Skräddarsydd Notebook Coverjag köpte ett gäng anteckningsböcker online. När jag äntligen fått dem, var jag ganska besviken på omslaget.

Så jag bestämde mig att göra anpassade täcker för dem. Craft tid! (:

Material:
Anteckningsbok du vill täcka
Scrapbook papper eller andra dekorativa papper (presentpapper, tidningen sidor, skriva ut tapeten från internet, etc.)
Dubbel pinne rulla på band
Andra odds & ändar (som band, strängar, klistermärken - Undvik klistermärken som är upp - det kommer inte se bra ut med den laminering)
Laminering ark (från kontor leverans butiker) eller tydlig kontakt papper (mer kapning inblandade)
Penna
Sax
Tejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skräddarsydd Kindle Cover

jag nyligen fick mig en Kindle och jag älskar det men omedelbart såg behovet av ett fall så tog jag en tur till lokala mål, Best Buy, Wal-Mart, etc att se vad de hade att erbjuda. Inget av fallen talade verkligen till mig. De var alla generiska och t...

Skräddarsydda värme pad cover

jag gillar med varm-kall förpackningar för att hålla knäna varma i vinter när jag tittar på TV.Men eftersom jag finner det jobbigt som jag har att hålla still/lögn fortfarande för att undvika den varm-kall pack glider av, beslöt jag att göra en "skrä...

Skräddarsydda kattmynta katt leksak

detta är en design för en anpassningsbar filt katt leksak, komplett med fjädrar, klockor, kattmynta och allt annat du kan tänka dig att lägga till! Du kan göra detta lilla critter på mindre än en timme, och leveranserna är billiga på din lokala hantv...

2 minuter skräddarsydda kuvert

Detta korta instructable kommer att lära dig hur du gör din egen skräddarsydda kuvert med en super enkel idé.Steg 1: Vad du behöver är:Om du har en färg dubbelsidig skrivare:1. kuvert tamplate (jag hittade massor på google images)2. alla färgglada el...

Skräddarsydda kjol

Detta är min instructable om sy en skräddarsydd kjol.Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver att skräddarsy din egen kjol-två olika tyger-sy garn-en nål eller en symaskin-en knappSteg 2: Skär tyget Först skär kjol (stort rött tyg bild 1)Du har tv...

Kanelbulle för en skräddarsydd

Ibland kan du få ett sug efter en kanelbulle men bageriet är slutsåld eller de har bara några med grädde på och du gillar inte grädde på din kanelbulle. Eller kanske du såg min instructable och plockade upp ett paket av Pillsbury (eller annat märke)...

Hur man gör en fantastisk skräddarsydda läslampa

Flera år sedan köpte jag denna rustik bordslampa i Mexiko. Enkel och fantastisk. Den ligger vackert i våra vardagsrum bredvid en läsning stol och är alltid ett samtalsämne med besökare. Det finns ett växande antal designers och tillverkare som använd...

Göra en skräddarsydd slida klänning från en skräddarsydd sömnad mönster

Denna video visar hur man gör en skräddarsydd slida klänning från en skräddarsy Magic skräddarsydd sömnad mönster (att prova ut ett mönster, Vänligen kolla in tailormagic.com). Eftersom skräddarsydd mönstret beskriver redan din unik kroppsform, kan d...

Skräddarsydda T-Shirt

detta är en tutorial som visar hur man gör en "skräddarsydd" t-shirt med thepatternshare.comDetta är en kläder mönster ändras baserat på dina mått. Det fungerar för både män och kvinnor (eller barn eller djur verkligen).Detta är den första versi...

Billigt, skräddarsydda att passa, fingerborgar. (eller MANLY, MAN storlek, MAN fingerborgar)

Gör skräddarsydda att passa fingerborgar, epoxispackel eller polymerlera (för sömnad) billigt, snabbt och enkelt!Här är ett återkommande problem som jag haft under åren. Jag ska vara sömnad, sy eller laga något * manlig *. Saker där materialet är tjo...

Hur man gör Super snyggt och lätt skräddarsydd hörlurar / i-öra monitorerna

Tom nyligen haft en snilleblixt och utarbetat ett mycket smart sätt att anpassa hans hörlurar med sugru och skapade en perfekt avgjutning av insidan av hans öra.FÖRDELAR:Skapa en perfekt passform för dina hörlurarMinska bakgrundsbruset och leverera m...

Skräddarsydd knoppar på din CNC Mill

Här är ett enkelt projekt för alla de CNC för metallbearbetning nybörjare.Detta projekt kom till som en dag, på något sätt, hon tappat vredet på min metall vibrator / dricksglas. Jag minns sa ratten var så usel, det brukade få loss och flyga bort med...

Elf öron, skräddarsydda i silikongummi

medan kostym butiker har sålt skum latex spetsiga öron för en tid, sin generiska one-size-fits-all form: en standard och relativt skrymmande uppsättning punkter som aldrig helt kan blandas med en människas naturliga örsnibbar. Extra mjuk och porös in...

Enkla skräddarsydda fågel quilt-fåglar N stjärnor

jag hittade denna fågel material i butiken och hade ingen aning vad jag ska göra med det men jag var tvungen att ha det. Äntligen efter veckor av den sitter på min styckning tabell börjat mönstret veckla ut på papper. Allt jag behövde var rätt accent...

TravelUS Magnum Opus: Att skapa en skräddarsydd semester resväg

Tillbaka när de var mini-makers, vi homeschooled våra barn, vilket innebar att överallt vi gick var en studieresa - om det var till mataffären eller till Grand Canyon. För att göra mest av vår stora familj resor, men skapade vi en skräddarsydd semest...

Skräddarsydda Keg kylare för Camping!

Först och främst tack för att kolla min Instructable! Jag har skapat det som en post i den göra en Box tävling sponsrad av Rockler! Om du gillar detta Instructable, Vänligen rösta för mig! Jag skulle älska att vinna denna tävling!Förra året, bara någ...

Skräddarsydd Touch - en mus från touch känsliga pads, monterad, kan du

skräddarsydda Touch är ett sätt att göra någon inmatningsenhet från touch känsliga kuddar, som kan monteras på varje person.Det är bra för människor med skakig rörelser och dålig motorisk kontroll, som de med cerebral pares.Detta instructable beskriv...

Skräddarsydd Golf Club huvud Cover

Varför spendera $30 eller mer för en Golf Club huvudet täcker bara att ha samma en alla har? Jag gjorde detta anpassade huvud skydd för ca $7, och det tog bara ca 10 minuter för att göra. Jag kan garantera att inga andra golfare har en precis likadan...

Kände ring notebook cover

här är vad du behöver göra en täckmantel för en ring notebook:Kände den färg du vill ha (jag gjorde det vita)nålWireDet första du kan göra är att ta mätningar av den bärbara datorn.klipp ut filten av samma åtgärder men lämna 1 cm utrymme.skär två rem...