Ryggsäck dragkedja reparation med Paracordmaterial:
Paracord
Gorilla lim
Sax
Tändare

Så var det första jag gjorde skära av de gamla strängarna och mäta dess längd. Jag sedan mäts paracord och skär den ett par inches längre än längden på gamla strängen. Efter jag lågor ändarna för att stänga franser. Du kommer att behöva två av dessa så var noga med att göra detta två gånger.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Väva stol stolar med Paracord

Det är ganska lätt att hitta gamla trästolar med brutit ut sätet bottnar. Ofta är stol ramen solid, men ingen jags intresserade reweaving rush botten. När jag hittade 5 gamla stolar i takstolarna i en lada beslöt jag att hacka dem med paracord! Detta...

Krympfolie hörlurar / öronsnäckor snoddar med Paracord

ärm dina hörlurar/öronsnäckor med lätta paracord så att de är mindre benägna att komma ut trassligt efter att ta bort dem från din ficka.Detta är en bra mod att prova om du vill förbättra billiga hörlurar/öronsnäckor eller din sladd är redan trasig n...

Sneda låda med Paracord handtag

Att göra en sneda plywood låda med paracord handtag.För att lagra trä byggstenar gjorde jag en låda från plywood med mitreskarvar och handtag av paracord. Min son gav det en speciell färg jobb.Detta projekt är en post för sträng tävlingen 2016. Se ti...

PVC båge med Paracord handtag

Bara en pvc båge med paracord handtagSteg 1: Detaljer Bara en PVC båge med paracord handtag. Bara svepte paracord runt gjorde sedan två turkar huvuden.Steg 2: Mer ParacordTitta gärna på min butik på itsparacordtime.etsy.com...

Läcker avgas / ljuddämpare / ljuddämpare reparera med reparation pasta och epoxi bandage remsor kit på en Toyota Hilux.

Läcker avgas / ljuddämpare / ljuddämpare reparera med reparation pasta och epoxi bandage remsor kit på en Toyota Hilux....

Hur skidan hund tags med paracord.

I used to see this as a soldier. Det är en lätt modifiering med paracord. 1. Mät ut en bit av paracord så länge som din Kulkedja.2. dra ut sex inre delar lämnar en kvar i manteln.3. knyt en knut i ena änden av den enda strand.4. länka knuten till bol...

Inslagning en mini mag-lite med paracord

Wrap din mini mag-lite med en lätt paracord wrapSteg 1: material behöver du en•Knife eller sax•Lighter•den mini mag-lite•6.5 fötter paracordSteg 2: starta wrap göra en liten Knut på toppen sedan starta din första maskan. du tar den lång strängen och...

30 andra dragkedja reparation

Här är ett riktigt snabbt och enkelt sätt att reparera en dragkedja om avdragare av zip har brutit.Några dragkedjor, som en på min frus soft-shell jacka kommer inte glida om inte de har en avdragare - det är en liten fjäder som skjuter en bit metall...

Barn vinter boot dragkedja reparation

min styvson Vinter stövlar hade en trasig dragkedja. Så tills jag shoppa för nya stövlar jag bestämde mig att fixa dessa för tillfället.Steg 1: Dragkedjan hade Pullen helt isär och inte kunde fastställas. Det var en billig, liten plast dragkedja som...

Skydda din mat från björnar med paracord

jag har gått på en backpacking resa med min pappa varje sommar sedan jag var 4 år gammal och en av mina starkaste minnen var att göra en "bear hänga" att lagra våra livsmedel. Den håller maten utanför marken och säker från björnar och andra djur...

Beachwear halsband med örhängen med paracord

Hej vänner,Sedan min första paracord projekt tills nu, har jag blivit mycket mycket knotiga... Lol. Jag menar det, jag har försökt och experimentera med knutar mycket, särskilt de dekorativa som. Jag vill tacka JD av fusionknots.com för hans fantasti...

Hur man gör en Turk huvud Knut med Paracord

en turk huvud Knut är en tre strand fläta som arbetas in i en kontinuerliga cirkel. Det används ofta som en bild för en halsduk eller att dekorera verktygshandtag.Om du vill se hur jag införlivat turk's huvud Knut till en hund koppel projektet, vänli...

Hur till sjal din tändare med Paracord

detta Instructable visar dig hur att Linda en lättare (eller andra objekt) i paracord.Jag nyligen köpte några paracord efter beter instructables och bestämde mig för att göra min egen "vänners kompatiblaSteg 1: Vad du behöver Du behöver-Vissa paracor...

Låsa en dörr med paracord

detta instructable kommer att visa dig hur man tillfälligt låsa en standard, inre dörr från insidan och ut, med ett minimum av 4 fötter av sladd (och ett hänglås om du låsa dörren från utsidan) även om för användarvänlighet, ett stort Gem och någon f...

Jingle Bells med Paracord

Hej, detta är min första Instructable, jag hoppas ni alla njuta av det. Min dotter älskar att ringklockor och jag ville göra henne lite kul och säkrare klockor att leka med. Ja, du kan "köpa" liknande saker men varför skulle du? Nu eftersom hand...

Motorsåg bar olja reparation med shop vac

Kedja och bar på min Stihl MS170 motorsåg var torr som ett ben. Det fanns gott om bar olja i tanken men ingen var som matas till svärdet och kedjan. Precis innan jag förstod vad som pågick var jag få rök medan såga ner träd. Höger sedan kedjan låst f...

Headphone jack reparation med Neutrik NTP3RC

Detta instructable visar dig hur att reparera en kortsluten hörlursuttag och ersätta domkraften med ett Neutrik NTP3RC.Vad du behöver:1 Neutrik NTP3RC. Kan fås på Amazon mellan $3 och $7. Svart plast modell är billigareLödkolvLödahjälpande händerrakb...

Sole reparation med löpband bälte

Uppdatering: En delar av löpband bältet som lockade mig--seghet--är också ett problem. Eftersom det inte sträcka, drar när skon flexar lim på tån limmet på hälen. Promenader är bra, men jag tror inte att det kommer att hålla. Mitt förslag är att sätt...

Vägg skans repareras med Sugru

Vi hittade ett par metall vägg lampetter i papperskorgen som vi gillade men en hade en bruten flik så den dekorativa glasföremål inte skulle hålla på plats. Dags att slita öppna ett paket med Sugru.Steg 1: Lätt reparation Placera dekorativt glas pjäs...