Rubiks kub lösa (snabbare & enklare)Hej killar! Detta är TheGreatCK.

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man löser en 3by3 Rubiks kub på ett snabbt och lätt-till-minas sätt.

Saker behövs-

  • En Rubiks kub
  • Ett anteckningsblock att anteckna algoritmer (valfritt)
  • Lugna sinnet!

Åtgärder du behöver för att täcka-

  • Steg 1-Cross och 3 hörn
  • Steg 2-Middle bitar
  • Steg 3-sista hörnet och middlepiece
  • Steg 4 - "Top tvätta"
  • Steg 5 - "strålkastare"
  • Steg 6 - "prickar"

Detta sätt att lösa kuben är baserad på Jessica Freidrich metod men några andra flyttar och nya antas också. Detta är användbart för såväl nybörjare som proffs.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man löser Rubiks kub snabbare (Del1)

såg min andra instructable och vill veta hur man löser Rubiks kub snabbareDetta instructable kommer att lära den första delen av Fridrich metoden kallas f2l häxan står för första 2 lager.Fridrich metoden skapades av Jessica Fridrich att lösa Rubiks k...

Hur man gör en gammal Rubiks kub snabbare!

I detta Instructable, jag visar dig hur du mod en äldre Rubiks kub att göra det smidigare och snabbare. Detta är ett bra sätt att få tillbaka en gammal 80-leksak! Om du gillar detta Instructable, måste du gillar det och rösta för det i något (eller a...

Hur till lösa en Rubiks kub 3 x 3

Välkommen till min guide för att lösa 3 x 3 Rubiks kub. Även om de kan tyckas omöjligt på först, med lite övning och lite tålamod, kan någon lösa det. Kuben jag använder är stickerless Gunhild Zhanchi (Funna här) med "Puzl" helt smörjmedel (Funn...

Rubiks kub byrå

30 år efter dess uppfinning, Rubiks kub är fortfarande direkt igenkännbara. Människor som plocka upp, vrida den ett par gånger, kanske gör en sida eller två (eller fem, som en skrävlare i min klass en gång minnesvärt hävdade). Lösa kuben är fortfaran...

Rubiks kub Made Easy - aldrig glömma hur till lösa kuben igen!

Lärde du dig att lösa kuben en gång, sedan kom ut från praktiken och så småningom glömde drag? Då denna lösning är för dig-det är den absolut enklaste lösningen som du kommer att minnas – även utan täta praxis.Detta är min metod för att lösa kuben fr...

Bouncy Rubiks kub

i denna tutorial jag ska visa dig två olika sätt, att göra en bouncy Rubiks kub. Jag älskar att ändra Rubiks kuber, men saknar den tiden nyligen, det är därför jag ville göra något speciellt så snart, som jag hade lite ledig tid.Vet du någon, som får...

Hur till lösa en Rubiks kub (med enkelt drag Notation)

Handboken är avsedd att hjälpa individer som har aldrig löst en Rubiks kub för att slutföra pussel. Medan det finns mer avancerade algoritmer i existens till kan avkastning en snabbare övergripande lösa tid, denna uppsättning instruktioner är allmänt...

BLANDA upp en Rubiks kub i 5 sek!

Efter jag började lösa min 3 x 3 kub ett tag, jag alltid velat veta hur man effektivt blanda ihop min kub. Jag lärde mig och nu jag ska lära dig. Jag var alltid uttråkad när man försöker blanda upp, men nu tar det bara fem sekunder att blanda upp det...

Trä/magnetiska Rubiks kub

en fullt fungerande Rubiks kub, från 7 olika typer av trä och 108 neodymiummagneter.The Story:Jag gjorde denna kub som en bröllopsgåva för min gode vän Dave. Dave och jag är båda vad kan beskrivas som töntig, och vi är båda fans av Rubiks kub (även o...

Lösa en 2 x 2 Rubiks kub ögonbindel

ögonbindel lösa är en konstform som består av minne och finger fingerfärdighet. Denna handledning kommer server som en introduktion till sfären av ögonbindel lösa genom att börja med 2 x 2 x 2 kub. Förmåga att lösa en 2 x 2 ögonbindel är viktigt om d...

Rubiks kub ljus

i detta Instructable kommer du lära dig hur man gör detta helt fantastisk hängande ljus av den ikoniska Rubiks kub. Jag köpte en pre lit julgran förra året och håller på att organisera min vinden, insåg jag att jag måste ha köpt aktier i en julgran l...

Rubiks kub mosaik

För ett tag sedan jag såg mosaik skapad av Rubiks kuber på internet och som en kub-entusiast jag önskade jag kunde göra/har en själv. Det fanns dock två uppenbara problem:1. du behöver en massa kuber, vilket innebär att det kommer att bli mycket dyrt...

Rubiks kub Tricks: Snake

awesome Rubiks kub knep och det är lätt att läraSteg 1: Låter börja! det spelar ingen roll vilken sida du börja på men jag brukar börja inför den vita sidanSteg 2: grunderna Det viktigaste du behöver veta är namnet på den side rotationer. varje rotat...

Rubiks kub Tricks: Wire

Wire är en läcker rubiks kub trick för börja. Det bara tar ca tio minuter att lära sig och en annan fem att memorera. Om du redan vet sida namnen kan du göra det ännu snabbare!Steg 1: materialAllt du behöver för detta projekt är en rubiks kub. Jag re...

Duct Tape Rubiks kub

Här kommer jag att visa dig hur man kan föra och gamla Rubiks kub tillbaka till livetmed tejpSteg 1: Steg 1 materialDet material du behöver är 1 Rubiks kub, 1 X-acto kniv, och 6 rullar av olika eller samma silvertejp (helst 6 olika typer av silvertej...

1 x 1 x 1 Rubiks kub halsband

så jag gjorde denna 1 x 1 x 1 Rubiks kub ett tag tillbaka. Jag vet inte varför jag postar detta just nu, eftersom jag har haft det i nästan 3 år. Hur som helst, för några månader sedan bestämde jag mig att göra det till ett halsband som jag skulle al...

Bandagerade Rubiks kub

jag hade en extra Rubiks kub liggandes och det såg bedrövligt oförändrad. Att göra det var den enkla biten; Jag har ingen aning hur man kan lösa något sådant....

Bygga en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub av kartong

i detta Instructable jag lär dig hur man bygger en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub. Det är mekanismen baseras på av en Rubiks kub som varumärke 2 x 2 x 2. En vanlig Rubiks kub är en 3 x 3 x 3 kub och 57mm längs varje kant. Detta pussel är 1 x 2...

Kartong Rubiks kub

För Årets globala #cardboardchallenge trodde vår lilla robot vetenskapsman, Lyka, det skulle vara roligt att räkna ut mekaniken i 2 x 2 kartong Rubiks kub för yngre barn.Här är vad du behöver och hur man gör det.Steg 1: materialKartong blad (18 "x 12...