Refletching en billig kol pilJag ska erkänna, när det gäller pilar kan jag vara billigt. Jag har förlorat tillräckligt eller bruten nog genom åren att jag skulle ha riktigt svårt att motivera bekostnad av en uppsättning av riktigt fin pilar. Du skulle räkna även billigt pilarna borde komma från butiken i bra nog form, rätt? Tja... inte riktigt, särskilt när det gäller de billig Carbonpilar jag köpa för målskjutning.

Medan jag fletch pilar som jag gör, fletch jag nästan aldrig åter pilarna jag köpa. Det är något jag ska åtgärda och jag trodde att folk där ute i samma båt som jag kan hitta detta bra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En enkel och billig LED pil

kretsen vi beskriver en pil av lysdioder som kan användas i bilen, cykeln och flera saker som du tänka. Kostnaden är mycket låg, och ännu svårare.Kretsen är baserad på en analog oscillator och pilen av lysdioder.Oscilator använda fyra stycken, och pi...

Gör din egen uppladdningsbart batteri

Batterier. Behövs för nästan alla elektroniska projekt, kretsar elektronik kring dem. Men tycker om det, vad händer när de förlorar sin makt? Vi kasta dem åt sidan. Dessa batterier bygger i våra deponier, så jag satte mig att ta reda på hur man kan å...

K'nex bow prototyp

anmärkning: Observera innan du gör detta att denna båge syftar till att skjuta större pilar. Jag har inte testat det ännu, så jag bara lägga ut den som en idé som andra kan bygga vidare på. Efter bygga det Vänligen inte slänga någon kritik för design...

Billiga n lätt hem gjorde fiske pil

jag såg på gör lite av bowfishing för plattfisk med en slingbow, men att hitta varor och utrustning här i Storbritannien var en massiv smärta och visat sig vara mycket dyrt i jämförelse med priserna i USA. Bowfishing i sötvatten är olagliga här, men...

Smuts billiga träkol

Vissa människor använder kol för en smedja, andra gas, och vissa, vissa använder kol.Fina med träkol är att, från vad jag läst, det brinner renare än kol, det är billigare än kol och du kan göra det själv!Jag tittade på några instructables på träkol...

Träkol Powered Generator - förgasare

Begära att jordbrukaren, survival expert, Boy Scout, hippie eller prepper och de kommer att berätta de awesome användningsområdena för träkol. Från att förbättra din trädgård för att filtrera vatten och fältet medicin. Men visste du med några skrot d...

VATTENRENINGSSYSTEM, billig och effektiv

så du har en akut tillförsel av vatten, men du är inte säker på hur rent det är. Här är en utmärkt, billiga setup kan du enkelt DIY för rening av massor av vatten. Den är baserad på den Berkey keramiska element vattenfiltreringssystem som har funnits...

Pil för ljus pil och plack

jag var den ledare för min sons vargflockens den. Det fanns 2 hålor med vargflockens IIs som bara tjänat sin pil av ljus och öfver för att bli en scouterna. Vi ville sätta ihop en fin award för att fira deras prestation, men vi hade inte mycket penga...

15 ovanliga använder för billig Vodka

tvärtemot vad många tror, billig vodka är inte endast för boozehounds och college freshmen. Det finns många legitima sätt att använda vodka som går utöver ren konsumtion: städning, bakning, deodorizing och ens dricka (med några tweaks för smak.)Billi...

Fake pil sår

förberedelse för min stadens årliga Zombie Walk, min familj och jag började våra förberedelser veckor i förväg. Instructables var en stor resurs för falska sår med flytande latex och gelatin. Min son ville dock att öka sin kostym och lägga till en fa...

Hur man bygger en Fume utdragare på billiga

jag gör inte en ton av lödning, men jag * hatar * de rök som produceras och är för billigt att köpa en $100 + HEPA eller aktiverat kol lödning fume extractor. Jag bestämde mig för jag skulle prova att göra min egen för lite billigare. Här är vad jag...

Pil och båge for Dummies

detta Instructable kommer att visa dig det bästa sättet att skjuta pil och båge. Jag kan ha en annan teknik än du kan ha, (om du har en.) Detta kräver övning, beslutsamhet och en hel del svetsar på armen, som är om du inte bär en armguard. Om du är e...

Billiga tåliga bågskytte mål

Det är inte söt eller prålig, men det är slitstarkt, praktiskt taget fria och mycket lätt. Detta är ett konkret mål. Jag skulle rekommendera användande upp till 55lbs av draw när du fotograferar på detta mål. Jag vet inte hur mycket mer det skulle ha...

Enkel och billig hemmagjord luftfilter

Detta är en guide för din genomsnittliga DIYer som vill ha en billig och enkel lösning att förbättra inomhusluftens kvalitet på sin medelstora och små storlek bostadsyta. Genom att tvinga luften genom aktivt kol, kan du effektivt "skrubba" lufte...

Alkohol Filter - en jätte Brita för Whiskey, Vodka, Gin, Rom eller annan billig Starkspritar!

För den som söker den "Cilffs anteckningar" sammanfattningen av hur detta fungerar: fylla en 4-fots polykarbonat rör med ungefärligt 1lb (12 x 40 maskstorlek) aktivt kol (aktivt kol), sätta ett par kaffefilter över slutet, häll alkoholen i toppe...

Stygg plysch kol strumpa Stuffer

här är en billig kul liten strumpa stuffer för alla människor som har varit stygg. verkligen inte som varit lite stygg genom året? Gör dem små göra dem stora. Jag gillar att göra det trevligt och små för att efterlikna en verklig del av lite kol.Steg...

Hur man gör billig lätt eld förrätter

här är en tutorial på hur man gör billig, lätt eld förrätter. Dessa brand förrätter är verkligen praktiskt för belysning bränder, de kan bränna för en riktigt lång tid. Jag använder också dessa tända kol i min smedja.Steg 1: material För att göra des...

Hur man gör en billig ni-cd, ni-mh usb laddare

jag vet dess inte billig att köpaen ni-cd, ni-mh laddare så varför inte göra enSteg 1: material du wil behöverbatterierbatterihållare (mine bärgades från en gammal leksak)gamla USB-kontaktUSB-laddareTillval:lödkolvlödaSteg 2: skär skär slutet av usb...

Hur man bygger billiga kompostbehållare

För er som är intresserade av lite monetär investering med en lushous trädgård amendmant som resultat ser längre. Jag är här att visa dig hur man bygger en super billiga komposten bin system! Detta 3-bin system är bra för människor som har lite extra...