Rutan korrugerad kartong BurgerNi vet känslan, du är på en festival, du och dina vänner är hungriga.

Du väljer att gå efter hamburgare, men naturligtvis du inte kan bära åtta hamburgare!
Jag kommer att visa dig hur man gör en korrugerad svanmärkt burger låda, möjliggör den perfekta bär plattform lätt bära och delar ut hamburgare till dina vänner.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Korrugerad kartong datorväskan

Hej,här en 5 Euro laptop case-projektet, från wellpapp. Är "grön" (grön punkt), alla material är biologiskt nedbrytbara.Först jag göra detta projekt med OLPC(One Laptop Per Child) destination, men jag gör denna prototyp för min (stora) laptop. Ä...

Carlos, korrugerad kartong surfbräda:

projektet tilldelats studenter hade rätt den "Flat Pack kostymdesign". Eleverna hade att skapa, design och bygga en linje av marint tema kostymer gjort av kartong och sammanställt av slitsade konstruktion för enkel montering av vuxna för högstad...

Att göra en monterad, tyg fodrade bok säker från en inbunden bok dammskydd

denna handledning visar hur man gör en bok säker som är monterade på innehållet, och är fodrad med tyg för att ge en mjuk, attraktiv inredning. Den yttre, eller kurs, syftar till att se ut som en bok när sitter på hyllan, för att ge en viss trygghet...

Rutan speciell tårta (kartong omformning)

Hye alla!Vi fick arbeta med pappför en skoluppgift.Vi fokusera på en typisk svanmärkt box och skapa ett mervärde till den.Det var mycket viktigt att upprätthålla en anslutning mellan den nya extra tillgången och typ och funktion av rutan.Jag valde fö...

En kartong slut-tabell att spara din plats!

Ha en slut-bord, precis bredvid sängen eller soffan för att hålla alla dina saker? Varför inte göra en slut-bord själv som också med det som du redan besitter? Detta säkert sparar ditt utrymme samt dina surt förvärvade pengar! Detta instructable komm...

Anpassade kartong låda att göra

för detta projekt, jag kommer att förklara hur man skär en anpassad korrugerad kartong med flip top lock. Jag använde en Epilog laser på TechShopSF. Jag vilja starta en egen kartong projekt genom att ta isär andra rutor för att se hur de är konstruer...

Designa en funktionell kartong stol

Hey Guys!I detta Instructable kommer jag går ni genom design och bygga processen att göra en kartong stol. Detta projekt var ett uppdrag till mig i skolan, men det är ett roligt, Billigt design utmaning som verkligen fick mig att tänka på hur man gör...

LOTR Sting kartong replika

jag letade efter ett projekt att testa en annan strategi för att göra rekvisita, så jag beslöt att göra en kartong replik av Sting för en vän till mig som är en stor Sagan om ringen fan. Svärdet är ganska exakt till filmversionen, tog jag några frihe...

Enkla knock-down kartong end tabell (flat pack)

detta är en relativt lätt att göra, knock-down (flatpack) slut bord gjorda av en kartong (det kan också göras från flera lådor eller enheter också). Det finns fyra stycken hölls tillsammans med slots, samt enkel instickslås och tappar typ hål.Jag pos...

Kartong klädedräkt Racer.

Att skapa en kartong klädedräkt som ser ut som en karaktär från en favorit TV-show inte betyder att din limited att återskapa människor.I detta instructable jag undersöka stegen tidigare som tillhandahålls från en aktivitet magazine och fyllt i några...

Hur man gör en kan arrangör av kartong

syftet med projektet är att bygga en låg kostnad kan-arrangör system av kartong för att göra effektiv användning av det begränsade utrymmet i mitt skafferi och underlätta en först-in, först-ut (FIFO) rotation schema för konserver med ett förfallodatu...

Kartong läslampa

För ett projekt för min kreativitet klass blev jag ombedd att designa en gadget från en korrugerad kartong, som hade vistelse igenkännlig, med en funktion som avser den ursprungliga avsikten med rutan. Jag kom upp med en natt ljus för läsning, tillve...

Hängare från en kartong

I den instructable nedan, kommer jag visa dig hur man gör en styv hängare ur en låda av wellpapp.Jag använde en låda med Zalando istället för normala wellpapp, eftersom det är en del av min idé att omvandla Zalando lådor (eller i allmänhet, lådorna f...

Kartong radiostyrda K-9, som talar

Läkare som har haft många följeslagare genom åren, och när fans får frågan "Vem är din favorit Dr Who kamrat?", kommer du oftast höra svar som Rose Tyler, Sarah-Jane Smith, kapten jack Harkness, Leela och Jamie McCrimmon bland några andra. Men n...

FabLamp justerbar kartong skrivbordslampa

Lampan var utformad som en del av min arkitektur studio-projekt. Detta är också mitt första projekt på Instuctables :)Det kan göras från 1,5 mm korrugerad kartong, eller, Tja, oavsett skivmaterial kan du lägga händerna på... (Kartong kan återvinnas f...

Kartong brännare

Hej och Välkommen till en annan Instructable av mig Capsos.Jag hoppas du njuta av dessa och se till att du kolla in min andra Instructables här, också med att om du är i Bushcraft eller skulle vilja se lite mer på vad jag undervisar sedan Vänligen ko...

Kartong elgitarr

tack vare Amazons ineffektiva förpackningsmetoderna, särskilt deras kärleksaffär med överdimensionerade lådor, och min motvilja till att interagera med människor medan jag handlar nästan alltid har vi en mer kartong å sidan än jag får plats i vår pap...

En handgjord bok med en kartong täcka

böcker kan göras på många olika sätt och med olika material. Här är ett sätt att göra en enkel bok med en kartong lock som jag har använt med barn i alla åldrar under åren.Steg 1: Samla material Det första vi behöver göra är att samla upp våra levera...

Kartong hund krage

istället för att köpa en krage för din katt eller hund, försök att göra detta enkla en från kartong. Det är viktigt att dina husdjur har halsband på dem ifall husdjur försvinner eller går bort. När folk ser en krage på en hund eller katt vet de att s...