Raspberry Pi drivs Bar-topp Arcade maskinJag bläddrade Instructables när jag kom över rbates4 och hans Raspberry Pi drivs arcade maskin.

Jag tänkte Hej jag har en extra DVI-bildskärm, en X-arcade
Stick och en önskan att mixtra med Raspberry Pi mikrodator. Jag kommer att behöva bygga en arkad maskin. Jag har tyvärr inte tillgång till en vina bang fancy laserskärare eller något större då hand verktyg så lite akryl eller ljus ply maskinerna är rätt ut. Att blidka Mrs TinkerGNome, arkad maskin behövs för att mindre än en full storlek skåp men tillräckligt stor för 2 spelare på grund av bredden på vänsterspaken. Dessa krav och tillgängligheten av redan existerande delar formatet var antingen en cocktail eller en bar topp. Jag gick med en bar topp skåp som den kunde vara bärbar om vi så önskade, och det kan sättas ur vägen.

Min kärlek till arkadmaskiner började när jag var ett litet barn på ca 4 eller 5. Jag spelade en ny "Joust" maskin Rons Roller rinken circa 1982. Som jag var 4 jag kommer inte ihåg detaljerna men jag var tydligen mycket bra. Min mamma säger att jag hade den högsta poäng som någon någonsin hade sett och att jag visade att en fjärdedel i flera timmar av underhållning. Jag minns bara ägaren av roller rinken ger mig ett par blå roller-skates. Han kände tydligen dåligt om stänga av maskinen som de stängde. Är det dags att passera dessa klassiker till Arthur. Och jag fortfarande sörjer asteroider maskinen min exwife fick mig att bli av med.

Komponenter drog från min reservdelar hyllor

· 19-tums LCD bildskärm (sitter och saknade strömförsörjning)

· X-arcade Joystick

· ATX nätaggregat

· D-Link DWL 801 + Trådlös brygga

· 2 högtalare

· Negativ scanner lätta monteringsarbeten

· Div. smått och gott.

Saker jag behövde köpa

· Köpt 4 x melamin hyllor $5 vardera från Menards

· 8 x 2 tum rätt vinkel fästen + skruvar $2 en 2 pack från Menards

· 4 x 3 tum rätt vinkel fästen + skruvar $3 en 2 pack från Menards

· Hålsågar kit $9 Harborfreight

· Raspberry Pi B + $40 Amazon

· 3W 2 kanals förstärkare $5 Sainsmart

· HDMI-kabel 1.5ft. $2 Monoprice

· HDMI till DVI-adapter $3 Monoprice

Verktyg som används i ingen speciell ordning: handsåg, Philips skruvmejslar, Dremel, linjal, lödkolv & gun, de lödning fläta, lödtenn, zip band, häftpistol, borr, linjal, måttband, multimeter, tråd fräsar, crimpers, kniv, "Gorilla lim", Hålsågar kit, borra bitar, "Sharpie" markör, dammsugare, rak kant, måttband, och en vinkel finder.

Nu för min standard varning varning el, vassa föremål, gör detta på din egen RISK: om du borra i benet (tabell, hand, arm, etc...) eller chock/elektrifiera dig själv, bränna ner ditt hus (butik, hund, garage, etc...) eller göra något som tvingar hustrun att blåsa en packning, jag kan inte vara ansvarig som finns inneboende risk i livet.

På steg 1, planera layout och fix som övervakar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong Bar topp Arcade spelkonsol - litium regn återvunnet underhållning maskin rättfärdighetens

vad göra med en gammal analog TV och VHS video bandspelare? Kan inte tåla för att bli av med dem precis som de gamla kassett och 8-track spelare du har fick ligga runt? Tja, runda upp lite retro elektroniska skräp och rädda den från deponin. Go GREEN...

Mini JAMMA Arcade maskin

Eftertraktade Neo Geo MVS maskinen är en bästa arcade skåp som någonsin gjorts. De flesta spel entusiaster skulle hoppa på chansen att äga ett original maskin. Men den gående priser en faktiska 4-slot maskin kan vara skrämmande, för att inte nämna de...

4 spelare bärbar Arcade maskin

Jag växte upp spelar TV-spel och älskade särskilt Bomberman serien. Enligt min mening är det bland de bästa multiplayer spel som någonsin gjorts. Jag trodde det skulle vara kul att göra en bärbar 4 spelare Bomberman tema arcade skåp, som skulle vara...

En Super lätt Arcade maskin från 1 ark av Plywood

har du ville att din egen arcade maskin, men aldrig trodde du hade tid, färdigheter, verktyg eller pengar att göra en elegant skåp?Här är lösningen!Jag har designat en extremt lätt att bygga, prisvärd och elegant skåp. Nu kan du bygga en alltför. Med...

