Rullande Piano Stationjag gjorde en portable piano station på hjul att göra tangentbordet mer tillgänglig. Jag behövde utrymme för tangentbordet, högtalare och en dator med bildskärm att köra min synthesizer programvara. Det kan också vara enkel rullande skrivbord/dator. Det är bygga från Ikea GORM hyllor delar med endast ett fåtal ändringar. Jag tror delar endast kosta mig omkring $35.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Rullande låda skrivbord/Craft Station

en trä rullande vagn med 15 glidande lådorna, mångsidig och perfekt för hem eller kontor!Steg 1: materialJag använde 1/2 tums björkplywood, men du kan använda pine plywood för en billigare köp.-3 4'x 8' 1/ 2" plywood ark-4 vridbara hjul (jag rekommen...

Nybörjarguide till att spela Piano

STEG 1 Varför spela Piano?STEG 2 titta på PianoSTEG 3 hem nycklar och A-GSTEG 4 vad är skalor?STEG 5 behandlingen musik: IntroduktionSTEG 6 rader och utrymmenSTEG 7 skrivet Piano musik och rytmSTEG 8 nycklar och tonarterSTEG 9 få det tillsammans med...

Barn stationära arrangör

Att vara mamma till två skola går barn, är sortering deras stationära en av ha som huvudämneuppgiften. Jag vill inleda mitt barn att organisera sig på ett roligt sätt. Jag såg några oanvända mason glasburkar i köket och tanken på att använda dem som...

En multi kontrollerad hög Precision stationära robotarm

Uppdatering: Dobots kampanj är nu tillgänglig på kicken, och de bara utvecklat ett nytt gripdon med arbetsområde 1 mm - 45 mm och uppdateras ett högre precision 3D utskrift projekt, om du är intresserad av det, kan du gå till deras kampanjsida att ti...

Hand lastbil till billig bärbar dator stativ (station)

jag har byggt en CNC kvarn och ha den på en bänk nu som kan rullas runt garaget/uppfarten. Jag skulle sätta datorn under bänken men som presenteras några frågor... att vara under CNC mill skulle resultera i en dator kvävdes i damm. Datorn skulle sitt...

Maker Station: Bärbara omkonfigurerbara arbete stationen för alla beslutsfattare

när jag började detta projekt jag ville bygga en arbetsplats som jag kunde använda för olika projekt och att jag kunde ta med mig när jag gör demonstrationer. Jag ville också något som inte skulle vara tunn och med en hel del nytta användbara ytor oc...

Hemgjord utomhus Wok Station

Det finns inget som smaken av restaurang kinesisk mat, någonsin undrar varför du inte kan replikera samma uppståndelse-frys hemma? Det är den "wok hei" (bokstavligen översatt från kantonesiska medel andedräkt av wok), mat tillagas snabbt på hög...

Sumtonian borr Station Base

Detta projekt som är mycket enkel.En bit trä liggandes och en gammal borr hanterar krage som är allt.Viss skicklighet du har redan innehar tillsammans med din hands borrmaskin.Jag vill var och en som är en stolt ägare av en borr att göra det på egen...

Gratis Stealth Piano arbetsbänk

skapa din egen attraktiva och funktionella Stealth arbetsyta för din lägenhet! Detta projekt löser dilemmat att inte ha tillräcklig arbetsytan i en lägenhet eller annan plats där en ful arbetsbänken skulle se sin plats.Jag är en DIY'er på hjärta och...

DIY digital piano stand

Detta instructable beskriver hur man bygger portable piano stativ med två 12 "x 60" hyllor. Den har tillräckligt med utrymme för att rymma full storlek 88 nyckel digitalpiano, datorskärm, aktiva högtalare, några bitar av pizza, fallet med öl och...

Ansiktslyftning för en gammal kyrka piano

förmodligen är en av de mest missbrukade delar av utrustning i någon kyrka pianona som är monterad på rullande plattformar och flyttade från rum till rum. Varje gång de flyttas genom en dörr som de tenderar att bli påsatt upp, slå upp, och repas upp....

LED Piano

pianon är bra instrument. De är roliga att spela och de är härlig att lyssna på. Jag tittade i min låda med elektriska komponenter och jag såg massor av lysdioder och några små knappar samt. Jag ville prova min nya Lödstation så jag bestämde mig att...

Hur man gör en piano keyboard

i del 4 av "Hur till göra ett Pianoforte" W. H. Davies instruerar den amatör piano maker "att förse {sig} med en uppsättning 16 tum för att matcha storleken på nyckel-botten; de kan köpas på från 38s. £3, enligt kvalitet". Du kan välja...

Spetsiga såg Station

nyligen min far köpte en radial arm geringssåg. Han köpte sågen att åter bygga upp sin veranda och också göra tavelramar (av den gamla prydnad han hoppas). Under processen för däck såg byggnaden blev det klart att geringssåg var svårt att flytta och...

Lätt Makey Makey golvet Piano

Jag fick möjlighet att prova ut en Makey Makey som del av en Instructables bygga natt på min lokala makerspace, The Maker Station. Om du inte är bekant med den, en Makey Makey är ett kit som gör att du förvandla tur vardagsföremål till pekplattor som...

DIY Keyless piano

Hej vänner jag är Dushyanta och idag är jag här att berätta hur man gör en Keyless piano. Så du kan få en rättvis uppfattning om det från och med namnet. Det är som en enkel piano som inte har någon nyckel. I en normal piano eller musikalisk tangentb...

Bygga en mördare plastpåse tätning Station

Om du sälja saker i kvantitet kan du hitta dig själv i behov av en plastpåse sealer. Dessa är billigt från Kina nu och det finns en mängd av dem. Här en jag använder kan täta väskor upp till 8" bred och har en inbyggd fräs att skilja den nya förslute...

Ställa in en BODACIOUS bubbla STATION för fester, festivaler & händelser - skapa din egen jätte kul!!!

Bubblorna är awesome! Jag förkastar helt uppfattningen att bubblan blåsa är bara barnens spelar, och ser det som en rolig, avkopplande, kreativ verksamhet för humanoider i alla åldrar och bakgrunder. Inställning-upp en bubbla station på en fest, ger...

ANIMATION STATION: En Instructables tävling kurs

Välkommen till ANIMATION STATION, där idéer komma till liv en bildruta i taget. Studenter i kursen arbeta för att utveckla färdigheter i STOP MOTION ANIMATION, medan dokumentera utvecklingen av sina egna kort film genom slutförandet av sina egna INST...