Skörden krans gjord av vete småblommornaJag såg en krans för första gången i USA på någons dörr, jag älskade det, men på samma gång såg jag en USA flagga hängande i verandan. Jag trodde nog det är några slags nationaldag eller händelse som 4: e juli. Hur som helst berättade senare en amerikansk vän till mig syftet med både krans & flagga. Och roliga är jag uttalas krans som "Vrede" LOL

Så det var min berättelse av krans upplysning :D.

Några dagar innan under körning till landsbygden, såg jag stora fält av vete, lysande i solen med sina gyllene & gröna buketter, oh! kära, var så vacker att jag slutade min bil och gick ner i ett av dessa fält att ta en närmare titt. Några sekunder senare hörde jag en röst säga "bror... Om du vill ha vissa, sedan plocka några"på Hindi var" Bhaiya agar chahiye hai till tod lo ". Det var den jordbrukare som var mycket generös och gav mig ett stort knippe vete småblommorna.

Hemma har småblommorna bara ljög i min balkong under några dagar och fick torkas för att se ännu mer gyllene, det ögonblicket tänkte jag göra en vete krans. Jag googlade och hittade några stift på pinterest om vete krans men de var mestadels till salu. Och det är hur jag beslutat att göra en kompatibel för krans.

I Indien, vete skördesäsongen har bara börjat och intressant vete småblommorna används i indiska festivalen Holi för tacka & be för bättre skörd nästa år. Till min förvåning är det inte bara Indien. Jag kom över en Wikipedia länk förklarar vad är en skörd krans:).

Låt oss se hur du kan göra denna lätt och vacker skörd krans.

Se Steg
Relaterade Ämnen

C är för julen krans - gjord av boksidor

min gubbe skulle säga att det är en dålig sak... men sedan igen han har Beastie boys låten "Hon är Craft" som min ring tonen på hans telefon och han alltid gör shifty ögonen när han talar med någon om min kreativitet. Lol.Jag tänkte jag skulle d...

Winterish krans gjord av gamla CD-skivor

som du kan gissa från mina projekt, jag älskar återvinning och återanvända, gör varje dag-grejer till något nytt.Jag har en gazillion gamla CD-skivor som jag sparat för "glödlampa närvarande", och det kom förra veckan. Varför inte göra en cool k...

Semester krans gjord med mjölk lock

detta är en fantastisk semester hantverk att göra med barnen. Det fungerar bra för många åldrar. Yngre barn kan dekorera före uppträdda garland med klistermärken. Äldre barn kan använda brev klistermärken för att stava ut fraser. När färdigheter ökar...

Gården kran (vatten pip) installerat

Välkommen till min instructable på installation av en gård kran. Detta är mer av en hur jag löste ett oväntat problem jag stött på fördriva tiden installerande min vatten pip, men jag var tvungen att komma med en titel för att börja, så here we go.Ti...

Kobo gjorde du vet? Dölja förinstallerade e-böcker

visste du att du kan flytta/djurhud din Pre-lastat klassiker på din Kobo eReader?Ibland du inte din 100 förinstallerade klassiker som följde med din Kobo eReader ska visas i biblioteket böcker, du kan enkelt ta bort dem genom att använda funktionen v...

Spider Poms & festliga bollar av garn krans

Min senaste skapelse i garn är denna bedårande garn bollar krans, gjord av garnet från min garn stash.Jag är en återvinna garn HAMSTRARE och nyligen blev förälskad i att skapa kransar med garn för att minska min stash, samt göra något söt som faktisk...

DIY Plywood hantverk helgdekorationer gården Art

Någon semester, speciell händelse eller ens födelsedagar gård konst kan användas för nästan alla tillfällen. Jag har gjort gården konst i mer än 20 år och om du tar din tid och stegen nedan kan du ha den bästa DIY semester gård konst som alla dina gr...

