Snuggly Snowy vete-fyllda varmare. Hemgjorda höna-formade organiska värme/kyla pad. Bouillotte Bio

hemlagad, ekologisk alternativ till en hot - vattenflaska. Baserat på våra Cochin kinesiska dvärghöns Snowy, jag konstruerade och gjorde detta från vad jag hade tillgänglig--en kvarleva av organiska percale, blivit över från ett blad och certifierad ekologisk kyckling säden jag foder till våra fjäderfän. Jag har lämnat en länk nedan för ekologiskt tyg och du kan använda alla typer av olika sorters säd. Värme/kyla pad gjutformar till kroppen för att lindra värk och smärta från sport, dans och allmänna skador.

Ekologiska leverantörer jag använder--om du vet någon andra behaga låta mig veta.

Greenfibres, Totnes, Devon, Storbritannien. http://www.greenfibres.com/pages/default.aspx - de säljer även en ekologisk ofärgade oblekt flanell, som skulle göra riktigt bra.
La Kantat du chanvre, 25000 Besançon, Frankrike. http://www.Cantate-du-chanvre.com

Hur jag värma desto varmare--i vår woodburner på 150 grader C (ca 300F) i 15 minuter. Jag slår flera gånger och jag täck den med bakplåtspapper att förhindra eventuella skador till broderi.
Att använda som en kall pad, frysa det snöiga varmast i en plastpåse i 3 timmar och göra en lugnande behandling pad för stukningar och blåmärken.

Det finns många webbplatser på internet berättar hur mikrovågsugn och värma vete värmare i en konventionell ugn. Som jag har ingen erfarenhet av dessa är det bättre att konsultera dem.
Musik: Sonny's Mazurka: http://www.archive.org/details/rainy_night_in_the_bell_tent

Chauffée comme ici à cuisinière à bois, ou au four traditionnel ou à mikro-ondes, la bouillotte Snuggly Snowy aux korn bio vous upphandla la bien-être et avslappning, décontracte les muskler et apaise les douleurs. Mise au congel (3 heures) vous pouvez l'utiliser aussi comme compresse froide.

Relaterade Ämnen

Hemgjorda elektriska glass fusing ugn

God kväll alla som är intresserade,Mitt namn är Dave och jag från Bristol i Storbritannien. Före jul var jag ute på en marknad och handla med min dotter Ava (8 år gammal) när hon såg några smält glas smycken på ett stativ. Ava tyckte det var fantasti...

Fermentador Casero de Cerveza - hemgjord öl svalare

Detta är vår "jäsning öl Coleer" för att göra hemgjord öl (yuuup!)Det är ett enkelt projekt som tar lite tid men det är mycket interesant för DIY öl!Steg 1: Material du behöver För det första, vi måste få lite material för skapa "chassit&qu...

100 sätt att minska din påverkan

världens mest riklig och rikaste energiförsörjning är bevarandet.Utveckla energi effektiva livsstilar är det första steget i att minska den miljöpåverkan som har människor på denna jord. Jag gjorde detta Instructable på detaljer många olika sätt att...

Gör rad solpaneler på några minuter med en söt desktop Lamineringsmaskiner

jag vet vad du tänker. Det är skrivet över hela ansiktet. Du är allt, "Aww, man! Sitter jag här, redo för att göra en solpanel och jag har fått min kiselceller och EVA alla redo och väntar, men min dang unge bara kastade min lödkolv på glaset jag sku...

Hacka en brödrost ugn för Reflow lödning

som jag får mer allvarliga till min elektronik hobby, jag måste arbeta med mer SMD komponenter. Vissa komponentpaket är mycket svårt eller omöjligt att löda med en traditionell lödkolv. För att lösa detta problem, beslöt jag att hacka en brödrost ugn...

Leva ett grönare mer energi effektivt liv

spara energi är ett bra sätt att spara pengar samtidigt som miljön. Detta Instructable beskriver några av de saker som min familj har gjort för att minska vår energianvändning och totala negativa effekterna på miljön. Jag kommer också att diskutera v...

