Skapa genväg på skrivbordet för root rättigheter i ubuntu linux

skapa en skrivbordsgenväg för root rättigheter i ubuntu linux så du behöver inte en terminal och du behöver inte vara inloggad som root hela tiden. Klicka på din desktopen ikonen, typ ditt root-lösenord och din bra att gå.
Relaterade Ämnen

Skapa genvägar för favoritwebbplatser och lägga till logotyper.

Hej alla, vara trevlig första en och alla.Jag vet inte om det finns en annan på här för detta, men vad sjutton. Jag kan få till sidor jag tycker snabbt, och jag gillar att göra det mitt sätt genom att ha något att klicka på mitt skrivbord :)Jag gör d...

Visa dina redan dolda genvägar på skrivbordet

I denna min första instructable, jag vill dela ett trick som kan ta alla som använder datorn (inklusive du kanske). I finalen, kan du se alla dina skrivbordsikoner men inte kan dubbelklicka eller göra något för att den. Eftersom det är bara en bild.T...

Hur man gör en Shutodown genväg på skrivbordet

Detta är för Windows 8 användare och gillar inte nya start-menyn.Steg 1: Hitta Shutdown.exe Det bör vara påC:\Windows\System32\shutdown.exeSteg 2: Koppla det Högerklicka på skrivbordet och gå till ny och länk.En gång deras, tidigare eller ange Shutdo...

Hur man gör en snabb stängningen genväg på skrivbordet

detta är min första Instructable, så nakna med mig här. Jag kommer att lägga till några ganska cool Instructables, när jag fixa min kamera. Anyway, tillbaka till detta. Jag gör detta för otåliga människor som inte vill vänta efter att gå till avstäng...

Hur får man Windows Media Player 11 öppna i menyn nu spela i stället för bibliotek.

En av de värsta delarna om WMP11 är att varje gång du kör programmet, dess standard är öppna i biblioteket, i stället för fönstret nu spelas. Microsoft beslutat att människor inte har förmågan att ställa in den att öppna i vissa fönster, så denna han...

Röst styra datorn från din telefon (android)

detta instructable band med min tidigare instructable, "röst kontrollerat PC assistent". Om du inte har sett det, gå dit först som detta "vänners kompatibla bygger på tidigare: Detta instructable kommer att lära dig hur man styr assistenten...

Twitter Tweets på RSS-flöde, följer de regler som Twitter, OAuth, PHP, Apps motor används

Du kan ha haft RSS-feeds Twitter erbjuds för en tid sedan, men de gick bort mars 2013. Twitter Avtäcka version 1.1 av dess API i September 2012. Twitter nu erbjuder upp data i formatet som JASON, och kräver att du skapar en app och registrera det för...

HTML-RGB reglaget för Arduino via följetong

Hej igen!Jag bestämde mig att skriva fler självstudiekurser om min HTML/CSS & Arduino projekt med namnet Involt. För mer information vad är det kolla projektets webbplats.I detta instructable jag visar than lättast och ovanligt sätt att styra RGB LED...

Flytta HTML-element med JQuery via följetong

Detta instructable handlar om att använda värdena fick från Arduino och använda dem för att manipulera HTML-element inuti Involt. Men detta kommer inte att använda Involt JQuery metoder eller UI-element men detta exempel är att visa möjligheterna av...

Bluetooth-kommunikation mellan LCD och HTML-app

Det har varit ett tag sedan första tutorial om mitt eget projekt - Involt. Denna ram är något som förbinder HTML och CSS kodning till fysiska världen med enheter som Arduino. Det liknar kodning med responsive design ramar som Bootstrap eller stiftels...

Schemalägga Streaming Audio inspelningar i Ubuntu

om du gillar mig, dina chefer faktiskt förvänta dig att arbeta på jobbet och inte sit lyssna på din favorit radioprogram som du kanske vill. I detta instructable, ska jag visa hur man alla eventuella ljudström automatiskt med mplayer, lame och cron f...

Ändra Windows Desktop Backgorund från Schemaläggaren eller genväg

Klippet ovan visar användningen av nytta, vilket gör för att ändra kommandoraden för windows bakgrund form, baken arkivera, genväg på skrivbordet och (viktigaste) från Schemaläggaren. Programmet från början levereras som med sökvägen till imagefil el...

Skapa en självuppackande arkiv

detta Instructable visar dig hur du skapar en självextraherande arkiv gratis. (bry dig inte köpa WinRaR)Steg 1: Hitta programmet Först måste du hitta ett program i system32 kallas "iexpress".Steg 2: Skapa en genvägDet är förmodligen en bra idé a...

Skapa din egen springa befalla av enkelt steg

här kommer jag visa hur du kan skapa din egen köra kommandot i windows OS. Faktiskt är den här funktionen i windows stor vilket är användbart att öppna dina programfönster omedelbart. Så nu kan du också skapa din kommandot för att öppna alla program...

Desktop webbsida genväg

Jag kan vara lite otålig och jag kommer ofta öppnar min webbläsare och behöver vänta på hemsidan att ladda innan då byta till en annan plats jag därför beslutat att skapa några genvägar på mitt skrivbord till min mest vanligen använd platser.Obs: Det...

Skapa en skärmsläckare klaviatur snar vägen för Windows

detta är en instructable beskriver hur att skapa ett kortkommando så att du kan snabbt växla till screensaver när som helst.Steg 1: Skapa en genväg på skrivbordet Gå till mappen C:\Windows\System32 och sortera efter filtyp. Leta efter den screensaver...

Hur att stoppa Nativelog.txt från visas / skapas på Dekstop (minecraft)

Så du ville spela minecraft men det finns som nativelog.txt fil som håller skapas på dekstop även om du tar bort det varje gång? Tja, det är en fil som minecraft launcher automaticaly skapar för sina egna syften, men här är en super enkel fix!Steg 1:...

Hur till Check din Internet hastighet från skrivbordet

Det finns bokstavligen hundratals verktyg för att kontrollera din internet hastighet och för att du måste komma ihåg att verktyg eller Google varje gång. Detta bara ökar ditt arbete och förbrukar mer tid.Istället kommer jag för att berätta en metod m...

Screensaver genväg med Batch

någonsin gör något "privat" på datorn? Någonsin haft att stänga vad du gjorde verkligen snabbt så att ingen såg och lös det osparade data?Väl inte leta längre! Dessa korta steg visar dig hur man gör en kommandofil som öppnar upp en skärmsläckare...