Raka Kick'N Beef ChiliRaka Kick'N Beef Chili

Vart är bönorna? Chili eller raka Chili görs utan bönor bara för protokollet. Jag rekommenderar starkt att du prova detta med den Cheezzy Parmesan bröd.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Frito chili pajer

vi älskar chili i denna familj, att vara från Ohio är det vanliga sättet vi äter det Cincinnati stil, vi har praktisk över spagetti eller någon pasta. Vi gillar vår med köttfärs och bönor också. En annan favorit version är Frito paj, där en skål Frit...

Tequila, chili och lime jelloshots

För en mexikansk tema insamling beslutat jag att göra vissa mexikanska jello shots. Tequila hade uppenbarligen vara en ingrediens men jag trodde det skulle gå briljant med lime och chili. En fin citrus smak med en blandning av tequila och en tugga av...

Parti bord idé: Det är en pojke - Baby Shower

Pojke baby shower är ofta äkta med blå färg när föräldrarna eller värden redan vet kön. Denna part tabell idé har varm choklad och beef chili stationer om din fest hålls under kalla dagar (höst/vinter/regnperioden).Steg 1: Vägg och bordsdekoration Fö...

Corned Beef och kål med rotfrukter och pepparrotssås

Corned beef och kål (AKA New England kokt middag) är en klassisk St. Patrick's Day och nyårsafton maträtt. Det är otroligt lätt att göra och smakar så mycket bättre när man hemma.Prova detta recept och se till att koka upp en hög med rotfrukter och v...

Kinkiga ätare chili Con Carne

Hej och Välkommen till min första Instructable!Jag är en noga eater (mestadels köttätare) och jag kämpar ofta för att hitta saker som jag kan laga mat för mig själv och mina två unga pojkar.Jag har aldrig hittat en rak receptet för en anpassningsbar...

Marockanska Beef Tagine med Butternut Squash

en tagine är en Nordafrikansk maträtt, som traditionellt tillagas i en tung lerkruka. Tagines är långsamt kokta, vilket resulterar i mört kött och smakrika grönsaker.Detta recept är en av mina favoriter, 2 timmars matlagning tid resulterar i vackert...

Ghost Chili (hetaste peppar i världen) pumpa krydda kaffe

har du hört talas om The Ghost pepper? Om du inte har, är det hetaste chili peppar i världen. Det kommer att orsaka vuxna män att fälla tårar, på allvar. Jag ville hitta ett recept med Naga Ghost peppar för att göra en kanna kaffe för min man. Jag tr...

Chili choklad kaffe Cupcakes

kombination av chili och choklad är ganska mycket en no brainer, och det finns inget gulligare sätt att tjäna saker än i cupcake form.Tillsats av kaffe, inspirerad av några fantastiska Devonian choklad en vän hittade, lägger till en rik, bitter djup...

Bratwurst Corned Beef hamburgare (Sauerburger)

inte hatar du det när du är super obeslutsam om vad man ska äta till middag? Jag ville typ av corned beef eller kanske bratwurst men jag kinda ville en hamburgare var det bara lättare att ha dem båda än att besluta. Så Sauerburger idén föddes men var...

Hot Chili Hot Chocolate

detta är en riktig vinter varmare...Jag gillar kryddig saker. Jag varm choklad. Jag gillar chili choklad.Men smälter i chili choklad hamnar ganska underwhelming, lägga till hot chili till mjölk innebär att ha dem å.Het sås du säga?Steg 1: Zap mjölken...

Citron Jamaica Chili marmelad

Börja med 10-12 citroner (jag använde vanliga citroner, köpt från Costco i 5# väska, kan du använda Meyer citroner. Skär varje citron i kvartalen. ta bort alla frön och inre vita märg... Spara undan.Skär varje kvartal i tunna skivor--enklast att göra...

Betade thailändsk Chili Hot Sauce

Jag var på en betning kick och fick lite galen med betning stora partier av Thai chili och Habaneros. De är ganska svårt att magen bara äta på egen hand så jag var kvar med ett problem av vad med dem att göra. Enklaste lösningen var att göra massor a...

Knep spela Chili Cupcakes

stakbåt, sparka och passera din väg till min spin på den nuvarande cupcake Manien...!För dem av oss som gynnar kyndel laget söt laget får du en "kick" av den dolda "Blitzen" inuti denna oskyldiga letar kornbröd cupcake. "Trick lek...

Tropiska Chili grädde puffar

Dessa chili-förstärkt, banan-grädde-fylld, mango-grädde-topped grädde puffar är en perfekt dessert för din nästa sommar cookout eller vagt autentiska luau.Plus finns det inget inte söt om dem:)Steg 1: Gör banan Chili bakverk grädde När det gäller grä...

Boozy choklad chili

Choklad och chili är en klassisk kombination, går tillbaka till mayafolket krydda sina cacao att göra rika satifying dryck. Choklad & chili sparka av en röd eller svart mullvad sås är en stapelvara i mexikansk mat, och de flesta lyx choklad varumärke...

Luscious citronsorbet - med en kick

detta är en söt citronsorbet med en vacker varm sås SparkDess mycket smidigt, när du tar en sked du får kalla söta känslan av is och socker följt av den sura smaken av citron som avslutas med en varm (till eldig) kick i slutet.Om du aldrig har haft h...

Ginger Chile kyckling med ris

pocherad kyckling i en aromatisk buljong, med chile och rakade ingefära. Denna måltid var lätta, uppfriskande och fyllning. Fluffiga riset sjuda i buljong ingefära och lök, som var förberedd med pan saft från den snabbt pocherad kycklingen.Skulle du...

Gör din egen uttorkad mat, Bonus Chili recept!

Om du någonsin varit backcountry camping och vandring, you'l vet att du är begränsad på vilka livsmedel kan du. Om du vill ha en anständig måltid, måste du packa i kylare av mat, matlagning utrustning, redskap, etc. Om du vill packa lätt, du är begrä...

Börja ditt Beef Jerky beroende idag!

Jag älskar beef jerky. Det är friska, välsmakande, portabel och lätt att göra. Jag kan vara beroende av det... Nej, jag är definitivt.Jag har gjort hemmagjord ryckiga i år. Det började med min pappa, som lärde mig hur man gör vilt ryckig med hjälp av...