Scale model garage1 in. = 1 ft.
Relaterade Ämnen

The Use of Wood In Scale Models

Jag nyligen återupplivade intresse att göra skalenliga modeller. Det är en fascinerande konstform, en som håller mig upptagen i timmar på slutet, och resultaten, anser jag, är mycket tillfredsställande och givande. Praktiskt taget alla byggnad kan fö...

LED Solar powered modell Garage.

jag bygger en modell järnväg layout för min far och jag ville lägga till någon belysning byggnader.Medan en pund/Dollar store såg jag dessa trädgård solenergi lampor, för 1,00 pund/Dollar varje.Sedan hade jag en Instructable trodde.Steg 1: Verktyg &...

Miniature 20 foot yurt in 1:12 scale

I made my first 1:12 scale model gertee in 2005. Här är en mycket mer realistisk. Jag gjorde detta till en Visa min byggare exakt hur jag gör dem fullt skalutslag. Jag försökte använda många av samma material som är i full storlek beboelig och kära.D...

Arkitektoniska gjuten betong: Vägg mössor, kolumn mössor, och öppen spis härd och Mantel

Som arkitekt har jag ibland en vision för en designelement eller finish som är svåra eller dyra att förvärva eller bygga. Exempelvis är gjuten betong produkter som bänkskivor eller möbler vacker och tålig, men relativt dyra.2011 var jag starta min eg...

En Raspberry Pi kontrollerade två belagd klocka

Detta instructable visar hur man använder ett "enkelt men stark plastlåda", ( från min tidigare Instructable, att göra en två inför klocka som använder en Raspberry Pi för att styra två stegmotorer.Jag ska inte förklara hur man gör rutan själv,...

Diorama Garage med parkering på taket 1:43 scale(plan/scheme)

Garage med parkering på taket PlanDetta är Diorama Garage med parkering för 1:43 skala bilar. dess bara system, det finns inte bilden med färdiga. Jag kommer lägga upp när jag fick det gjort.Steg 1: Först skär träFörsta skär Wood(or what material you...

Hand Carved Balsa wood model siding 1:160th N-Scale

[IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad125/mrmartyman7/SANY0664-1.jpg[/IMG]--------------------------------------------------------------------------------Jag satte ihop en snabb hur angående hur jag snidade rangerbangård om farbror Henrys Barn oc...

Balsa Spitfire model small scale

Here are some pictures of a spitfire I built a year or two ago. Jag hämtade några planer från internet och storleksändras dem till den storlek jag ville bygga. Jag köpte några små balsa lakan och sedan klippa ut wing revbenen och opinionsbildare för...

Garage Attic elektriska hissar

Om du är som mig, du har en hel del säsongsartiklar för olika helgdagar tar upp plats runt ditt hus och de bara få drog för en kort tid varje år. Du kan också, som jag, använda vinden utrymmet ovanför ditt garage att lagra objekten och hämta dem när...

Hand att göra en flygel åtgärd modell

Hej, jag gjorde en Grand piano åtgärd modell för "Gör det verkliga utmaning" och "Träbearbetning challenge".Jag har precis köpt en spanking nya 7'6 "Shigeru Kawai SK7 och tänkte att en trevlig funktion bit som det skulle vara häft...

Bygga en modell bygga styrelsen

jag har byggt balsa trä modeller i ca 13 år nu och har en god tillgång på kit lager hopas väntar på att byggas, några av dessa kit är små stick och vävnad gummiband drivs modeller som jag har plockat upp här och där. Normalt när jag bygga en stor mod...

En mångsidig halva makten modell Rocket startplattan

efter att ha avslutat min första halva makten raket bygga (en Madcow Mozzie) ett tag sedan, jag insåg att jag förmodligen behövde uppgradera min markutrustning med en beefier barkassen vadderar kan hantering lanserar med F och G motorer. Alla av de k...

Bygga en 3D tryckt modell av en holländsk väderkvarn (i skala 1: 100 eller 1:160)

Detta instructable promenader genom byggnaden av en 3D tryckta kit som modeller en typ av väderkvarn finns i hela norra Europa men vanligtvis betraktas i förhållande till Nederländerna. Idén föddes i ett samtal om typ av landskap som skulle vara anvä...

Bygga en modelljärnväg - en fot i taget - T-Trak-modell tåg

tror att du behöver en enorm källare (garage) och massor av pengar för att bygga en modelljärnväg? Tänk om! Detta instructable visar dig hur du använder bärgats material, en liten tid och kreativitet för att bygga din modelljärnväg.Tror att alla mode...

Garage dörröppnare

Använd en Raspberry Pi och en smartphone (eller laptop) för att öppna, stänga och övervaka en garageport. Att öppna och stänga dörren säkert genom att använda självsignerade certifikat installerat på familjemedlemmarnas mobiltelefoner. Om dörren är ö...

Garage klättring vägg

i detta instructable jag visa hur jag utformat och byggt en klättervägg i mitt garage för förhållandevis billiga. Om du vill visa projektet och några andra ganska cool har inte jag haft tid att transkribera över till instructablNaturligtvis varierar...

Garage dörröppnare med iphone (Arduino projekt)

du kan också köpa iWUP 100% monteras på: iwupmobile.comSteg 1: Starta projektmaterial Vad ska jag börja?Maskinvarukraven att starta är:* Obs: var kan jag köpa materialet med alla komponenter att bygga själv systemet:http://iwup.altervista.org/Shop/re...

Dolda Garage dörröppnare

dilemma... Att hålla ett garage dörröppnare bekvämt och tillgängligt i din bil och inte vilja lämna en väg in i ditt hus.Detta instructable visar hur du integrerar en dold garage dörröppnare i din vehical som kommer att öppna ditt garage enkelt och s...

Garage dörren tabell

ett par år sedan vi bytt ut vår gamla tunga trä garageport med lätta aluminium dörr. Jag hängde på panelerna eftersom de var gjorda med hög kvalitet pinjeskog och marine grade plywood. Jag vände en av paneler i en arbetsbänk i mitt garage och 2 andra...