Riggning kajak ankare vagnrigg en kajak för fiske, paddla ut och måste stanna kvar.
Jag vill inte borra i min nya yak ännu så klipp på ankare vagn. Vagnen är flyttbara / konfigurera om för att sätta ankaret där det behövs.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kajak ankare Trolly

Hej detta är en instructable jag gör om hur man gör en ankare vagn, för under fem dollar. Ett ankare vagn är vad du kan i princip binda av din ankarlina på framsidan eller baksidan av din kajak. Detta skulle jag säga är för en av dessa gånger när vin...

Lätt kajak Trailer/vagn

Hello fellow kajakpaddlare! Här är en ganska enkel kajak trailer/vagn som kräver mycket få material och verktyg för att göra. Jag har aldrig velat göra detta till en Instructable, men efter användande den, tänkte jag hade delar idén. Fina med detta ä...

Kajak vagn, liten, lagringsbar vara, billiga.

Jag paddlade den berömda "stora floden Rumble" (http://www.riverrumble.org/) 2013 och planerar att paddla både 2014 stora floden Rumble och St. Croix paddeln (http://www.riverrumble.org/ i år. Flera stannar på förra årets paddel krävs lagra båta...

Enkelt hopfällbar kajak vagn på 20 minuter

en enkel kajak vagn, gjorda i PVC slangar. Lätt att demontering för transport.Det är lätt och passar perfekt en oceanen kajak Malibu II sit-on-top kajak. Om du har olika kajak, behöver bara justera avståndet mellan hålen i ramen för att få det att pa...

Kajak båt timmer vagn tillägg till trailer dolly

Så flytta runt mina kajaker, roddbåtar, med de billiga tunna rullar sakerna, verkligen fungerar inte så bra. Jag har också en släpvagn, och nyligen fick "trailer dolly" från harbor freight dra den runt. Jag trodde väl trailer Dollyn fungerar så...

Riggning en DISKBÄNK (sit-i-kajak) för fiske

okej, till att börja med vi är nya kajaker i allmänhet, även om vi har haft ett par båtar innan. Jag vet inte hur vi fick intresserade av kajaker, kanske var det hur jag berättade min familj om min kanotturer på sommaren gym. Hur som helst, vad är ti...

Självgående grabben vagn från gamla trädgård vagn och mobility scooter på en $100 till $200 budget.

Ett eller två år sedan, jag tog mina två barn till renaissance faire, och min fru och jag släpade dem runt i denna trädgård vagn. Det var en bra idé, men vi hade ingen aning om hur ont det vore nästa dag efter att dra dem runt för cirka 10 miles. Så...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

DIY kajak kärror (från en barnvagn)

Medan jag ute efter för att köpa ny kajak, började jag tänka på DIY-tillägg och tillbehör. En sak jag ville göra var bygga en kajak vagn för när det finns en bit från bilen till vattnet. Det var ren tillfällighet som den dagen jag tog hem kajaken, ja...

Renovera en hud på ram kajak

Bor i Cambridge nära historiska Charles river och titta på folk kajak ner sin längd, närt jag en vilja för att kunna interagera med den naturliga strukturen på mitt eget schema. Jag bestämde mig att bygga en båt, men jag visste inte hur du kommer igå...

Spola montera spöhållare till Pungo 120 kajak

en snabb bakgrund kort:Jag har alltid velat ha en kajak. Jag tänkte att jag skulle njuta av det. Jag har haft den känslan innan och jag hade alltid rätt. Så, en dag köpte jag en kajak. En blå Wilderness Systems Pamlico 120. Älskade det och fru älskat...

Kanot/kajak lyft konfiguration

lyft config för att höja den kanot/kajaken från golv till tak. Gjord av några remskiva och rep. även krokar i taketSteg 1: material Satt jag ner och ritat en cofiguration att lyfta kanoten från i flor, den bestod i en enkel remskiva matris om 11 rems...

Carrito (kajak kärra för din cykel)

/ / ENG / /En enkel och trevlig PVC kajak vagn bogseras med din cykel.Jag har en kajak, jag har inte en bil och jag vill ha inte någon metall trailer som kan vara dyra, tunga och rostig. Jag kollade runt lite och var inspirerad av en del folk. Slutli...

Portage kärra för kanoter och kajaker

jag har en stor kanot (ca 17 fot lång och 4 fot bred på mitten) och mer ofta än inte jag är enda fysiskt kunna flytta den (åtminstone tills de wee som får större MUH HAHAhahahaha).Den väger nog nära 100 lbs tom. Jag kan plocka upp och bär det men det...

Den ultimata kajak dumper och taket tält husbil.

Jag älskar att campa och fiska med familjen, men vi göra saker lite mer extrema. Vi brukade ryggsäck miles i och slå läger. Det är lite svårare att göra nu när vi har två små, men vi planerar att starta om det snart. På bilderna ovan, kan du se utvec...

Liten kompakt kajak hjul

Det finns många modeller av hjul för kanoter på internet tillverkad av PVC-rör och detta är vad jag gjorde för min uppfattning Prodigy 10 och utformning kan anpassas för de flesta kajak stilar. Hjulen är små och på bakåt så måste du ändå stödja lite...

Billiga kajak Gear Strappings

Detta är en annan av min på de billiga projekt. Fick en gammal kajak som inte har någon lagring för redskap? Ta din favorit regnkläder och vissa paracord och kan komma till band.Steg 1: materialTja kan diskutera behovet av nummer 1. En kajak. Ingen k...

Förvandla en golfbil till kajak Dolly

Jag har kajaker och bära dem från bilen till vattnet kan vara ett problem, särskilt om du är ensam. De är lite krångligt att bära. Kommersiella kajak dockor kostar uppåt på $100, en summa jag inte vill spendera. Det kom till mig att kanske jag kunde...

Kajak steg Cart

ett alternativ till DIY PVC cart - lätt att göra, även fungerar som ett steg för lastning / lossning och fälls för bekväm transport / förvaring. Det blir inte enklare än så här.Steg 1: Folding steg pall Behöver en kajak vagn, jag letar efter alternat...