Jack, Sally och noll gården dekorationer

mardröm-inspirerade gården dekorationer gjorda av plywood.Lista:PlywoodPussel (& flera blad)PennaSandpapperFärg markörer: 2 svarta & 1 medium vitpunkt, 1 svart fin punkt)Base-coat tätskikt primerPlatt gloss polyuretanAkrylfärger: olika färgerMålar...

Hur man gör en Magic Ull hösten Fairy

Denna underbara höst älva skulle göra ett perfekt komplement till alla höstens fest - varför inte lägga till din Thanksgiving central?Om du aldrig har provat tovning eller arbetar med magic ull innan, denna handledning kan vara en lite Avancerat. Nu...

Grape berså med bänk för ett litet utrymme.

Litet utrymme Grape bersåJag har beslutat att prova några vinrankor i min lilla trädgård. Jag köpte två druvsorter växter på postorder. Med hus och träd runt min egendom är nära jag var tvungen att placera den nya grape bersån mitt i min trädgård att...

Spela in din familjs Oral History - innan det dör.

Om du har en farförälder eller stor-farförälder som älskar att minnas om "gamla dagar" kan göra det mesta av sina minnen och spela in dem för framtida generationer innan det är för sent. Om du inte har perfekt recall, kommer att deras dyrbara mi...

Hur man gör en modell romerska Ballista (Torsion drivs)

Efter framgången av modell romersk katapult och med våra år 6s lärande om romarna trodde jag jag skulle försöka återskapa en olika belägring motor.Följ dessa instruktioner för att göra din egen vridning (likvidation) drivs modell romerska Ballista!Se...

Hur man gör Bar tvål

Instructable av Skylar Smith, Grant Gibson och Sean ThorntonSteg 1: Välj dina ingredienser Det första steget att göra tvål är plocka dina ingredienser, vanligtvis kommer från vanliga fetter och oljor. Vi använde tre olika ingredienser för våra tvål....

Nuvarande metod för solceller beräkningar

Hej alla!Detta är min granar försök att göra en Instructable, att vara ett stort fan av denna webbplats, jag är ganska glada.Jag är från Argentina, så det är troligt att vissa felstavningar och grammatiska fel dyker upp här en det, jag ber om ursäkt...

Un-flippable konkreta barn tabellen (lektioner i form att göra och återhämta sig från misslyckanden)

Ett tag sedan, vi fick en liten plast bord (el cheapo sorten), som mina barn älskade, men tycktes tror de var i en western och skulle hela tiden vänds tabellen och gömma sig bakom det. Detta tenderar att vara ett problem när det finns saker på det, s...

Pumpa hackor: En överlevnad vägleder för hösten

pumpa Hacks: en överlevnadsguide till hösten levandeDetta är en guide för upptagna människor som är obekanta med pumpor, men vill ha tips på hur man får mer pumpa-y för höstsäsongen.I detta instructable kommer jag att täcka: pumpa Carving, pumpa matl...

Låsa upp hemliga trädgård smycken att göra Tutorial

jag skapade en vacker wire armband av ringlande ledningar och forma dem till blommor, knoppar och blad och kallas detta "låsa upp den hemliga trädgården." Vill du veta varför? Här är en kort tut hur jag gjorde det!Steg 1: Näve, jag böjde en tråd...

Slaktbiprodukter sanningen

hur man får vänner och fiender att äta saker de normalt inte skulle röra!Vad är bättre än lura någon du älskar, hat, eller som är skyldig dig pengar till att äta en munsbit av något som de tror är något annat? Ingenting, det är vad! Inget ger den var...

Infraröd Quiz summern (trådlös)

Hej gott folk!Gör dig redo att utforska skrymsle och vrå av IR-signaler och briljera Arduino koderna. IR summern använder en krets som liknar en TV-fjärrkontroll (bryta öppna fjärrkontrollen och titta!). Vi har en sändare och en mottagare. Kommunikat...