Skrot trä för att kasta komplexJag bestämde mig att bygga min egen byggnad eftersom jag ville ha bra kvalitet till ett överkomligt pris. Jag ville ha ett skjul som skulle motstå väder och element, det skulle vara svårt för tjuvar eller vandalerna att bryta sig in, och det vore fortfarande stående i femtio års tid... Jag ville ha ett skjul som jag kunde passera till kommande generationer!

Skjulet är på min odlingslott, på en plats inte långt från mitt hem. Jag har en stor tomt som tar en hel del arbete, men det har alltid varit min avsikt att avropet vara långt mer än bara någonstans att odla mat. Min familj och vänner umgås det, kock av brand det och barnen har även campade där. Så mycket aktivitet på tomten betyder jag behöver mycket lagringsutrymme och kanske bara något bättre än den genomsnittliga helg trädgårdsmästaren.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Karp fiske - hur att kasta 150 varv + (Pt1)

en serie videoklipp som hjälper dig sätta mer karp på banken!Lär dig att kasta 150 varv plus! Denna video täcker väsentliga tackla... del 2 ger dig information om teknik....

Karp fiske - hur att kasta 150 varv + (Pt2)

en serie videoklipp som hjälper dig sätta mer karp på banken!Lär dig att kasta 150 varv plus! Denna video täcker gjutning tekniken... del 1 ger dig information av väsentlig tackla....

5 sätt att kasta korten i luften.

5 otroligt sätt att kasta spelkort....

Hur att kasta och polera en tenn signetring

förhoppningsvis kommer detta att hjälpa några olika grupper av människor: de av er som vill göra en cool ring (och jag menar att bokstavligen när du sätter det vintern), er försöker kasta små föremål i tenn och inte nödvändigtvis behöver en elektrisk...

Spara pengar genom att kasta ut mindre mat

Har du någonsin känt mig som du precis köpt några sallad och det är redan gått dåligt, vrida blöt och brutto? Eller vad sägs om att mjölk – hur kan det redan vara förbi sitt förfallodatum? Köpa mat och sedan kastar den innan du äter det eftersom det...

Hur att kasta ett slag

Hi!Mitt namn är Scott i denna Instructable kommer jag att visa hur man kasta en effektiv punch. Lite bakgrund: Jag har studerat Martial Arts i ungefär åtta år, undervisning för tre. Jag är en andra gradens Svartbälte i Isshinryu karate och kom hem fe...

Hur att kasta och fånga en Softball

Material du behöver:* en softball* en softball mit* en partenerSteg 1: Kasta: steg 1 Att kasta en softball måste du först ha bollen i handen som du ska kasta bollen med. Andra handen kommer ha din mit på den. Har du din index, och ringfinger på skosn...

Använda 3d-utskrifter att kasta klättring lastrum (eller något annat)

När mina barn blev intresserad av bergsklättring min naturliga första tanke var att bygga dem en klättervägg. Okej, gillar jag klättring som mycket som de gör, förmodligen mer, men barnen alltid göra en bra ursäkt. "Men älskling, jag köpte cnc vertik...

Bästa och enklaste sättet att kasta en kort

trött på lärande kort kasta? Jag gjorde det i 2 minuter :DNågon kan säga att detta är samma:Men jag försökte att kasta ungefär en halvtimme.Med min bara 2 min.Steg 1: behöverDu behöver:-kort (s)-ViljanSteg 2: grepp Detta är lätt. Rätt kort hörn bör i...

Kul att kasta Spike

hör jag kommer att visa dig hur man gör en billig Svårbemästrade kasta dart. Sitt sortiment om du håller att strängen ca 10 fot och om du låter gå av strängen om 45 eller så, beroende på din swing styrka.* DISCLAIMER:Jag är inte ansvarigt för någon e...

Maskiner från skrot! Hemgjorda giljotin - att göra något nyttigt av gratis material. Bedriva en faire une giljotinen coupe-cagettes. FN: S ejercicio para hacer una guillotina de forma gratuita desde fuera de chatarra reciclada.

Vi får om 15 frukt lådor en vecka från ekologiska butiken fylld med leaf putsning och bitar av frukt och grönsaker skräp kycklingarna. Jag använder tjockare kvalitet tallen i olika projekt men resten går för tändved. Ta dem isär är en verklig smärta,...

Hur du använder centripetalkraften att kasta saker!

Centripetalkraften är en kraft av spinning som skjuter objekt från den roterande punkten på grund av tendensen av ett objekt att motstå en förändring i riktning. Med denna död enkel redskap och lite övning, kan de flesta något som passar sätta sätta...

Papper att kasta knivar

Steg 1: Detta är vad du behöver Försöka få vissa wellpapp, efter att få några duck tape, sax och strån.Observera att du kan ersätta kortet styrelsen med papper.Steg 2: Skär en diamant. Efter att du får material, få din kartong / papper / och skär en...

Inte kasta att bort, bärgning några gamla delar

jag var på väg att kasta bort gamla, trasiga, trådlösa hem larmsystem när jag tänkte, "varför inte öppna detta."Så gjorde jag. Det dödade ett par timmar, jag lärde mig något nytt och skjuta jag ska ens våga säga jag hade kul. Så nästa gång du sk...

Hur att hålla/kasta eld, utan att bli bränd!

jag kommer att lära dig "konsten" för att hålla eld, och även "kasta"*WARNING* även om det är mycket svårt att faktiskt skada dig själv göra detta, är det möjligt. Varnas. Jag tar inget ansvar för vad du gör med denna kunskap.Vad du be...

Att välja grönare plast

Intresserad av att välja grönare plast och undvika giftiga skit? Om du gör roliga geekadelic grejer eller hardcore Eco-geek grejer, hur gör du välja hälsosam hållbar plast?Steg 1: Tror - behöver du verkligen plast? Eller skulle trä eller metall arbet...

Använda den MaKey MaKey för att göra DIY hjälpmedel för tillgång till dator

i detta Instructable kommer vi att titta på hur man använder en innovativ produkt som kallas den MaKey MaKey för att skapa anpassade, låg kostnad, DIY dator tillgång gränssnitt för användare med funktionshinder.Vad är en dator tillgång gränssnitt?En...

100 sätt att minska din påverkan

världens mest riklig och rikaste energiförsörjning är bevarandet.Utveckla energi effektiva livsstilar är det första steget i att minska den miljöpåverkan som har människor på denna jord. Jag gjorde detta Instructable på detaljer många olika sätt att...

Tillbaka raka Coaching enhet för att bekämpa hållning. Förhindra att bekämpa faller nu!

Nu, den tuffaste tränaren i världen fick bara hårdare. En upprätt hållning tillåter maximal strike val. Lutande ställning kan landa dig på ryggen för en bra stampa. Denna tränare ger fyra nivåer av rakt igen utbildning – nybörjare, mellannivå, avance...