Regnbåge i en koppatt göra en regnbåge i en kopp är en rolig aktivitet med barn att göra eller kan vara en stor diner part öken! Saker du behöver: röda jello Orange jello Yellow jello gröna jello blå jello kan få igång!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Regnbåge av anarkistiska flagga tvålar

Jag hade nyligen möjlighet att campa med över tusen människor som anser sig libertarianer och anarkister. Ibland används ordet "anarkist" mis medlemmar av nyhetsmedia att beskriva våldsamma ligister som bryta windows och bränna saker.När det gäl...

Regnbåge rulle (Sushi)

Rainbow rullar är en av de mest populära sushi rullarna tillgängliga. Det är definitivt en av mina favorit rullar! Vad gör denna rulle så speciellt du frågar? Är det vad som finns inuti rullen? Finns det några exotiska typ av fisk som används? Nej, i...

Hur man gör en regnbåge bombe kaka

Klart, det här är fantastiskt, men om du är osäker på vad denna majestätiska bedrift av regnbågen egentligen är, låt mig upplysa er. Det är en bombe, som är en typ av gjuten fryst dessert som får sitt namn från dess likhet med att, Tja, en bomb. Efte...

Regnbåge bubbla Cloud beslutsfattare

Mina barn och jag tillbringade en underbar Memorial Day spelar tillsammans får inte något jag ska göra med dem dagligen på grund av mitt val av karriär.En av de saker vi gjorde den dagen var att gå utanför en göra dessa återvunnet plastflaska och duc...

Te kopp blixtlås Pouch

Hey momoluvers, det är momo och idag ska jag Visa y'all hur man gör en riktigt söt kaffe / te kopp dragkedja handväskan! Detta är den enda plats du kan hitta en tutorial på engelska för detta! Jag är så uppspelt att ge detta till y'all! Njut!Steg 1:...

LED virka regnbåge blomma hår klipp

Vi kommer att göra en regnbåge blomma hårspänne med en ljus upp center! Här är de varor du behöver:Garn i följande färger: gul, orange, grön, blå, indigo, violett.G virknålRöd gumdrop LEDTitta på batteripaketet, helst med loop leder i stället för sti...

Grillad regnbåge grönsaker

Efter att ha sett några yummy söker veggie grillspett på pinterest, min partner och jag visste att vi behövde göra en version av vår egen.Denna enkla recept är noga med att vara en tränger behaga på din nästa grill.Steg 1: ingredienser För veggie gri...

Regnbågar och enhörningar cupcakes

Söt girly kopp kakor. Perfekt för princess partier, girly möhippor eller bara för att lysa upp skräp om dagen!Du behöver:Verktyg - Circle cutter (att täcka kakan), modellering verktyg. Skarp kniv, 2 x no1.5-2 rörsystem munstycken och 2 rörledningar v...

Shamrock tårta: smaka regnbågen

hade jag ett sug efter tårta, så jag beslöt att prova min hand på en rainbow shamrock tårta!För kakan:1/2 kopp (1 stick) smör1 3/4 dl socker3 koppar siktas alla ändamål mjöl4 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 dl mjölk5 ägg (avgränsade)KaramellfärgFör glasyr...

Regnbåge i burk

-Vi alla älskar rainbow. om vi skapar rainbow hemma som skulle vara mer rolig och barn njuta av det.-Här skapade vi regnbåge i burk med socker, vatten och mat färger genom enkel sockerart densitet experiment.-Densitet är kompakthet av saker i särskil...

Hur man gör en regnbåge Felt-Tip skrivar

https://www.youtube.com/watch?v=pbqe-hKe5YI&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en regnbåge Felt-Tip skrivar du behöver!Att göra en regnbåge Felt-Tip skrivar du behöver: markörer och papper!Steg 2: Denna idé är så lätt och fantastiska!!! Steg 3: För...

Hur man gör 1 kopp MacGyver kaffe

jag behöver en kopp kaffe, men jag äger inte en kaffemaskin, och jag har precis brutit min franska pressen. Gudarna av glas har inte varit snäll mot mig denna morgon.Lösning:Kaffe kan göras med hjälp av följande material:1 Använd, död eller föråldrad...

Göra en perfekt kopp kaffe. Du behöver att koffein.

Steg 1: Få koppen. Kanske du behöver en kopp att hålla kaffet i. Jag vet inte, jag inte arbetar på Starbucks.Steg 2: Göra kaffe. jag vet inte. Diarré ser lite ut som kaffe. Förmodligen smakar precis lika bitter.Steg 3: Skojar bara. jag vet hur. Slipa...

Göra en extrem kopp te

mig och några vänner gjorde denna instruktions och korrekt video visar hur du kan göra en kopp te på Nathan ;)Tillgängliga i HD också!(Vi har en hel kanal med slumpmässigt sånt här också)...

En kopp kaffe brygga, Billigt (gratis!) och lätt!

På mitt arbete har vi en herr kaffe, och det fungerar bra. Vi har också en $5.000 espressomaskin, det fungerar också bra. Ibland ändå, jag vill bara en jävla kopp droppe brygga kaffe. Sent på eftermiddagen, när herr kaffe har fått till den skrämmande...

Bygga en kaffe kopp modell Vind laddare

någonsin velat bygga en vind laddare men inte säker på var du ska börja? Ja nu kan du ange en värld av vindkraft med denna mini modell Vind laddare som producerar runt 75milli watt gröna återvunnen. Enkelt konstruerade och tillverkade av lätta materi...

Rosa fluffiga enhörningar dans på regnbågar

varje år, mina vänner kasta en awesome halloweenparty. Varje år finns det ett tema.Årets tema var "Internet Memes"Jag bestämde mig för jag var tvungen att göra rosa fluffiga enhörningar dans på regnbågar.Vad är PFUDOR du frågar?HÄR: http://www.y...

Söta kaffe kopp Cozies

skapa en bedårande kaffekopp mysig för dig själv eller som en personlig gåva till någon du älskar! Denna handledning innehåller riktningar och mönster att göra tre Grande (16oz) cup cozies och tips för att göra dina egna skräddarsydda konstruktioner...

Skapa regnbågar med is!

Jag älskar att färga mina egna kläder och göra hand-färgat tyg för min täcken! Jag har kommit över en verkligen lätt teknik som vem som helst kan utföra med bra resultat! Denna metod för färgning kan även vara gjort med barn-bara vara säker på att al...