Sequencial ritmico com Joule tjuv

Sequencial rítmico feito com um CI555 e um CI4017 acoplado com o circuito Joule tjuv.
O circuito desta forma funciona com uma pilha de 1, 5v.
O circuito Joule tjuv foi adaptado projeto Wave JT - LED chaser med Joule tjuv postado por ledartist em 2012.
Relaterade Ämnen

Färg ändra natt Joule tjuv

jag fick denna undersökning från en lärare som undervisar i gymnasiet barn elektronik - kan vi få en cool kit som Aurora mini 18, i ett enklare och billigare? Jag föreslog natt Joule tjuv, men läraren tyckte att det inte var tillräckligt sexig för ba...

1 Watt LED Joule tjuv

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/joulethief30.htmlSom jag hade en del ledig tid i sommar, beslöt jag att ta tillbaka några av de populära mönster jag hade skapat nästan tio år sedan med mitt fritids belysni...

3W LED Strobe - 2 AA-batterier och Joule tjuv

denna lysdiod strobe ljus kan 2.4V användas jämfört med 4.5V för de flesta 555 timer kretsar. Den använder Joule tjuven för att slå på en 4V MOSFET. Detta minskar antalet batterier behövs. Det är också lämplig för låg powered lysdioder och kan använd...

Hög effektivitet reglerade Joule tjuv

Joule tjuven producerar normalt utspänning, vilket värde är svårt att förutsäga. Utan belastning (LED) har jag mätt spänning över 30 V. Jag ville skapa en Joule tjuv, som kan användas för att leverera några små elektroniska apparater, men med väl def...

DIY Hur man gör Joule tjuv med (Diagram och Full detalj)

Vad är Joule tjuv:En "Joule tjuv" är en enkel voltage booster krets. Det kan öka spänningen av en kraftkälla genom att ändra konstant låg spänning signalen till en serie av snabba pulser på en högre spänning.Steg 1: Hur kraftfull är det: dess my...

Små Joule tjuv

jag såg en liten joule tjuv här: http://www.bigclive.com/joule.htm. Jag ville att replikera storlek, men lämna ansökan öppen för användning i olika projekt. Genom att följa detta utmärkta instructable: jag kunde passa min krets inuti en 5 x 5 kvadrat...

Snappy konst (Joule) tjuv

visserligen, detta är typ av en töntig, lame, löjlig projekt, och byggd enbart för nöje och estetik, som jag är beroende av. I själva verket jag kan inte tänka mig någon annan än mig vill göra denna sak, men...Med detta sagt, jag älskar Snap kretsar...

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...

På någon värde Joule tjuv - enda AA hög effekt vita LED driver

detta instructable visar dig hur man bygger en enda AA batteri vita LED driver som kan leverera mer 200mW, därav så att du kan använda high power ljusare lysdioder, inte de mesiga 5 mm standard LED, och det fungerar med en verkningsgrad på mer än 70%...

Vinka JT - Larson Scanner med Joule tjuv

Jag älskar LED chasers. En massa lysdioder prydligt slå på och av på en exakt timing - lampor kör ett sätt, sedan åt andra hållet... Det är avslappnande, lugnande och sömngivande.Det finns så många LED chaser/scanner/sequencer kretsar ute, några är g...

Joule tjuv - använda lysdioder med endast ett AA-batteri!

Att göra LED enheter bärbara kan vara lite skrymmande på grund av batterierna. Joule tjuven löser det, genom att öka ett enda AA-batteri spänning till en tillräckligt hög nivå att tända en LED.Denna kompatibel medför hur att löda en joule tjuv tillsa...

Cat inbrottstjuv Joule tjuv

göra en cat inbrottstjuv som "stjäl" lämnade över joule från batterier. När cat inbrottstjuv blir hans små tassar på ett batteri är hans näsa LED-lampor fram till alla joule borta. När avrunna, återvinna batteriet. Du sover mer sunt att veta din...

Cement batteridriven Magbot pendel/Joule tjuv

jag har letat på Instructables för ett cement batteri men kunde inte hitta en. Detta hittade jag mycket förvånande så jag kan bara anta jag missade det (om du känner till en eller flera, låt mig veta).För nu men kan bara anta att detta är den första...

Hur man gör en Joule tjuv

A Joule tjuv (JT) är en step-up spänning transformator baserat på arbetande läge för en PWM (Pulse bredd Modulation), det producera en svängning i en induktor med hjälp av en transistor (2N3904, 2N2222,...) då produktionen av induktor är din nya spän...

Joule tjuv Night light

Tja, eftersom alla är fascinerade över joule tjuven, jag om jag vill hoppa på bandet vagnen och ge det en chans. Jag slutade bygga en liten nattlampa för min lillebror. och att göra en mycket stor röra senare för mig att städa upp:)I slutändan är jag...

Joule tjuv drivs lampa

Hej alla!Jag ska visa dig hur man gör en joule tjuv i dag drivs justerbar läslampa. Det är ganska billigt och enkelt att bygga och är ett roligt sätt att sätta din lödning färdigheter på prov. Lampan kommer inte att vara lika bra som en riktigt bra m...

Joule tjuv: Det fungerade... äntligen

jag är nybörjare i Electonic, försökte saker som hobby... en grundläggande kretsar. Jag försökte Joule Thief kretsar men var inte framgång. Sökte duk och testa alla värdefulla kommentarer i detta instructable... fortfarande det inte fungerade.Joule t...

Monster men effektiv och enkel joule tjuv

Hej, varje en Im shams och detta är min första instructable men im inte nya på instructables.hope kan du njuta av...Detta är da en och endast den berömda kretsen vi alla vet som joule thief.it är en blockerande osc. I somliga webbplats kan säga det p...

15 minuters Joule tjuv

Detta är en introduktion i driften av en Joule tjuv och en kort titt på det historia. I November 1999 publicerades en enkel krets av Z. Kaparnik av en transformator-feedback singel-transistor spänningsomvandlare i vardagens praktiska elektronik tidni...