Rita en Hunter varelse från The Resident Evil Video Game

ritning en Hunter varelse från Resident Evil spel. Denna Hunter varelse liknar en bio engineered mutant apa med enorma klo som händer. Jag hade roligt att rita denna pjäs som jag älskar Resident Evil spel i synnerhet när varelserna på spelet är intressant visuellt. Detta är en tre del video samlas in som en lång ritning video.
Relaterade Ämnen

Hur du slå den sista bossen på Resident Evil 5

Wesker är en riktigt cool som slutboss för resident evil 5 men han är också riktigt utmanande. Im kommer för att visa dig steg för steg hur slå honomSteg 1: Vad du behöver Vad du behöver för detta är bara nödvändigasteTVPS3ControllerResident evil 5 (...

Resident Evil T-viruset och Antivirus halsband

anses vara hur du skulle klara i en zombie apokalyps? Redan börjat hamstra konserverad mat och fashioning vapen? Då skulle detta vara perfekt för dig!En Custom made miniatyr injektionsflaska av Resident Evil av T-viruset och Antivirus på ett halsband...

Knex matilda från resident evil 4

detta är prototypen av knex matilda från resident evil 4Jag gjorde inte ett lager ännu eftersom jag inte tror på en ännu men förloppet isjuk göra en instructable en gång im gjort med detUPPDATERING: Färdig nu måste jag lägga en kompatibel "beståndet...

T-viruset Replik (Resident Evil)

UM mein paraply specialstyrkor Cosplay zu erweitern habe ich einen Prototypen des T-Virus gebastelt. Je nach Farbe kann er natürlich auch das Antivirus oder einen de andras liv Virus darstellen. Nicht ganz perfekt, aber mit ca 15 Euro Materialwert vi...

Hur man drar Sonic the Hedgehog

HejDenna ritning så enkel steg för steg. Börja Rita Sonic the Hedgehog med en blyertsskiss. I början stadier, tryck inte ner för hårt. Använd ljus, slät stroke för skissa.Steg 1: IntroOm du vill rita Sonic the Hedgehog, starta genom att rita en cirke...

Jesse vs. The Champagne

i den mycket efterlängtade uppföljning videon till den populära "Open-a-Wine-Bottle-with-a-Tree", Jesse Hensel returnerar i "Flaska slag - rond 2" aka The Sabrage instruktions Video.Igen, det blir inte bra....

Bygga en replika Predator kostym

I 1987 skapade Stan Winston Studios en av de mest ikoniska varelserna till grace vita duken-rovdjur. En skådespelare vid namn Kevin Peter Hall spelade rovdjur- och nu tjugo sex år senare hans brorson Jamie Hall skulle hylla farbror Kevin och åter för...

Zombie kostym i 90 minuter

jag hade planerat på att vara en zombie i år för Halloween ända sedan titta Resident Evil 3 och blir besatt av zombies i allmänhet. Men var måndagen före Halloween, jag överrumplas, för jag trodde att Halloween var följande vecka. Så gjorde jag hasti...

Läder Iceborn hjälm

The Iceborn hjälm, tas från spelet till verkligheten:Steg 1: Papper modell Make a paper mock-up.Tro det eller ej, är detta vanligtvis en av de längsta stegen i att göra en ny läder hjälm.Slösa inte läder: titta noga på dina skisser eller inspiration....

Megaman är tillbaka!

Min son äntligen gjort sitt val för en halloween-kostym i år. Det var en nära kamp mellan Megaman och Sonic! Megaman vann efter att ha visat honom min samling av vintage spel. Cameron är en ivrig video gamer och en lego fanatiker! När dräkten var fär...

Mosaic-LEGO lampor

blandning min fascination med blanka, glödande föremål med min livslånga passion för att göra LEGO modeller, under de åren jag har mixtrar med många upplysta LEGO projekt som innehöll en mängd olika utföranden och elektriska komponenter. Börjar med l...

Mobila farkosten modul

Den Mobile farkosten modul, en produkt av prototyper rörlighet avancerad arkitektur studion leds av Adam Marcus på Kalifornien College of Arts, föreslår en arkitektur av deployable strukturer som kan konfigureras för att tjäna en mängd funktioner. Tw...

Kudde husdjur Knock Off

har du sett dessa irriterande kudde Pet reklamfilmer som skildrar fuzzy kuddar som kan vika till husdjur? Har du låten fastnade i huvudet? En ännu bättre fråga: har ett barn i ditt liv varit ständigt tjat dig för denna tjugo dollar kudde? Jag har set...

Den reviderade Zombie survival "kit"

på grund av de många bristerna av min tidigare Instructable...Jag har skapat en ny och förbättrat en... MWHUHUA!!!Jag har funderat i ett par månader, och jag har beslutat att eftersom allmänheten inte vet vad zombie virus symtom eller vad zombies bet...

Skriva en kreativ facklitteratur artikel i tio svåra steg

jag tänkte det var dags att ta något som var både konstform och civic institution och minska den till en uppsättning av förolämpande enkla instruktioner. Detta är särskilt kul eftersom jag är inte särskilt anmärkningsvärt journalist bara några års er...

Underverk Avengers - Loki kostym

OK, så det tog mig 2 veckor att sätta denna kostym tillsammans i en stor rush för en Nya Zeeland spel/comic/video game expo kallas ArmageddonNär jag lämnade detta till sist andra det orsakade en hel del stress, och min plånbok var inte särskilt nöjd...

"Klo" ing min väg till toppen--klo maskin kostym!

Jag älskar att göra stora DIY kostymer varje år för Halloween--jag tycker att de är mycket mer roligt och kreativt än en köpta kostym. Plus, jag älskar den extra utmaningen att försöka räkna ut hur till göra min vision till verklighet. Förra året jag...

Blinky LED pet

gärna möta Blinky. Blinky är en led-baserad livsform. Hans drivkraft är hans behov av att få kontakt med människor. När du är ansluten, tändas hans stora blå led-ögon glatt.Men det finns en fråga alltid på Blinky liten, fem-komponent hjärna: han är e...

En Ghostbusters jul

min bror och jag hade spelat Ghostbusters The Video Game, och kände mig inspirerad att göra en Slimer snögubbe....