Silikon/Oogoo hjärnan Slug från Futurama (uppdaterad)denna halloween beslutat att göra en hjärna snigel från Futurama, en helt fantastisk science fiction tecknad. Jag har fått tillräckligt många komplimanger på det att jag beslutat att dela hur jag gjorde den. Jag hade sett många virkade och tyg hjärnan sniglar online men eftersom jag har ingen erfarenhet med sy eller virka och eftersom jag ville att det skulle vara typ av squishy, jag gjorde det av silikon, eller mer specifikt oogoo. Oogoo är en smart blandning av majsstärkelse och silikon fogtätning som beskrevs första gången i detta vansinnigt händig instructable. Hjärnan sniglar är små söta parasitiska varelser som, beroende på avsnittet, antingen halvtransparent grönt eller att glöd-in-the-dark blek limegrön färg. Jag gick med den andra en som oogoo är inte öppet, men jag gjorde det glöd, eftersom głowy grejer gör allt bättre.

Uppdatera: Jag bestämde mig att uppdatera min hjärna slug att förbättra vissa aspekter som jag tyckte saknades i den sista och även att göra det ännu mer głowy. Steg 8 har uppdateringen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hjärnan Slug! Sew with pattern

Du kommer aldrig vara ensam igen med din egen hjärna Slug!Om du gillar den här, kolla in min andra bärbara roliga!Jag skulle älska att se dina färdiga mössor. Jag erbjuder tillge 3 månaders pro medlemskap till de första 3 som postar bilder i kommenta...

Brain Slug - Futurama

Futurama hjärnan slug skapade jag fria händer. Virkade i omgången....

Brain Slug Plushie + mönster

[monotona] "Jag fick du en officiell Bender hatten."Hjärnan skogssnigel är en av mina favorit varelser på Futurama och kanske en av de enklaste och mest kul Halloween kostymer jag har gjort på ett tag. Vad är inte roligt om pratar med entonig rö...

Portal pistol från Rick och Morty

Jag beslöt att göra en prop från Rick och Morty efter det mycket snabbt blev min favorit pågående TV-show. Om du inte vet, är Rick och Morty en stor science fiction animerade show. Det följer Rick, seriens bosatt Super geni och Morty, som är Rick min...

Hur ska en Cylon, eller The retbara glödande Cylon ryggraden

Obs: Video på slutet är att stjälas av cylonerna! Ny video och bilder ska laddas upp snart!Har du alltid velat vara en Cylon, eller kanske gillar spektakel och hijinks för att misstas som en? Hursomhelst, med hetsiga Cylon glödande ryggraden för kan...

Brain Slug

den som är ett fan av Futurama vet vad en hjärna snigel är! I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör en hjärna snigel blommig skumgummit. Som en varning, blommig skum är otroligt aducerade, men det också kommer att få bucklig/repas mycket lätt o...

Gör Ooglo: Självlysande silikon färg

omvandla silikon täta till silikon färg som lyser i mörkret hela natten. Det är mycketklibbiga och kan målas på nästan vad som helst, inklusive trä, tyger, glas och metall.Intro pic visar en fosforescerande ficklampa gjord av ett vinglas. Det visar o...

Roomba däck från Oogoo

detta instructable visar dig hur man byter ett däck på en iRobot Roomba dammsugare, använder endast husgeråd. Det är inte menat som en expert råd om gjutning, och det finns förmodligen många misstag. Målet med detta projekt var att ersätta ett däck m...

Sluga staket

Jag gillar att njuta av skönheten i vardagliga saker. Min familj tillbringar mycket tid i vår bakgård och nyligen jag fann mig själv tittar på min murriga staket. Jag satt i en uteplats stol med ett blått glas buteljerat vatten. solen sken igenom det...

Kul med Oogoo: Göra en vikning inomhus Frisbee

göra en hopfällbar flexibel Frisbee som passar i en ficka. Det är tunt och lätt och det kollapsar när den träffar saker så det kan användas inomhus ganska tryggt.Detta instructable kommer också att visa hur man gör en form med Oogoo och hur man kan k...

Lätt Oogoo Miixing med tryckt skruv

Oogoo (och) är bra grejer! Billig, lätt att mögel, lätt att städa upp, snabb inställning och gör delar med en fin mjuk ändå fast känsla. Det enda jag inte gillar är att blanda det. Kombinera silikon och säd stärkelse, eventuellt är tillsammans med nå...

Cykelreparation CO2 pump med oogoo

Hej ni alla! Detta är min första instructable! hoppas du gillar den.Efter att ha fått om den fantastiska världen av Oogoo, har jag beslutat att reparera min cykel CO2 pump. Denna pump har tagit ett dyk till golvet och bröt en plast bit som var ansvar...

Desklamp reparation med oogoo och Epoxy lim

I detta instructable jag kommer fixa en trasig skrivbordslampa med Oogoo för att göra en mögelsvamp som används för att kasta epoxi lim (eller epoxi harts om du kan få tag på några..).Även om detta instructable löser en mycket specifikt problem, kan...

Billig återanvändbara FX sår med silikon och make-up

Hej, Välkommen till min instructable.Under det senaste året har jag experimenterat med gemensamma silikon (injekteringsbruk sealer), förfina processen så det kan användas som ett alternativ för sugru. Jag började med detta instructable om oogoo.Så fö...

7 saker att fixa eller göra med Oogoo

silikon täta hacka in i alla typer av nyttiga saker. Detta lim har de unika kvaliteterna av hålla sig bra till vissa saker och inte andra. Detta gör det lätt att kasta i många former. Om du lägger till majsstärkelse, den kan kasta eller bildade eller...

Micro Manager trycksensor med Oogoo granat

I en tidigare instructable gav jag historien om varför jag gjorde en Lego film hinderbana för min 9-åriga sons födelsedag. Den första delen var en mikro-Manager laser target-systemet kan du se här. Nästa hinder station var ett Micro-Manager tecken bi...

Oogoo Miband rem (uppdatering med tydlig fönster)

Detta är en miband rem från oogoo. Ersättare miband banden är mycket billigt, och material för detta projekt större än priset på en på amazon eller ebay. Så är detta inte ett mycket praktiska projekt om du råkar ha det mesta, eller verkligen vill ha...

Upphöjd bädd elektrisk slug staket

Jag är inte mycket av en trädgårdsmästare men när jag får faktiskt runda trädgårdsskötsel jag hitta riktigt irriterande att skadedjur (sniglar, snäckor och fåglar) verkar tro att min trädgård är en mataffär!Jag vill inte använda kemikalier och jag ha...

Oogoo moulage underkläder

eller det kan vara moulage underkläder oogoo, eller kanske underkläder oogoo moulage. Vad som helst. (lyssna på "Väntar på bussen")Jag blev ombedd att sätta ihop en liten första hjälpen-demo för Scout hösten Camporee. Första hjälpen utbildning f...