Root någon telefon på under 10 sekunder utan MurningFölj instruktionerna.

IT ser ganska lovande ut och jag tror inte att det skulle tegel vilken telefon som helst.

Testade på min Samsung S Duos (GT-S7562)

VARNING ***

Eventuella skador på din telefon är inte mitt ansvar. Dessa förfaranden kan upphäva din garanti.

Använd på egen risk.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en ros med bara ett band under 90 sekunder

Hej! Idag ska du lära dig att göra en ros bara med ett band under 60 sekunder!Storlek: Vilken storlek skulle göra, men helst ska du välja ca 40 centimeter long enObservera att storleken på blomman helt beror på längden på bandetFärg: Du kan välja en...

Hur att vika en skjorta i Under 2 sekunder

denna stora video tutorial visar hur att vika en skjorta under 2 sekunder....

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Styra TV med någon telefon (även telefoner utan IR-blaster)

Vill du styra din TV och flera andra prylar som är IR kontrolleras? Ya men min telefon inte stöder det eftersom den inte har en IR-blaster. Oroa dig inte här en gadget som ger IR-kontroll till någon annan telefon och det den behöver är bluetooth! Ja!...

Hur root någon Android enhet

Hej vänner idag jag ska visa dig hur root din bsnl penta. Denna handledning kan även fungera för andra android tabletter/telefoner. Jag kommer att visa dig två metoder som du kan för att root din bsnl penta. Jag har testat denna metoder för Bsnl pent...

Debitera någon telefon utan dess laddare!

Steg 1: Vad som behövs Vad du behöver för detta är en USB (brutet eller inte, se bara till att det är tillräckligt länge), behöver du även den telefon du vill debitera. Jag använder en samsung SGH-T809(old phone, didn't have its proprietary charger)....

Cheap(er) "barfota" löparskor på under 30 sekunder

om du läser detta, då du är förmodligen bekant med barfota igång rörelsen. För närvarande, finns det inte många alternativ när det gäller barfota-stil skor/sandaler. Du kan göra din egen, men jag personligen njuta av inte "roman" utseendet när m...

$6 billiga iPhoneskal Fisheye-objektiv (någon telefon verkligen)

jag redan ägs fisheye objektivet ($30), så totalt fallet ($1.00) och recept flaska (gratis) och plasti-dip ($5.00) kostar $6. Om du har till köpa en lins kan det kosta dig $40. Att priset är fortfarande billigare än alla massproducerade fisk öga. Det...

Hur du Photoshop en tecknad skiss på Under 60 sekunder

Hej killar, i denna 60 andra Photoshop Tutorial ska vi utnyttja vissa tangentbord kommandon, blandningslägen & filter för att skapa en riktigt cool tecknad skiss effekt.Steg 1: Quicksty andra Tutorials med Skandy - tecknad skiss...

Länka två gummiband under 30 sekunder

en lätt att skapa ett rep eller en kedja...

Hushåll högtalare för någon telefon med inbyggd högtalare

detta projekt är super enkel mening att det har inga sladdar så det inte är så högt men det är lite högre än vanligt. Detta är min första instruera kan så jag kan vara lite förvirrande, men detta är ett enkelt projekt så du får idén. Här är en heads...

Hur man knyter en slips på Under 10 sekunder

Oavsett om du är en kämpande prom datum eller en affärsman som har att bära en slips varje dag, fumla runt med detta tillbehör är ganska dudes mycket allmänt hatade av dapper överallt....

Skala ett granatäpple i ~ 1 sekund utan en kniv

När min son 2 tappade han av misstag halv ett granatäpple på köksgolvet. Och Inspiration slog.Steg 1: OPA!Ta ett granatäpple, sätta i en zip-lås väska (om du är extra stark, jag rekommenderar två påsar). Skrika "OPA!" och slår det på marken. (Se...

Hur komma åt låst webbplatser av skolan ethernet i 20 sekunder utan hacka

länk.orden är i portugisiska eftersom jag inte hade tid att göra en annan version, men orden sa inte något användbart.UPPDATERINGFler länkar till proxy webbplatser eftersom den föregående platsen är i underhållFreeProxyhidemyass1proxy...

Akvarium Gumball maskin

Detta är en fullt fungerande gumball maskin och fisk tank. Tanken bibehåller hälsosamt samhälle fisk och doserar gumballs till alla som kommer genom mitt vardagsrum med en fjärdedel.Projektet startade när jag inte kunde hitta en gammal TV att förvand...

Garage dörr säkerhet hacka

Skulle du bli förvånad om jag sa de flesta garageportar kan vara öppnade på under 10 sekunder utan någon elektronik?Jag vet var jag.Och jag var motiverad att finna en lösning!Så är här min fix för ett gemensamt säkerhetsproblem som inbrottstjuvar kun...

De vimlar en flaska drink

öppna en störd kolsyrade dryck under 5 sekunder utan fizz.(Fungerar endast på drycker på flaska med skruvlock lock).Steg 1: Metoden. jag har inte sett detta någonstans på Internet, så bestämde mig för att skriva detta kort tips här.För läsk och lätt...

Root Verizon Wireless Samsung Fascinate telefonen och installera Froyo

Denna uppsättning instruktioner gör att du kan "root" telefonen Verizon Wireless Samsung Fascinate och installera Froyo (Android 2.2). Rooting telefonen kan du installera och använda tredje parts programvara som du inte kan använda med telefoner...

3D hem teatern för under en grand

Hej vänner,Detta är mitt första inlägg på instructables och jag är glada att dela med er, mina äventyr i att bygga ett ganska bra system för stereoskopisk projektion.Det började allt egentligen när jag såg James Cameron's Avatar i 3D på teatern, men...