Bartop Arcade Supreme - Ultimate Arcade maskin

Denna maskin tog mig en vecka att bygga från scratch. Det utformades och byggdes för min 3 åriga tvillingar.Inuti är en Dell Optiplex 760 dual core 2,8 GHz med 2GB RAM, 80GB HDD, 17-tums Dell Ultra-skarp LCD-skärm, två (2) till synes oförstörbar äkta...

Raspberry Pi drivs skämt maskinen

jag nyligen fått en Ny Raspberry Pi och ville skapa ett Intro till Raspberry Pi -projekt. Min Pi med en 16 x 2 LCD-display och ett Wi-Pi kort så jag skapade Trådlösa Raspberry Pi drivs skämt maskinen. Tryck bara på knappen och maskinen kommer att slå...

Förvandla en gammal CRT-TV till en Raspberry Pi drivs MAME Cocktail skåp

här kommer jag visa dig hur jag gick om att bygga min arcade maskin som använder en Raspberry Pi kör MAME för att emulera spel. Eftersom allas setup kommer att vara olika detta kommer att vara allmän karaktär men förhoppningsvis kommer att leverera t...

Retro arcade maskin

med idén om återvinning en gammal dator som jag hade hemma, jag bestämde mig att bygga en mini arcade maskin, tack till emulatorn MAME, vi kan spela till tusentals gamla spel vi spelade som barn. Om du längtar tillbaka till gamla spel, vill du ha den...

Plywood Arcade maskin

Detta Instructable är för en arkad maskin Skåp gjord av ett ark och annat skrot virke liggandes. Inspirationen kom från dessa andra Instructables:Dessa andra Instructables saknades några detaljer och vi hoppas att fylla i de saknade monteringsanvisni...

LEGO Arcade maskin

Steg 1: delar För skärmen i detta du behöver 2 1 x 2 plattor som inte är i bilden.Åh glömde jag den lilla tegelsten!Steg 2: Arcade Machine ljus Ta dessa 3 tegelstenar och sätta ihop dem som i bilden.Steg 3: Arcade Machine knappar Igen ta dessa 3 tege...

Hem bar med återvunnen bowlinghall bar topp

Drömmen. Jag har drömt om att bygga min källarbar för cirka 10 år. Mina vänner som alla har hört mig säga, "Jag jobbar på min bar...bla bla bla" sedan min 20s. Jag har byggt delar gå i baren i år. Jag har sammanställt material och vintage bitar...

NaCade - den nakna Raspberry Pi Arcade maskin

som inte gillar gaming? Efter att ha vuxit upp spela arkadmaskiner, som barn kunde du bara drömma om att äga en. Nu med framsteg inom teknik är gaming tillgänglig för alla. Visst är det gott konsoler och handhållna enheter även smartphones att välja...

Mini Pi-Powered Arcade maskin

'Instructarcade' är en self-made bartop mini arcade med kontroller för en spelare. Med hjälp av Raspberry Pi och det är officiella touch-skärm, massor av användningsområden är möjligt.Det är främst utformat för att spela retro arkadspel (MAME), men o...

Bubble Bobble Bartop Arcade maskin

För ca 14 år sedan, efter avslutad universitet och efter att ha varit besatt spelar MAME emulerade spel jag upptäckt magiskt i en SuperGun och att jag kunde egna faktiska arkad styrelser. Detta resulterade i mig att hitta en guide på internet och byg...

Gamla skolan arcade maskin

Här är min mycket enkla och mycket lätt bygga av en oförglömlig del av historia (tidigare... de gör saker annorlunda det..!)Steg 1: Först skär...Så, först, allt jag använde ganska mycket gjordes med massor av gamla skit hittade i mitt garage.Jag hitt...

Förvandla din Raspberry Pi i ett Retro Arcade

The Raspberry Pi är en fantastisk miniatyr-dator som är perfekt för att experimentera med personliga projekt, men ibland den största utmaningen är att välja ett projekt. Med detta lätt att följa guide jag kommer att visa dig hur man förvandlar denna...

Raspberry Pi drivs med batterier

I detta instructable jag visar dig hur man korrekt leverera ström till en Raspberry Pi eller Pi 2 med ett batteri eller någon spänning mellan 2,9-32 volt DC. Jag kommer att använda en effektiv steg-upp/steg-nedskrivet spänningsregulator och en Vippbr...

ISPRESSO: avlägsen kontrollerade, Raspberry Pi drivs espressomaskin

Vänligen notera: dessa instruktioner var exakt för de gamla Raspberry Pi styrelserna och den äldre versionen av Raspbian, men det har skett stora förändringar nyligen som kräver nya åtgärder, åtminstone på mjukvarusidan. Uppdaterade instruktionerna (...

Hemgjorda Arcade maskin

detta är min gamla arkad maskin som jag gjort från grunden, av mig själv. Jag gjorde designen, spikade jag ihop, jag satte på TV: N i och jag satte den plug n' spela spel i den. Det är en fem-vägs switch som gör det möjligt att byta från spel till sp...