Fantasy nordiska PauldronDe bittra vindarna i norr kan vara tuffa och farliga, du behöver något skydd innan du kan ge dig genom snö och hagel. Vad bättre än en pauldron?! Faktiskt... en massa saker men på minst axeln blir varm! Med detta "kompatibel kan du lära att farkosten en nordisk pauldron för att trotsa kalla handen av de frysta avfallsna.

([Varning] jag är inte ansvarig för skada som du kan stötta eller tillfoga vid försök att följa detta instructable. Eventuella skador på material eller verktyg är kritiseras av den person, som jag inte är ansvarig eller redovisning av.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fantasy Plated Vambrace/Pauldron

Nyligen var jag i behov för en vambrace och en pauldron, men jag hade inte tid för båda... eller gjorde jag? Med detta "kompatibel kan du göra en bit av pansar värdig sitter på din axel eller radbruten runt armen. Låt oss börja!([Varning] jag är inte...

Final Fantasy väggklocka

Du är en Final Fantasy fan, är inte du? Så vad gör du med en tråkig vanlig väggklocka hänger där?Även om detta inte är en originell idé till mig (jag har redan sett liknande klockor på internet) har jag beslutat att skapa den här guiden eftersom jag...

Fantasy stil läder och plattan hjälm

Min vän och jag hade gjort läder hjälmar en stund sedan och ville förstärka dem med metall. Vi utifrån en deviantart elven rustning design design och använde silvertejp metall för pläteringen. Hoppas du tycker om att göra det så mycket som vi gjorde!...

Hur man spelar: Fantasy

Fantasy är en stor part spel! Den grundläggande idén med spelet är vissa människor gör upp en berättelse och om två människor försöker gissa vad berättelsen är. Vänligen rösta för detta om du gillar det! Gå vidare till nästa steg för mer!Steg 1: Hur...

Fantasy Football lineupen

Vi kommer att undersöka de grundläggande begreppen för att bygga en fantasi fotbollSteg 1: Förstå djup diagramFör de flesta Fantasy Football leagues behöver du följande2 quarterbackar3 bred mottagare3 kör ryggen2 tätt ändar2 kickers2 försvarVissa lig...

Dragon plattan Pauldron

Behovet av att gå äventyr och du har inte fått någon rustning? Som inte kommer att göra, måste du göra några! Denna pauldron är just sak för dig, oavsett om det är för cosplay eller LAJV, det är fortfarande ett intressant kan-vara-kvalitet objekt som...

Final Fantasy Buster Sword Proto typ

Om du är en Final Fantasy fan, då har du tried(or wanted) att göra en buster sword någon gång i din gaming korståg. Som du hade jag också denna önskan, som nu har tagit form i en kartong/duct tape mästerverk (mer eller mindre). Men detta är långt ifr...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: Pauldrons (axlar)

Hej igen vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig...

Final Fantasy Moogle Cupcakes

dessa Final Fantasy teddy-bear-liknande beasties göra för söta cupcakes! Gjord av vanilj cupcakes med vit glasyr, toppad med godis och en slickepinne bobble.Steg 1: Sätta ihop ingrediensernaDessa cupcakes är lätta att göra! Allt du behöver är-Ingredi...

Fantasy kola

din mun kommer att vara tigger du om merFantasy Fudge är en bra jul dessert som du kan dela med dig och din familj.Vi ville bara visa dig vad du har missat ute på!Steg 1: Samla steg Först måste du samla ihop alla ingredintsDu behöver:3 cupssugar3/4 k...

Final fantasy VIII Gunblade replika

detta är en av mina pågående projekt som jag började jobba på några veckor för att öva och användning för en stormby kostym som planerar att göra för cosplaying.Grejer jag använde var en stor ark kartong, lim både trälim och varmt lim, en billig meta...

Faux Fantasy dörren

För fairy eller sprite? (Denna dörr är precis rätt!)Om fantasier är vad du söker sedan följa mig och ta en titt!Jag vet inte om dig, men fantasy gör verklighet uthärdligt.Oavsett vad, fantasy du gillar, spelar en dörröppning alltid en särskild roll,...

Faux ädelstenar (Fantasy Bling)

när jag var ute efter faux ädelstenar för costuming, val var mycket begränsad. Färgerna var också tråkigt och hade inte något av de naturliga variationerna som jag var ute efter. Så jag gjorde dem själv av några grundläggande basmaterial.Dessa faux ä...

Skyrim nordiska rodret (mark2)

först och främst, låt mig förklara, om du har läst någon av mina andra inlägg du vet jag göra hjälmar, jag tänkte försöka stoppa och starta på något annat, Jo jag har (typ av) jag började med detta för ett tag sedan, men jag har börjat andra saker so...

Skyrim: Nordiska svärd Mk2

i detta instructable jag gör en annan nordisk svärd för jag var inte nöjd med den tidigare som jag gjorde: PSaker du behöver:-KnivEVA skumFrigolitTuschpennaSvart metall färgSilver metall färgPolyuretan hartsLinjalenSteg 1: Steg 1 Så först få upp en b...

Skyrim: Nordiska svärd.

Hej igen! och Välkommen till en annan instructable av mig! :)I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Skyrim: nordiska svärd! För det första, jag kommer att använda Fiberglas i denna tutorial så om du inte har haft någon erfarenhet...

Final Fantasy Amigurumi

som en av mina första virkade projekt, jag gjorde dessa amigurumi som är formade efter Final Fantasy jobb. Jag har gjort en röd Mage, vit Mage, svart Mage och en Hunter/Ranger. Var och en av dem är cirka 4 inches tall.Vart är tillverkad av kamgarn vi...

Fantasy arkitekturen

Att undersöka idéerna av beskärning, skiktning, collage och utrymme, skapa fantasy arkitekturen kan använda hittade bilder från google och gratis foto redigeringsprogram online, pixlr.comSteg 1: Utforska PixlrPixlr.com är i huvudsak en gratis, online...

Photoshop en fantasy mumie axe

denna handledning är det första steget i att skapa en fantasy photoshop för en mumie svingar en yxa.Idag kommer vi att bygga yxan, mestadels från början.Skärmdumpen är från Photoshop CS2, men bör tillämpas på de flesta versioner med liten svårighet.D...