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.
Senare designade jag nya tre nya hardwares användas med egen design LEGO fordon eller robotar:

  • 3D tryckt motorhuset för 24 mm diameter 9V motor. Mer information finns i R/C LEGO® "The Bull" Buggy, steg 1: 3D tryckt Motor bostäder.
  • 3D tryckt servo fäste för 9 g Micro Servo (Tower Pro SG92R och T Pro SG90). Mer information finns i "12 tummen" R/C LEGO Dragster, steg 1: 3D tryckt Servo montera.
  • Palm Arduino Plusen Arduino kompatibla ombord som innehöll motor controller IC (L293D/SN754410) med PCB. Se detaljer i Palm Arduino Plus.

Så, jag har inte längre att hacka eller ändra något mer. Nu är det mycket mer bekvämt, när jag har en ny anpassad design LEGO fordon eller robot att bygga, beställer jag den 3D tryckta bostäder och servo motorfäste (eftersom jag inte äger en 3D-skrivare!)

Även om detta var ett "redux" eller ombyggnad av trådlös Lego racerbil, det finns några ändringar på delar. Men formen på bilen är fortfarande den samma.
Jag ska visa dig hur man bygger denna bil steg över igen precis som vi riva modellen sönder och återuppbygga den.

Disclaimer:
LEGO®, TECHNIC, tillhör LEGO gruppen av företag (http://www.lego.com), som sponsrar, äger, godkänner eller stödjer inte denna skapelse.

Se Steg
Relaterade Ämnen

R/C LEGO® bil Redux

efter att jag byggt R/C Lego bil, som används för hackade motorer och motor höljen från leksak bil och toy R/C bilar. Jag insåg de flesta delar från det leksak R/C bil som jag tog motorn av blev slösas bort.Detta sätt var inte mycket praktiska eller...

LEGO Video bil

jag kunde hitta en GILLIES Spyder Cam(1) på Goodwill. Kom att tänka på flera hacka för det, men det enklaste var kopplar den till en fjärrkontroll fordon. Jag har en gammal Lego Radio kontroll Racer(2) som har varit samla damm så jag bestämde mig att...

Tändstiftet Race bil Papperspress

som inte behöver en annan pappersvikt, eller bara en annan bit av cool schlock att sätta på sitt skrivbord? Ta din Formel bil (eller någon gammal clunker) gnista pluggar och sätta dem för att använda bra - gör en race bil tema pappersvikt.Vad du behö...

LEGO muskel bil

Jag spelade runt med några tegelstenar och WAZZAM! en lego muskel bil.Steg 1: Underdelen 1-4x4 flat2-2 x 2 platta4-hjul3-2 x 4 lägenheter2-1 x 4 tegelstenarSteg 2: Främre övre Steg 3: Tillbaka upp Steg 4: Övre mitten 1-4x4 flat3-1 x 4 plattor10-1 dub...

LEGO Tower bil

detta är en liten Lego modell jag gjort. Det ser ut som den har ett torn på den, och det är en bil, så jag kallar det en Lego tower bil. Jag gjorde det två olika sätt, en är lättare att hitta bitar än den andra. Tornet på den första är en bit jag hit...

LEGO hiss bil

detta är en liten lego hiss bil jag utformade för att passa storleken 3 lego hundar. Jag har inte skapat ett effektivt liftsystem för det men som ska komma snart!Steg 1: delar som behövs delar du behöverSteg 2: bil box fäst de två fönster sätt så här...

DIY Arduino fjärrkontroll och Lego RC bil!

Uppdatera (8/29/13): tacka er läsare för din entusiasm och typ kommentarer angående detta projekt! Det har varit en enorm resa sedan jag började detta projekt redan i mars, men jag är mycket glad med den resulterande produkten och spänningen som det...

LEGO Technic bil med Arduino + XBee trådlös kontroll

jag var perusing Instructables en fin vinter lördag, när min 8 yo son kom och tittade över min axel och såg detta: av sath02. Min son är ett stort fan av allt Lego, och älskar robotar och bilar, och detta var rätt upp hans gränd. Han lägga omedelbart...

LEGO racerbil, race bil släp och lastbil

jag lekte med min lego och beslutade att bygga en racerbil med al, redskap och släpvagn...

LEGO Pocket bil

detta instructable visar dig hur man gör en rolig liten lego bil som kan passa i din ficka och göra vad som helst! Du kan ändra det och även göra det rc. men i denna intstructable jag Visa bara hur man gör det (inte ändras).Steg 1: Saker du behöver -...

Ferrari Race bil Prototype

Lego cog (gear) med sherrycayheyhey Lego bil av legoman111(me)Steg 1: delar Alla hjul som ansluter på bit en vilja arbeta. Mine är bästa (imo). Bilder bör själv explanitory. Låt mig veta om du inte vet hur man gör ett steg.Steg 2: Steg 1,2 och 3 Steg...

Hur man gör en söt Lego Propeller bil!

Detta instructable är kommer att lära dig hur man gör en väldigt cool letar lego bil som har en bifogad propeller!Steg 1: Lego delar som behövs Dessa är de specifika lego delar som du kommer att behöva göra propeller bilen:-1 lego person-4 däck-1 kla...

LEGO redskap bil

dessa är de delar du behöver.Steg 1: Steg 2: Lägga till framhjulen Sätta de 24tooth redskap på framsidan av kroppen.Steg 3: Att sätta på extra redskap Sätta de åtta tand redskap alldeles intill de 24tooth redskap.Steg 4: Att sätta på axel och hjul Ta...

LEGO motoriserad bil. FR drivlina.

Hej, detta är min lego bil, som kan göra en wheelie om du flyttar hjulen framåt. Bilen har fjädring och gör det bättre när Wheeling. Den har en fake V8-motor och en huv scoop. Följ och rösta mig. Om du har en 3DS eller 3DS XL, är jag glad att handeln...

LEGO staden bil

jag i fjärde klass och detta är min första instructable.Här är min lego bil jag konstruerade.Här är de delar du behöver.Steg 1: steg #1 Fäst 2 axlarna på 2 x 10 plattan.Steg 2: steg #2 Satte 4 x 4 plattan under 2 x 10 plattan.Steg 3: steg #3 Sätta 2...

Gör en enkel lego racer!

Detta är min andra instructable och bara för att berätta det här kommer att bli riktigt snabbt om du gör det rätt och det kommer att bara bryta om den faktiska Lego bit snaps... häxan kommer inte att hända om du tappar det C.N. tornet eller något......

Hur man gör en lego spy bil

detta är min coola spy bil detta är lego bitar behövs: ps detta är min första instructable så plz coment!Steg 1: steg ett sätta hjul på rektangeln ledsen om blixtenSteg 2: sätta sneda bitar på rektangelnSteg 3: jag tänkte att du kunde bara titta på b...

Arduino LEGO bluetooth bil

Jag gjorde ARDUINO bluetooth bil av LEGO.Det är mycket enkla och billiga.Låt oss börja göra!Steg 1: MaterialOm du inte har det, kan du använda en annan saker.Steg 2: Installera programmetInstallera TeraTerm och arduino1.6.7v eller arduino1.0.5v.Och k...

CO2 Race bil

Detta projekt är enkel, tar ca 3-4 timmar, och bara kostar runt $10-$20. Jag gjorde detta projekt i klassen, och det var mycket roligt! Obs: dessa bilar kan vara farligt! CO2 patroner kan explodera.Material: (jag vet inte exakta mått för material)Med...