Söt stencil/screentryck på billiga (bra för lärare 8 och uppåt)om du är en kreativ person, sedan någon gång i tiden du ville göra en ursprungliga skjorta eller stencil. Här är din chans att lära sig att göra det på billiga och får riktigt fin kvalitet. Följ dessa steg bara och njuta av processen. Förresten, var alla de stenciler du ser här, utom motorcykeln, klara... 8: e klassare. Om de kan göra det, kan du göra det.

levererar.
-en cool bild tryckt på papper
-en x-acto kniv
-en skiva med klar plast overhead material
-tejp
-färg
-liten svamp i en klädnypa
-vissa papper, en slips eller en skjorta ska skrivas ut på

Se Steg
Relaterade Ämnen

(Typ av) Screentryck på billiga

vanligt, om jag vill ha en design på en t-shirt jag kommer måla den, men det kom en tid då jag befann mig i en position av att ha erbjudit sig att göra 30 eller så t-shirts med samma design och kunde inte brytt sig om att måla dem alla freehand så ja...

Bygga en modulera lagring säng för billiga i stil med 5 sekunder. Och rädda världen lite.

Min andra hälft och jag är nomader som för närvarande bor i Boulder, CO, til vi lista ut våra nästa drag. Att vara nomader innebär har vi sovit på en madrass på golvet i ett par månader. Urban camping är kul ett tag, men vi behövde en förändring. När...

Göra en modulär tesla ventil av foam clay - ett bra sätt att Visa teknik och fysik av vätskor för barn

StorylineHej alla,Jag letade begrepp relaterade till turbiner och rotorer. Jag kom först till Tesla turbin vid visning av video från en välkänd video plattform... Vad ett konstverk! Efter video föreslog internet utsiktsplattform mig en sekund på Tesl...

Snabb och billig diffust ljus för makro bilder och datorseende

IntroduktionBelysning riggen skapade här är lämplig för en rad uppgifter där du vill att en diffus ljuskälla.En perfekt diffust ljus (kallas även omgivande ljus i 3D-grafik) kommer från alla vinklar och inte kastade skuggor eller har stark ljusa refl...

Många saker kokosolja är bra för (skönhet, matlagning och andra användningar)

Hej! Här finns många användningsområden som alla kan använda kokosolja för.Skönhet användningsområden1 att lätta åldersfläckar när gnuggas direkt på huden2 som en ögonmakeup remover3 på huden som en grundläggande lotion (eller kokosolja lotion bar)4...

Göra en modulär tesla ventil av foam clay - ett bra sätt att Visa teknik och fysik av vätskor för barn - OCARINA DESIGN

StorylineDetta är en ytterligare design, jag gjorde faktiskt.Jag frågade mig själv om en modulär tesla ventil (från som jag antar att jag är typ av "uppfinnaren" men jag erkände att jag inte tittat i litteraturen att se om detta gjordes innan -...

Spel emulatorer

En video spel emulator är programvara som installeras på en dator (PC) som "emulerar" eller imiterar plattformen av en spelkonsol. Enkelt uttryckt kan en person att spela spel från att konsolen på en hem-PC.I de flesta fall denna programvara är...

Hemgjord Banjo Ukulele projekt

Hej alla!Som vild och galen ukulele spelare jag älskar allt uke! Jag har länge velat ha en banjo ukulele att spetsa min samling, men det finns ingen tillgänglig i mitt område i världen och även beställa en är fruktansvärt dyrt! SÅ vad en galen ukulel...

Dagaktiva kuvert

Denna högpresterande / lågteknologiska design utvecklar fortlöpande intresse (börjat 1998) i att använda passiva off-the-shelf komponenter för att aktivera enskilda arkitektoniska öppningar eller hela kapslingar för miljökontroll. I det här fallet me...

DIY fågelbad

Detta DIY projekt är så enkla att göra! På under 5 minuter kan du skapa din egen unika fågelbad!Steg 1:Med glas självhäftande lim (finns på järnaffärer) jag limmade en tallrik till inverterad vas - dess så enkelt! Jag hittade båda dessa bitar på seco...

Olivolja vete kex

du kan och bör göra din egen kex. Jag brukade tänka att det måste finnas någon mystisk hemligheten till att tjäna kex som innebar de kunde endast göras i en fabrik. Det visar att inte kunde vara längre från sanningen. Alla slags kex finns att hem lag...

DIY screentryck: Lätt, detaljerad & billig!

Du kan göra din egen unika, detaljerad, screentryckt skjorta hemma med några enkla material! Denna metod använder ritning vätska och skärmen Filler enkelt skapa din detaljerad design på en skärm. Det finns andra billiga metoder du kan använda för scr...

Foto-emulsion screentryck

ibland du behöver ditt meddelande ut snabbt och billigt. Hur skriver du ut massor av t-shirts och patchar snabbt? Här är hur jag gjorde det.Detta Instructable täcker standard foto-emulsion skärmen utskriftsprocessen, vilket är bra för att skriva ut t...

Spraypaint Stenciled Brocade mönster kjol

detta projekt tar en vanlig billig tygstycke och omvandlar den till en utarbeta, metalliskt anpassad utskrift med hjälp av sprayfärg och lager stenciler.Detta är inte min första spray målade tyg projekt, men jag tycker det är en av mina favoriter. Sp...

DIY screentryck med PhotoEZ eller StencilPro: lätt, snabb & detaljerad!

Du kan snabbt screentryck din egen detaljerad design på en skjorta i ditt hem med PhotoEZ screentryck kit. Alternativet screentryck är bra eftersom du inte behöver en screentryck ram eller fancy kemikalier; allt du behöver är kit, kranvatten och en s...

Billiga radiator reflektorer att sänka dina bränslekostnader

centralvärme radiatorer gör ett bra jobb av uppvärmningen väggen bakom dem, vilket inte är en stor användning av energi, särskilt om kylaren är på en oisolerad yttervägg. En reflektor placerad bakom radiatorn kommer att spara några av detta slöseri m...

Vackra billig rustika soffbord

Hej Karl beslutsfattare och DIYers,Detta är en enkel men vacker projekt som kan lägga en hel del karaktär och charm till ett vardagsrum. Denna rustik stil är mycket populära nu och lyckligtvis, om du är en nybörjare som mig, det är inte mycket svårt...

Bygga en billig bärbar Wii Laptop

Min dagliga bussresa till skolan och tillbaka tar upp totalt en timme, och har tagit upp sammanlagt en timme för de senaste åren. Detta har aldrig varit mycket av en fråga för mig... men jag tror att det är de bästa DIY projekt som lösa icke-frågor....

Konvertera ett billigt akustikgitarr till en billig resonatorgitarr

så jag köpte en billig akustisk gitarr ($15) från Goodwill och trodde det skulle vara intressant projekt för att förvandla det till en billig resonatorgitarr. Efter kontroll online och se vad andra hade gjort, gjorde jag ganska mycket samma med några...