Hur man gör overaller

Hey guys,Det är i mitten av sommaren, och för de flesta av oss, det innebär att det är dags att komma ut och göra några yardwork. Här på ThreadBangerkom vi fram till ett bra sätt att göra dina egna overaller att göra några ner och smutsiga trädgårdss...

Inground växthusgaser växer (inklusive recept)

När man bygger ett växthus, har du så många alternativ för att göra.Detta instructable är här bara för att visa dig grunderna i inground växer, och fördelar, bland annat vad man ska göra med allt det extra producera.För det första, inrättandet av dit...

Eld grop tabell

Jag har aldrig varit nöjd med vad som finns tillgängligt för allmänheten ute för en bakgård eldgrop. De är antingen för dyrt, eller inte passar behoven för vad jag viljande. Mitt mål var att ha något jag kunde sitta med familj och vänner, Njut av den...

Hur man korrekt packa din ryggsäck i preparering för en fantastisk backpacking resa

redo att gå backpacking och vet inte hur att packa? Minskades den awesome-ness av din sista resa på grund av en obekväm/löst packad ryggsäck? I din oerfarenhet, du packa allt i en messenger bag, bara att döda dina axlar vid den första dagen? Nej? Bar...

Rött ljusterapi

Hej alla!.Jag är tillbaka med ett annat LED projekt. Den här idén kom till när jag läste "blå LED ljuslåda av ewilhelm". Denna otroliga inlägget av mr.ewilhelm skapat ganska mycket ett nytt system för att vakna upp, det naturliga sättet. Nu har...

Destillera vatten med minimalt Supplies

om du någonsin befinner dig i en situation där du behöver på ett tillförlitligt sätt rent vatten, och du bara har (något som verkar vara) sopor å, detta kan vara ett alternativ.Detta skulle vara ett troligt alternativ om du har anledning att tro att...

"Dont lämna hem utan det"

inte lämna hem utan det "utrustning Ant. överlevnadsutrustning eller förnödenheterALLTID1Doug Ritter utformade RSK Mk1 Folding Knife av Benchmade w / 3.44 tums drop point bladeellerChris Reeve utrustade att överleva "Sebenza" Folding kniv m...

IKEA Ansluta Light - dämpa gnisslet!!!

Tydligen är detta ett erkänt problem, åtminstone när jag Google hade dessa lampor instruktioner - och en massa varningar och video's kom upp i sökningen om en märklig men utbredda problem:När använder trådlösa fjärrkontrollen, och du Släck ljuset, gö...

DIY lerkruka konvektion värmare X10 till extrema

Intro:Vårt projekt syftar till att använder återvinnas och återanvändas föremål hittades i ett hushåll. Funktionen av DIY lera potten konvektion värmaren x10 till ytterst är att producera tillräckliga mängder av värme för att höja temperaturen i rumm...

Tovad katt leksak

så du vet dessa lilla kattleksaker som är formad som möss detta är samma sak förutom mycket starkare. Grundläggande material används och alla med en katt kan göra detta. Det tog mig några dagar eftersom inte på av min katt stal det och jag kunde hitt...

Hur man minska kostnaderna, rädda världen, och må bättre om dig själv

fattigdomsgränsen i USA är flytande strax över $10.000 för en enda person. Tyvärr är detta mycket högre än för global fattigdom. Jag säger "tyvärr" eftersom det betyder att oavsett hur hårt vi har det just nu, det finns miljontals människor på a...

Olika sätt att utforma ditt hus vara energieffektiva

detta är inte exakt en Instructable på hur man sätter upp isolering men när jag bestämde mig att bygga mitt hus och göra så mycket av det som jag kunde Solo dessa är några av de steg som jag gjorde för att hålla min värme kyla kostar ner.När jag desi...

Stress i ekologiskt uppfödda kycklingar - hur man skall genomföra strategier för att förebygga och förhindra stress.

Om du aldrig har tänkt på det innan en flock höns kan ställa ut hela spektrat av mänskliga beteenden och stress påverkar dem på ungefär samma sätt som det gör oss. Under många år av Observera mellan reaktionerna från våra fyra flockar som jag har set...