Skyrim scroll propDetta är en snabb instructable om hur man gör en rulla från Skyrim. Det är ganska grundläggande så någon bör kunna göra det men det ser trevligt på en hylla med andra Skyrim rekvisita.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skyrim mead prop

Jag ska visa dig hur man gör egen egen skyrim mead prop. Det är inte riktiga alkohol är avsett för prydnadsändamål. Jag ska visa dig hur man gör Honningbrew och Black Briar mead.Steg 1: Hitta eller köpa lämpliga flaskor, kan du titta på bilder av sky...

Hur man gör en Skyrim järn hjälm (från papper till Prop)

Hail Dovakhiin! Detta Instructable lär du dig att ta en 3D-modell och förvandla det till en verklig, fasta, kraftiga prop. Specifikt, jag kommer att skapa järn hjälmen från Bethesda The Elder Scrolls 5: Skyrim. Som min ingång till gör det verkliga ut...

Balmora Blue (Elder Scrolls V: Skyrim)

Vad är Balmora blå?Det är en av de få förbjudna alkoholdrycker i Skyrim, som är vad! Det kommer direkt från staden Balmora i provinsen Morrowind och är tänkt för att göras med annan olaglig substans: Moonsugar. Allt om denna dryck är absolut stygg!Så...

Skyrim Mehrune Razor Prop

Detta är en handledning för att bygga en replika prop av Mehrune's Razor från spelet Skyrim. Huvuddelen av rakhyveln är skum, så det är flexibel i sin "möjligt använder som kunde vara larping, cosplaying, eller bara som en väggdekoration. Denna handl...

Skyrim Salt hög Prop

Steg 1: Varför göra en Salt hög? Efter min första leken genom av Skyrim, min pappa bestämde han att göra detsamma. Eftersom han räkna ut spelet, sa jag hur värdefulla salt var, eftersom det var en ingrediens och du behövde det för matlagning, så han...

Jagged Crown - bygga ett ultra realistisk prop hjälm

Hej Instructables!Detta projekt har varit typ av sparlåga för det senaste året eller så och jag har äntligen fått att avsluta det och nu vill jag dela den med dig!Detta instructable kommer att beröra lätt skulptera, gjutning, gjutning och efterbehand...

Skyrim håll sköldar!

jag gjorde en vakter håller sköld från träffen TV-spelet Elder Scrolls V: Skyrim. Detta är de sköldar som bär emblemen av varje lastrum i sfären av Skyrim. Skölden var gjorda av återvunnet skrot plywood från en byggarbetsplats och andra objekt använd...

Göra, mögel, och kastade en Skyrim Dragon präst dolk

Jag ville prova att mögel och kasta en prop. För min första gjutning beslöt jag att också försöka kalla gjutning som använder metallpulver för att uppnå en äkta metall finish. Bygga dolk är relativt billigt, gjutning är där projektet blir dyrt.Jag ko...

Daedric Lava Whiskey (Elder Scrolls IV: Oblivion)

"Hitta honom... och nära stänga käftarna på glömska"- Kejsaren Uriel Septim VIIInspirationFärre videospel har slukat mer timmar av mitt liv än Oblivion. Detta spel var min värld för en absurd tid. Hela Elder Scrolls-serien har varit en ständig f...

Cosplay rekvisita gjutning: Skyrim Dagger

Hej alla, jag är tillbaka till att skriva detta! Tillbaka igen är också Maggie Bennett från 105th! Denna gång var hon visar oss hur man gör harts prop vapen. De ser otroligt bra, men de är icke metall och kan göras till ser ut som nästan alla materia...

Bygga en replika Skyrim sköld

Denna sköld är från TV-spelet Skyrim. Alla nio lastrum eller städer, har denna sköld med en unik symbol. Jag tar dig genom min processen att skapa två sköldar. En jag ungefärlig som spelet korrekt storlek på 24" med symbolen Dawnstar och en annan vid...

Äldre kartor (Skyrim)

I dessa anvisningar kommer du lära dig hur man gör en äldre karta prop. Du kan ålder bara om någon bit papper med hjälp av dessa tekniker, men jag använde bara vanliga skrivarpapper eftersom det var förmodligen den mest tillgängliga typ av papper.Ste...

Borderlands idén Assault Rifle Prop replika

Ofta begreppet konst gör inte det spel eller filmer som de är avsedda för. Borderlands, medan stolt blottar sin lös och serietidning-esque stil, har fortfarande att dumma ner vissa delar av sina mönster att passa in i en restriktiv spelmotor. Därför...

Borderlands Psycho Bandit Buzz Axe skala 1:1 Cosplay Prop

Än en gång på grund av det stora svaret jag fick från min Isaac Clarke Dead Space cosplay bygga trådJag tänkte att det är på tiden att börja en annan promenad genom. Jag har beslutat att göra en full Instructable på ikoniska Borderlands Psycho Bandit...

Skyrim Dragon präst Mask (Pepakura Papercraft)

Jag har nyligen börjat spela The Elder Scrolls V: Skyrim igen och medan jag kämpade ett gäng dragons och vandra runt i timmar för att hitta alla Dragon prästens masker, jag undrade hur man gör min egen mask - i verkliga livet. Jag tror jag inte är de...

Skyrim Dragon präst kostym bygga

Jag var Morokei, en Dragon präst från TV-spelet för Halloween 2015 The Elder Scrolls: Skyrim.Dräkten bestod av masken, mantel, armor och dolkar. Hur jag gjorde det? Bra fråga, här är hur till.Verktyg används:• Rotary Cutter - koppla ihop detta med en...

Romantiska Skyrim-inspirerade "amulett Mara" tårta!

Detta är en kaka som är aktuellt dubbelt: precis i tid för alla hjärtans dag, men också precis i tid för att fira lanseringen av den nya Skyrim DLC, "Dragonborn"! RAWR!För dem som inte vet, amulett Mara är ett objekt i TV-spelet "Skyrim&quo...

Livsmedel av Skyrim: kokt Creme behandla

Ett annat recept från The Elder Scrolls V: Skyrim. Som honung mutter behandling har denna mat en i spelet recept, så jag bara genomfört några nordiska bakning tekniker för att göra detta recept.Bakelse Base2 pinnar (1 dl) osaltat smör, mjukt4 koppar...

Skyrim blad ve + vapen plack

Hej alla!Idag kommer jag att visa dig hur man gör en billig, snabb och enkel skyrim prop, bladet av ve.Jag fick nyligen in i Skyrim, och jag älskar det! Särskilt den Dark Brotherhood questline. Så jag bestämde mig att prova att göra en trä prop. Jag...