Småbarn och tiaror kostymför min kostym i år jag skapat en fantastisk festtåg småbarn dräkt från saker hittade på sparsamhet butiker, runt huset och lånat.

Den består av en fluffig underkjol kjol som jag hittat i barnens avsnitt på Goodwill, en lila tank som jag dekorerade med några strass och spetsar, ett skärp från breda vita bandet och järn på bokstäver, mycket tan strumpbyxor och strumpor med spets fastlimmad, gamla vita finskor med några gnistrar tillade, en glittrande tiara hade jag från en tidigare kostym , och naturligtvis mycket viktigt spray tan från en flaska.

Jag kröp mitt hår till perfekt spiral lockar och ställa in den med hårspray, lagt till en matchande rosett, några örhängen och ett halsband, och jag var redo att GNISTRA!

Jag såg några klipp av sina klassiska festtåg drag och kopierade dem hela natten. Det var en stor hit, speciellt med vänner som bodde i festspel som barn, och som är fans av showen.

Relaterade Ämnen

Buzz Lightyear och Woody kostymer

I år (2008) ville mina barn bli Buzz Lightyear och Sheriff Woody. Detta instructable fokuserar på Buzz kostym eftersom det krävs en mer unik, kreativ strategi.Steg 1: Bröstet bit struktur Jag lånade en av vår trädgård plantageägare och använde det so...

Stocking och Elf kostym jul tröja konvertering

många av oss har samlat en mängd jul-tröjor, varav många hålla minnen till jul förflutna, eller gavs till oss av en kära vänner eller familjemedlemmar. Detta kan utgöra ett problem för din garderob när din säsongsbetonade kläder börjar fler än din va...

Ägg och Bacon kostym

här är två bedårande och roliga kostymer kan du lätt spinna utom ett projekt, ägg och Bacon och Breakfast of Champions. Vill du ta med din lilla-stek? Jag visar dig hur att skala ner måtten för din hund eller grabben....

Kub pussel för barn (och vuxna, alltför)

The Rubiks Cube® (sju städer Ltd) är väldigt roligt för barn att leka med. 99,9% av dessa barn kommer dock aldrig lösa det. De flesta vuxna kan inte göra det heller. Så kan upplevelsen vara frustrerande och förödmjukande. Pussel kuber behöver inte va...

Greppa gravitationsvågor: Augmented Reality robotar lära fysik grunderna till både barn och vuxna

Göra osynliga gravitationsvågor, radiovågor, ljudvågor, etc., graspable och mer begriplig med AR (Augmented Reality) robotics använder en enkel enhet jag uppfann vid en ålder av 12, 1974. Denna enhet är så enkelt att ett barn kan bygga det, men genom...

Vikings TV-Show säsong 1: Ragnar och Lagertha kostymer med Bonus hår instruktion hur man

Kostymer tog ungefär 8-10 timmar kombinerat och kosta runt $30 för leveranser från Dollarama och $24 för T-shirt och byxor.Steg 1: Samla leveranserDollarama är det billigaste stället för leveranser!!!-Skum golvmattor x 2 paket (4 samverkande delar pe...

Sista minuten Grover och Elmo kostymer

så min flickvän och jag hade planerat i månader på vad man ska vara för Halloween. Så när typ av Smet på oss vi visste var vi fastskruvade. Vi rusade runt letar efter en kostym för vår son, Vi hittade honom en cookie monster kostym, han ser bra ut i...

Potta, potträning för barn och i slutet - hundar

båda mina barn lärt sig gå på toaletten mycket snabbt. och båda mina hundar lärde sig att endast använda badrummet utanför också mycket snabbt. men barn och hundar tränas mycket olikt. metaforiskt är det kontraproduktivt att gnugga barnets näsa i där...

Barn och hund säker bil skräp bricka

Kattlådan topp intrade katt är ett säkert att använda alternativet i hem där små barn och hundar interagera med katter och sannolikt deras kattlådor.Det är ett säkert alternativ men också prisvärd i förhållande till produkterna på marknaden idag.Ytte...

Barn och förälder kostym

Riktigt enkelt.Bandet på ditt barns favorit ko pyjamasLägga till ett litet vitt ansikte makeupLägg sedan till några svarta fläckar för att matcha resten av dräkten.Om förälder vill delta i roligt... fungerar ett enkelt svart och vitt skelett med över...

Där Wild Things Are, Carol och Max kostym

Ända sedan jag läste denna bok som barn jag har velat vara Max! Se filmen tog mig tillbaka till min barndom dagdrömmar. Jag behövde bara en vild sak att slutföra min look. Lyckligtvis är min man en bra sport! När jag nämnde min kostym idé för honom s...

RATCHET och CLANK: kostym för halloween / cosplay videogame

detta kommer att bli fullständiga instruktioner om hur jag gjorde Ratchet och clank med hans skiftnyckel och goldfish sonic eruptor rapa pistol vapnet. Jag bar detta till Anime North i Toronto den 30 maj, 2010.Krav:Material:Två klick lampor eller loc...

Ice Age Scrat och ekollon kostym

Scrat från Ice Age är en av mina alla tid favorit film karaktärer. Jag var så upphetsad att min lilla flicka skulle bära denna kostym!Denna kostym idé har varit på min att-göra-lista under flera år. Jag började med kroppen. Med hjälp av en mitten vik...

Chess kung och drottning kostymer

Dessa schack kostymer är relativt lätt och kan vara billiga att göra. De är anpassningsbar för alla storlekar och åldrar. En hel grupp kunde skapa en hel uppsättning. Jag jobbar just nu på de vuxna versionerna.Steg 1: King's Crown Kungen pannsmycke ä...

Barn Star Herren kostym

Detta är min stjärna Herren kostym för min son denna halloween. Som vanligt jag prova och göra vad jag kan för så lite som möjligt för att hålla kostnaderna nere. Här är den färdiga produkten.Steg 1: Samla ditt materialFör att göra detta använde jag:...

Honey Bee och blommor kostymer

jag sydde en honey bee kostym för mina döttrar liten hund och gjorde en blomma kostym för varje flicka. Jag använde ett mönster för hundens kostym och lagt till ränderna och andra detaljer. Jag var tvungen att göra min egna mönster för blomma kostyme...

Berg-och dalbana kostym 2009

här är våra Halloween kostym för en berg och dalbana som vi tillsammans på Halloween dag :D Snacka om att ha rusat ;)...

Bjork Swan klä (2001 Oscars), humla och Hagrid kostym

förra Halloween, jag gjorde Bjorks Swan klänning från grunden, en Hagrid kostym från en gammal kavaj, fuskpäls, och skrot tyg, en bumble bee kostym och en pingvin kostym...

Daft Punk hjälmar och kompletta kostymer utan att använda en vacuumformad-form

gjort i 4 månader, för ca $50 per hel kostym, inklusive hjälmen.Först av allt, dessa är inte exakta repliker, de har inte programmerade lysdioder, och ingen vacuumformad-bildade visir. Jag var försökande till gör den här för så billigt som möjligt, o...