Skyrim nordiska rodret (mark2)först och främst, låt mig förklara, om du har läst någon av mina andra inlägg du vet jag göra hjälmar, jag tänkte försöka stoppa och starta på något annat, Jo jag har (typ av) jag började med detta för ett tag sedan, men jag har börjat andra saker som inte är hjälmar (och för att vara ärlig har jag börjat andra helms alltför! Men jag är ok med det! )
Hur som helst är detta mark2 (men egentligen är det mark3, jag gjorde en för min vän joey24dirt) Detta är en raffinerad och smartare version av det första locken, med detaljer av andra locket, även jag har försökt att göra en så enkel som möjligt för alla som vill göra en, Vänligen njuta:-
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skyrim: Nordiska svärd.

Hej igen! och Välkommen till en annan instructable av mig! :)I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Skyrim: nordiska svärd! För det första, jag kommer att använda Fiberglas i denna tutorial så om du inte har haft någon erfarenhet...

Skyrim: Nordiska svärd Mk2

i detta instructable jag gör en annan nordisk svärd för jag var inte nöjd med den tidigare som jag gjorde: PSaker du behöver:-KnivEVA skumFrigolitTuschpennaSvart metall färgSilver metall färgPolyuretan hartsLinjalenSteg 1: Steg 1 Så först få upp en b...

Bygga Skyrim Armor

I detta Instructable skall undervisar du långt av skum smithing själv några episka skyrim stål pansar och en tjusig järn hjälm. Jag vet inte lika cool som daedric rustning, men kan vara ärlig att grejer är så main stream ändå haha. Väl kan komma till...

Livsmedel av Skyrim: kokt Creme behandla

Ett annat recept från The Elder Scrolls V: Skyrim. Som honung mutter behandling har denna mat en i spelet recept, så jag bara genomfört några nordiska bakning tekniker för att göra detta recept.Bakelse Base2 pinnar (1 dl) osaltat smör, mjukt4 koppar...

Skyrim järn Helm - kände

jag nyligen lärde mig tjusig Hattarnas ges ut på PAX i år när jag började efter /Skyrim på Reddit. Inte vilja betala en massa pengar, beslöt jag att göra min egen. Det är ganska ett ganska enkelt mönster.Med min Amazon beställning inte anlända förrän...

Skyrim gamla Nord hjälm

om du älskar Skyrim så mycket som jag gör då du kanske har önskat att du kunde ha en egen uppsättning av rustning. Först tittade jag tänker jag kunde köpa några, insåg detta skulle vara ganska prisvärda beslöt jag att göra min egen, så vill du din eg...

Balmora Blue (Elder Scrolls V: Skyrim)

Vad är Balmora blå?Det är en av de få förbjudna alkoholdrycker i Skyrim, som är vad! Det kommer direkt från staden Balmora i provinsen Morrowind och är tänkt för att göras med annan olaglig substans: Moonsugar. Allt om denna dryck är absolut stygg!Så...

6ft lång Skyrim: Daedric stora svärd.

Hej igen och Välkommen till en annan av min instructables!I den här ska jag visa dig hur man gör en 6ft lång!!! Daedric stora svärd från spelet Skyrim.Detta är ett riktigt enkelt projekt, inga svarvar eller glasfiber i detta en: PDe artiklar du behöv...

Cosplay rekvisita gjutning: Skyrim Dagger

Hej alla, jag är tillbaka till att skriva detta! Tillbaka igen är också Maggie Bennett från 105th! Denna gång var hon visar oss hur man gör harts prop vapen. De ser otroligt bra, men de är icke metall och kan göras till ser ut som nästan alla materia...

Hur man gör en Skyrim järn hjälm (från papper till Prop)

Hail Dovakhiin! Detta Instructable lär du dig att ta en 3D-modell och förvandla det till en verklig, fasta, kraftiga prop. Specifikt, jag kommer att skapa järn hjälmen från Bethesda The Elder Scrolls 5: Skyrim. Som min ingång till gör det verkliga ut...

Hur man gör en skyrim järn hjälm

i detta Instructable jag visar dig alla hur man gör en awesome järn hjälm från skyrim, detta är en mycket låg budgetprocess, anser jag att detta var en enkel process över allt men några steg är lite mer avancerat. Jag kunde göra detta utan erfarenhet...

Cold Metal Casting and Patina on Skyrim Dragon Priest Masks

Jag var nyligen comissioned att göra en Morokei Dragon präst Mask från Skyrim. Jag bestämde mig för att jag skulle använda kallt-casting tekniker för att skapa en realistisk metal finish exakt hur jag hade tänkt eftersom jag inte kunde hitta den perf...

Bygga en replika Skyrim sköld

Denna sköld är från TV-spelet Skyrim. Alla nio lastrum eller städer, har denna sköld med en unik symbol. Jag tar dig genom min processen att skapa två sköldar. En jag ungefärlig som spelet korrekt storlek på 24" med symbolen Dawnstar och en annan vid...

Äldre kartor (Skyrim)

I dessa anvisningar kommer du lära dig hur man gör en äldre karta prop. Du kan ålder bara om någon bit papper med hjälp av dessa tekniker, men jag använde bara vanliga skrivarpapper eftersom det var förmodligen den mest tillgängliga typ av papper.Ste...

Fantasy nordiska Pauldron

De bittra vindarna i norr kan vara tuffa och farliga, du behöver något skydd innan du kan ge dig genom snö och hagel. Vad bättre än en pauldron?! Faktiskt... en massa saker men på minst axeln blir varm! Med detta "kompatibel kan du lära att farkosten...

EL Panel hatt (aka rodret Biochip hat)

HejJag har varit ett fan av den komiska 2000ad sedan jag var 7 och ett tag nu jag har velat göra rodret, en biochip från Rogue Trooper och koppla den till en hatt (i sanning jag vill göra skytt och Bagman också men detta var ett bra ställe för mig at...

Antik-look rodret hjulet prop

jag är postingsimple bilder på saker jag gör på CNC-maskin, eftersom jag är säker det finns egentligen ingenting att "lära" för något datorn gör det mesta av.Först upp, denna antika ser rodret hjul som jag gjort. Här var faktiskt en smärta att g...

Skyrim klockan

I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör klocka med skyrim logotyp.Steg 1: mall Skriva ut mallen och limma den mot träet.Steg 2: Skär träSteg 3: Rengöra den Steg 4: Måla den Steg 5: Montera klocka Steg 6: gjortHoppas ni gillar den. :-D...

Skyrim Dragon präst Mask (Pepakura Papercraft)

Jag har nyligen börjat spela The Elder Scrolls V: Skyrim igen och medan jag kämpade ett gäng dragons och vandra runt i timmar för att hitta alla Dragon prästens masker, jag undrade hur man gör min egen mask - i verkliga livet. Jag tror jag inte är de...