LEGO Tower bildetta är en liten Lego modell jag gjort. Det ser ut som den har ett torn på den, och det är en bil, så jag kallar det en Lego tower bil. Jag gjorde det två olika sätt, en är lättare att hitta bitar än den andra. Tornet på den första är en bit jag hittade på Lego butiken i Chicago, och den andra vägen, är bara 8 2 x 2 tegelstenar staplade ovanpå varandra. Jag tror inte jag kommer att behöva göra en steg för steg om hur man gör detta, men jag kan så småningom. Hoppas ni gillar det! Versionerna i båda filmerna är: Version 1, Version 2.
Relaterade Ämnen

Trådlös LEGO Race bil Redux

den ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.Senare designade jag nya tre nya hardwares användas me...

LEGO Video bil

jag kunde hitta en GILLIES Spyder Cam(1) på Goodwill. Kom att tänka på flera hacka för det, men det enklaste var kopplar den till en fjärrkontroll fordon. Jag har en gammal Lego Radio kontroll Racer(2) som har varit samla damm så jag bestämde mig att...

LEGO muskel bil

Jag spelade runt med några tegelstenar och WAZZAM! en lego muskel bil.Steg 1: Underdelen 1-4x4 flat2-2 x 2 platta4-hjul3-2 x 4 lägenheter2-1 x 4 tegelstenarSteg 2: Främre övre Steg 3: Tillbaka upp Steg 4: Övre mitten 1-4x4 flat3-1 x 4 plattor10-1 dub...

LEGO hiss bil

detta är en liten lego hiss bil jag utformade för att passa storleken 3 lego hundar. Jag har inte skapat ett effektivt liftsystem för det men som ska komma snart!Steg 1: delar som behövs delar du behöverSteg 2: bil box fäst de två fönster sätt så här...

DIY Arduino fjärrkontroll och Lego RC bil!

Uppdatera (8/29/13): tacka er läsare för din entusiasm och typ kommentarer angående detta projekt! Det har varit en enorm resa sedan jag började detta projekt redan i mars, men jag är mycket glad med den resulterande produkten och spänningen som det...

LEGO Technic bil med Arduino + XBee trådlös kontroll

jag var perusing Instructables en fin vinter lördag, när min 8 yo son kom och tittade över min axel och såg detta: av sath02. Min son är ett stort fan av allt Lego, och älskar robotar och bilar, och detta var rätt upp hans gränd. Han lägga omedelbart...

Mest värdelösa lego tower.

Denna värdelösa maskin använder en Digispark för att kontrollera servo.Innan du slösar din tid, ta en titt på hur det fungerar.http://www.youtube.com/watch?v=sp4q9Gl0KuU&feature=C4-Overview&List=UU53xZEgBce5oEcyNDEIld5wOm du är fortfarande intress...

LEGO Pocket bil

detta instructable visar dig hur man gör en rolig liten lego bil som kan passa i din ficka och göra vad som helst! Du kan ändra det och även göra det rc. men i denna intstructable jag Visa bara hur man gör det (inte ändras).Steg 1: Saker du behöver -...

Hur man gör en söt Lego Propeller bil!

Detta instructable är kommer att lära dig hur man gör en väldigt cool letar lego bil som har en bifogad propeller!Steg 1: Lego delar som behövs Dessa är de specifika lego delar som du kommer att behöva göra propeller bilen:-1 lego person-4 däck-1 kla...

LEGO redskap bil

dessa är de delar du behöver.Steg 1: Steg 2: Lägga till framhjulen Sätta de 24tooth redskap på framsidan av kroppen.Steg 3: Att sätta på extra redskap Sätta de åtta tand redskap alldeles intill de 24tooth redskap.Steg 4: Att sätta på axel och hjul Ta...

LEGO motoriserad bil. FR drivlina.

Hej, detta är min lego bil, som kan göra en wheelie om du flyttar hjulen framåt. Bilen har fjädring och gör det bättre när Wheeling. Den har en fake V8-motor och en huv scoop. Följ och rösta mig. Om du har en 3DS eller 3DS XL, är jag glad att handeln...

LEGO staden bil

jag i fjärde klass och detta är min första instructable.Här är min lego bil jag konstruerade.Här är de delar du behöver.Steg 1: steg #1 Fäst 2 axlarna på 2 x 10 plattan.Steg 2: steg #2 Satte 4 x 4 plattan under 2 x 10 plattan.Steg 3: steg #3 Sätta 2...

Hur man gör en lego spy bil

detta är min coola spy bil detta är lego bitar behövs: ps detta är min första instructable så plz coment!Steg 1: steg ett sätta hjul på rektangeln ledsen om blixtenSteg 2: sätta sneda bitar på rektangelnSteg 3: jag tänkte att du kunde bara titta på b...

Arduino LEGO bluetooth bil

Jag gjorde ARDUINO bluetooth bil av LEGO.Det är mycket enkla och billiga.Låt oss börja göra!Steg 1: MaterialOm du inte har det, kan du använda en annan saker.Steg 2: Installera programmetInstallera TeraTerm och arduino1.6.7v eller arduino1.0.5v.Och k...

Lätt att bygga Lego raket bil

för Lego nybörjareSteg 1: Kroppen Ta en 4/10, det är din kropp.Steg 2: Montera dina fälgar Ta din 4 hjul och din 2 axlar och sätta dem tillsammans.Steg 3: Sätt dina axlar och hjul på kroppen Sätta 1 fram och 1 bak.Steg 4: Lägga på ratten, säte och vi...

LEGO smart bil

Är din gamla opålitliga 0 mil gallon lego sedan bara för mycket? Köpa helt nya lego Einstien. Det är typ!Steg 1: Steg 1: chassis. för chassit du ne Steg 1: chassis. för chassit måste du ta den del som wheles är knutna till och upp en 1 x 2 med en stu...

SS YM - lego tower

om du har en stor balja med lego är en riktigt rolig grupp aktivitet för alla åldrar.Unga MakerFör min grupp unga beslutsfattare (14 år) utmanade vi dem till en kapplöpning för att göra en fristående lego struktur som startade från marken och nådde 1...

Små Lego Tower

Jag lärde mig att göra detta som en liten pojke nu är jag bara en liten pojke som gör det bra.Steg 1: material-Gemensamma och slumpmässiga Lego-Lego BasplattorSteg 2: Stiftelsen-Placera Lego Basplattor-Sedan bygga upp en för väggarna och torn-Färger...

LEGO bepansrade bil/tank

Steg 1: KroppenSteg 2: FrontSteg 3: övre...