Sonic's torn PistolSonics torn Pistol detta är min 2: a post för gummiband tävlingen så kan du rösta!

Efter att göra några olika Knex torn vapen trodde jag att det kunde vara kul att göra en revolver pistol så här är min första torn pistol. Det använder en TR8 som torn, med några små ändringar. Den har ingen ratchet mech, jag visste inte riktigt hur man gör en ratchet, men du behöver inte lämna förvandla det till nästa runda.

Jag försökte även ta några bättre bilder. Berätta vad du tycker!

Denna pistol får ganska bra utbud. Jag har inte ett rum som är stor nog att göra någon lång räckvidd tester men jag kommer att publicera statistik när jag gör några fler tester.

PROFFSEN

sanna trigger

Håll massor av band

låg bit greve

inga trasiga delar

ser trevlig IMO

ganska kompakt

lätt att göra, bra pistol för nybörjare

bekväma handtag om du håller den med bra grepp

NACKDELAR

ingen ratchet mech

gör lite ont om du håller den till lös

Vänligen ge mig dina synpunkter och tankar och även kommentera, gärna ut, och prenumerera.

Relaterade Ämnen

Knex torn Pistol

Knex torn pistol, en awesome 8-shot turreted pistol.Denna pistol använder tornet från TR8, och resten är alla mina.Fördelar:-Stark konstruktion-8-sköt torn-Mycket pålitlig-Mycket kraftfull-Rymmer massor av gummibandNackdelar:-Trigger kan bryta (mycke...

Mer utbud på din torn pistol!

Igår, jag var bara skjutet runt och sedan tänkte på denna idéVarför inte få ett par varv på din rad för din torn pistol? Här är en snabb och enkel fix.1) kringgå någon.2) sätta en liten växel på.3) belastning.4) eld!Om ni kan expandera på denna idé s...

Profeten: En fyra skott torn Pistol

som jag tror jag har antytt i min profil: Jag har byggt en K'nex torn pistol. Jag skulle kalla det "ShadeShot", men tanken på att inte låta lika cool som: profeten. Hur som helst, det blir bra spänner och ser riktigt cool i min mening. Jag har n...

Tormenter en Knex torn pistol

jag har velat göra en torn pistol för en lång medan nu så jag äntligen fick min bak och gjorde en. Jag tycker det ser ganska bra och fungerar fantastiskt.STATISTIKEffekt 90-100 ft (varför är torn vapnen mer kraftfull kan någon förklara det)Noggrannhe...

(HTP) Hiyadudez "torn Pistol

(HTP) Hiyadudez" torn PistolDetta är min pistol med TR8 torn på framsidan, det är mycket exakt och robust. Även om jag bara har 1 rubberband på ram, detta pistol p [ack ett helvete av en punch (se videon)Vänligen kommentera, Betygsätt, prenumerera oc...

Darkguy's Knex torn Pistol - DKTP

skjuter 50-60 ft -2 band - gula spönTorn mount är inte mycket stabilSanna triggerMin spricka på att göra en anständig knex pistol. Kritik ville....

TP4 K'nex torn Pistol

detta är en k'nex pistol jag gjorde häromdagen.Med 2 horible RB bränder det 40 ft platt. Jag har inte testat max räckvidd än.Ledsen för välklädd bilder jag hade att göra det med min webbkamera.Pros och Con'sPro: sGanska kraftigKorrektSanna triggerAut...

Humla A omvandla Knex torn pistol

detta vapen faktiskt började som en flyttbar mag pistol men det fungerade inte så jag ändrade det till en sätesbjudning laddade som också inte fungerade. Tredje gånger charmen med denna pistol. Detta vapen kan vara ful men det får jobbet gjort. För a...

Tormenter II en Knex torn pistol

först och främst ledsen för att inte vara aktiv mycket. Min ursäkt för detta är jag tvungen att "studera" för finalen och jag "kan" ha varit jordad...Slutligen är här det tormenter II vissa funktioner den har är följandeModifierade tr-...

T.v.i.k.t posten torn pistol

så heres min post för att tvikt sak händer Umm Jaspecifikationer.Range beroende på ammunition bör vara som 50 60 fot.ammo något torn kan skjuta.Weight idk.size något större än pistol.Power genomborrar kartong med rödaJag har ingen aning vad jag ska l...

Knex TH4 (torn pistol)

min senaste skapelse är en TH4 den nya serien av torn kanoner. Det är auto kretsar och har 4 skott, det är mer av en sekundär, men är fortfarande awesome. Det tar en liten mängd stycken jämfört med andra vapen och fortfarande skjuter bra. Förmodligen...

U.K.T.P. (Ultimate Knex torn Pistol).

Här är det. En av mina största vapen ännu. U.K.T.P. är allt du kan önska i en knex pistol. Smidig, stark utlösa och ram, fulländad fat. Den kan skjuta över 50 fot, och genom ca 6 ark av papper.Jag är verkligen nöjd med denna pistol, och jag hoppas ni...

Hur man gör en Knex torn Pistol!

Hey Guys! En massa människor gillade min andra hur video så jag beslöt att göra en. Denna video slutfördes som 4-5 veckor sedan, men av någon underlig anledning som jag inte kunde ladda upp den. Äntligen kan jag visa er detta!!! Min nästa video komme...

Bygga en rörlig och spårning Portal torn

Det är gulligt, det är artigt och det är verkligen dödliga. Det är ett torn från portalen. Det rör sig, har ljus, har ljud, och något att min tidigare Portal projektet inte hade: kameraspårningsinformation.Tornet är kontrollerat med en Arduino och en...

Knex upprepande hagelgevär torn (K.R.S.T) sätta i verket

Hej alla,Ett tag nu människor har velat ett upprepande hagelgevär. Så sätta idén om fat laddar hagelgevär och sätta den i ett torn. Du kan lägga detta på någon torn pistol att förvandla den till ett hagelgevär, här är pro's / con ärPRO: SVarje fat br...

Ånga torn Tank

Brand, vatten, ånga, Motion. En rolig bygga en r/c live steam powered tank med torn & gun.Jag har alltid haft live ångdrivna maskiner, men Crabfu's steamtoys inspirerade min fantasi.Detta är min spin, med dubbla motorer för oberoende spår kontroll, e...

K'nex pistol - Gladiator

Detta är min senaste K'nex pistol. Den har fyra torn bifogas en jätte torn och har 32 omgångar när fullastad. Den väger ca fem pounds och ser ganska bra. Den använder 162 grå två-Slot kopplingar, vilket är nästan allt till mig. Jag måste bara ställa...

RATCHET och CLANK: kostym för halloween / cosplay videogame

detta kommer att bli fullständiga instruktioner om hur jag gjorde Ratchet och clank med hans skiftnyckel och goldfish sonic eruptor rapa pistol vapnet. Jag bar detta till Anime North i Toronto den 30 maj, 2010.Krav:Material:Två klick lampor eller loc...

Aperture Science automatiserad pumpa tornet

Vänligen rösta om du gillade detta!En pumpa så stor att även Cave Johnson skulle vara avundsjuk... Skåda! Aperture Science automatiserat pumpa torn!I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör detta awesome torn för under 15 spänn!Kolla i...