Mest värdelösa lego tower.Denna värdelösa maskin använder en Digispark för att kontrollera servo.

Innan du slösar din tid, ta en titt på hur det fungerar.
http://www.youtube.com/watch?v=sp4q9Gl0KuU&feature=C4-Overview&List=UU53xZEgBce5oEcyNDEIld5w

Om du är fortfarande intresserad, låt mig förklara vad jag gjorde. Det finns många implementationer av en värdelös maskin, några av dem är rent mekaniska maskiner som jag älskar, de flesta av dem använder två växlar, vissa av dem använder en 555 timer... och Gud vet hur många andra.

Digispark är en utveckling styrelsen utifrån en Attiny85 mikrokontroller (http://digistump.com/products/1) är det en Arduino som hårdvara och programvara genomförandet. Det är billigt och lätt att bädda in i dina projekt. Jag beslutade att använda detta forum i stället för de mer populära 2 växlarna, främst därför att du har full kontroll av servo rörelse; Du kan välja hastighet och riktning efter behag.

Delar som behövs.
-Digispark utveckling styrelsen (alla andra Arduino fungerar också med regelbundna servo biblioteket)
-DPDT växla, även om jag bara använder hälften av det
-180 grader servo, jag använder HiTech HS-422
-Lego strukturen, men någon annan kommer att göra
-5v strömförsörjning

Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan mest värdelösa maskin någonsin

om detta är första gången du ser en mest värdelösa maskin någonsin (MUME), det är en maskin som, när den slås på, direkt stänger av sig själv. Om du funderar på bygga en, uppmuntrar jag dig att titta på andra på Instructables (efter att du har studer...

Mest värdelösa maskin - littleBits Edition

Du har förmodligen sett den mest värdelösa maskin innan, men jag trodde det skulle vara kul att bygga en tillfällig en med littleBits moduler. För er som inte har sett det, är detta den maskin som gör ingenting förutom att stänga av sig själv så snar...

LEGO Tower bil

detta är en liten Lego modell jag gjort. Det ser ut som den har ett torn på den, och det är en bil, så jag kallar det en Lego tower bil. Jag gjorde det två olika sätt, en är lättare att hitta bitar än den andra. Tornet på den första är en bit jag hit...

Arduino mest värdelösa maskin någonsin projekt

jag ville få in Arduino projekt och presentera mina söner till robotics med Arduino. Så jag tänkte om byggnad använder ett enkelt projekt som gjort av en Arduino Uno och ett servo. Jag såg en stor post i Instructables om som den mest värdelösa maskin...

Den mest värdelösa maskinen någonsin!

Och ännu alla vill ha en?!AKA: Den ultimata maskinen! AKA: Ledighet-mig-ensam-BoxVi tillverkar de bästa värdelös maskin Kit ute:Oseriöst Engineering värdelös maskin kit!"Weird Al" Yankovic Sez: "Aldrig insåg jag till nu hur mycket jag behöv...

Den mest värdelösa gula boxen

värdelös maskin som tryck på knappen när du tryckte på växeln.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på min YOUTUBE-kanal:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin blogg:http://macoprojec...

SS YM - lego tower

om du har en stor balja med lego är en riktigt rolig grupp aktivitet för alla åldrar.Unga MakerFör min grupp unga beslutsfattare (14 år) utmanade vi dem till en kapplöpning för att göra en fristående lego struktur som startade från marken och nådde 1...

Små Lego Tower

Jag lärde mig att göra detta som en liten pojke nu är jag bara en liten pojke som gör det bra.Steg 1: material-Gemensamma och slumpmässiga Lego-Lego BasplattorSteg 2: Stiftelsen-Placera Lego Basplattor-Sedan bygga upp en för väggarna och torn-Färger...

Värdelös ljuset (en ljus som blåser sig ut)

Ett tag sedan jag såg "Som den mest värdelösa maskin" av Instructables användare oseriöst Engineering. Detta är en maskin vars enda funktion är att stänga av sig själv. När du vänder på strömbrytaren för att slå på den, dyker en arm ur lådan och...

LEGO Starblazers utrymme slagskeppet Yamato

Hey där alla... En av mina käraste minnen från min barndom sitta med mina kusiner på lördag, leker med Legos och titta på Starblazers på TV. Vi byggde många versioner av Argo (Yamato) under månaderna, men de såg aldrig mycket bra. (Min mormor inte ha...

Den värdelösa oroade Coke kan

Hej alla!Detta är det mest värdelösa projektet i världen! Det består i en Coke kan bifogas en Arduino tråg en koaxial kabel och två resistorer som gör ett ljud när en hand är nära det.Steg 1: Material och verktyg För att göra som jag har använt:Mater...

LEGO Instructable - enkel flygplan

dessa instruktioner kommer att ge en detaljerad uppsättning instruktioner att göra flygplan visas ovan. Detta plan kräver några steg och kan göras från delarna i de mest grundläggande Lego uppsättningarna köpas. Lego block färger som används i dessa...

Tinyduino LEGO GPS batteridriven Logger DIY

Hej alla :)Det är oss igen. Och när jag menar "oss" - betyder det mig och PS.Vi har beslutat att dela med dig några av våra senaste projekt som vi arbetar på. Detta är en del av de projekt vi arbetar på men det är "en verksam del" därf...

R/C LEGO® bil Redux

efter att jag byggt R/C Lego bil, som används för hackade motorer och motor höljen från leksak bil och toy R/C bilar. Jag insåg de flesta delar från det leksak R/C bil som jag tog motorn av blev slösas bort.Detta sätt var inte mycket praktiska eller...

Värdelös ^ 2 (mer fickan storlek sätt.)

jag är säker på de flesta människor har hört talas om den mest värdelösa maskinen. När det är onyttig x värdelös han kallar det värdelösa fyrkant. Jag byggde en enklare värdelös fyrkant som does't använder en DPDT växla eller är det använda två motor...

R/C LEGO® "The Bull" Buggy

det finns mer än 20 modeller av LEGO®'s Dune Buggy typ bil, ännu mer än modellerna i LEGO® racerbil kategori.Dune paraplyvagn är vanligtvis fyra hjul enhet off road fordon, som inte skulle användas på vägen.Nu när jag blev upphetsad på "dune buggy&qu...

Min Legos!

Här är min Legos!Steg 1: Jag har en Lego Tow Truck RV Sunset Racer och en Skidoo! Alla i en rad lolSteg 2: Bye Bye! Se ya!...

DIY Drone Hardcase

Så sedan jag började flyga min UAV runt jag alltid flyga på samma ställe eftersom jag inte har ett säkert sätt flytta drone. En ordentlig Drone hardcase är dyrt och svårt att komma med i mitt område så jag beslöt att göra en. Så den som känner samma...

Att utforska Tesla Model S CAN-Bus

Nyligen tänkte jag det kunde vara kul att prova peta runt modell S kan bussen, eftersom bilen är i grunden en stor dator med nästan alla kontroller nås från den stora centralt placerade 17-tums pekskärm. Som jag en gång hörde någon säga, "den enda an...