Rainbow Tie-Dye Silk WrapRainbow tie-dye silk wrap projekt! Ett enkelt sätt att göra något speciellt trevligt. Var annars kan du få bundna i knop, färgade, sätta i varmt vatten, kommer ut ännu vackrare än innan!? Här!

Denna enkla teknik kan användas till färgning silk blanks, kläder, halsdukar, näsdukar, dockor, yardage, silk strumpor eller underkläder. Resultatet är vackra varje gång! Allt du behöver är ett par minuter av din tid, några enkla utrustning (du förmodligen redan har i ditt kök), färgen av val och silk tomma.

Jag får mina leveranser och tomma från Dharma Trading Co Mycket av de saker jag gör, jag kunde inte göra utan denna resurs för min utrustning. Jag är inte en betald talesman, bara en nöjd kund! Jag har ökat min kreativitet på ett sätt jag aldrig skulle ha kunnat innan Dharma som min gå-till leverantör. Kolla in dem för projektidéer, inspiration och produkt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rainbow Tie Dye för Tots

En dubbel regnbåge för den lil tots!Steg 1: leveransersamla in leveranser:SkjortaGummibandTie dye leveranserSteg 2: Förbered färgämnenPrep färgämnen och skjorta enligt anvisningar från tillverkare avSteg 3: Vik skjorta och slipsdragspelsvikt skjortan...

Tie-Dye siden med Fiber reaktiva färgämnen

Tie-Dye är en klassisk Textil konst teknik men visste du att du kan tie-dye på siden, inte bara bomull t-shirts? Detta är en bra teknik att göra rainbow playsilks samt eleganta shibori tyger, kläder eller tillbehör. Vi kommer att gå igenom processen...

Kapten Amerika Tie Dye Avengers skjorta

alla på kontoret har talat om Marvels The Avengers denna vecka och vi visste bara att det måste vara ett roligt hantverk där för oss att i ära av filmen! Vi satte våra tänkande hattar på och trodde att en tie dye skjorta i Captain America stil var i...

Gräsmattan klipper Tie Dye T-Shirt

Skapa en speciell fars dag T-Shirt för pappa! Gör pappa en ny gräsmatta slåtter T-shirt som kommer att göra alla andra pappas svartsjuk.Steg 1: leveranserDu kommer att behöva gå och handla för:Grön ett steg Dye från Tulip. Den levereras med en prakti...

Tie-Dye ringla Cupcakes

Hey, alla! Detta instructable visar dig hur man gör några awesome tie dye färgad muffins! Min syster gjorde detta recept för dessa läckra letar desserter. De är roligt, enkelt, och smaka på läckra! Så, utan vidare, låt oss få baka!Steg 1: ingrediense...

Tie Dye Party! Lär dig att knyta Dye!

Skulle du tro att jag aldrig har slips färgade innan?Upp handen om du har aldrig binda färgat innan... Jag ser några händer!Tulip tie dye är bra! Det är ett steg gör det så lätt att använda!Färgerna är permanent och färg-fast... så de kommer inte att...

DUBBEL DUBBELSIDIG HALLOWEEN TIE DYE

Många år sedan nu jag var ute bergsklättring med min man och våra tre döttrar. Vi var på Devil's Lake, som är en riktigt vacker state park i Wisconsin. Tro mig, det finns mer än kor och öl i detta tillstånd.Jag på belay och min man är en bra bit upp...

Pac-Man & "Tie Dye" bröd!

"Bagare handel bröd recept på en knead veta grunden."Som ordvitsen ovan antyder, kräver dessa recept en hel del kneeding! Men bli inte intimitated slutprodukten kommer att vara väl värt det.Från början ville jag försöka göra några regelbundna vi...

Gitarr Tie Dye skjorta

Hey momoluvers! Det är Momo och dag jag kommer att visa dig hur man gör detta verkligen unik tie dye skjorta. Jag har inte sett en hel del tutorials som denna, så jag tänkte jag skulle göra en själv! Jag hoppas du njuta av detta och glöm inte att rös...

Inte din mors Tie Dye: hur man Sunpaint

Sunpainting med Peboe setacolour sun färger är ett roligt sätt att dekorera tyg.Upptäckte i Söderhavet, innebär tekniken måla tyget och sedan täcka den med växtmaterial och andra objekt. När torr lämnar föremålen bakom ett härligt intryck. Detta är e...

Ananas Batik Tie Dye

Detta instructable är en blandning av vax batik teknik och grundläggande spiral tie dye! Det är ett bra sätt att få ett önskat mönster eller design i en traditionell tie dye skjorta.Steg 1: material Tom topAnanas stencilFörsvinner bläckpenna tygElekt...

Tie dye

Ja, det går en perfekt bra skjorta förstört.Steg 1: Du behöver. En gammal t-shirt.Tyg färgHandskarElastiska bandHelst vara utanförSteg 2: Välj en gammal t-shirt. Detta är min första tie dye. Till alla de många olika sätt att knyta materialet för att...

Axla Tie-Dye grödan övre

Detta är en mycket enkel tie dye instruktion som endast kräver gummiband att få effekt. Vi kommer att med hjälp av bulls eye tekniken men börjar på axlarna och arbetar vår väg ner!Steg 1: materialGrödan övreGummibandProcion färgHinkGummihandskarSteg...

Tie-Dye kola

Tie-Dye Fudge receptStegvisa instruktioner för att noggrant och korrekt skapa Tie-Dye Fudge.Tie-Dye Fudge är en kreativ och smakrik typ av kola för alla att njuta. Innan du börjar detta recept, bör matinköp göras för att köpa den nödvändiga saker som...

Dubbel dubbelsidig Tie Dye: Groda & Dragonfly

Jag tycker det är rättvist att säga att jag är besatt av tie dye. Jag har experimenterat för ungefär ett år med idén av två mönster på en tröja. Min senaste skapelse är denna groda & Dragonfly skjorta.Du gillar min Facebooksida för mer av mina idéer,...

Tie Dye släppa Coth skor

jag behöver några kick runt Sommarskor och ville gå med kinesiska Mary Janes eftersom de var min gymnasiet gå till sko. Jag hade svårt att hitta ett par och äntligen hittat ett par nya på eBay. Priset är rätt men färgen var en tråkig beige så jag kny...

Hur man Tie-Dye en T-Shirt

Hur tie-dye en t-shirt i 10 enkla steg!Steg 1: Steg 1: få leveranserKöpa storlek medium gummiband, en grundläggande tie-dye kit (CreateBasicsKit från Wal-Mart är ett bra kit att använda), en vit bomull t-shirt, gallon-storlek Ziploc fryspåsar, stora...

Snabb vända Tie-Dye

detta kan möjligen vara det snabbaste och enklaste sättet att tie-dye en skjorta någonsin.Jag hittade dessa marinblå och svart tees på försäljning och jag älskade passformen, men jag tyckte att de var lite oformaterad. Jag ville jazz dem upp lite, me...

Swirl Tie Dye skjorta

Hej momoluvers det är Momo och jag kommer att visa dig hur man gör detta supercool tie dye skjorta som du kan anpassa annorlunda varje gång du gör det i dag!Steg 1: leveranser1. vit bomull t-shirt2. 3 färga färger (jag använder pulver)3. plastskedar4...