Söta reversibel högspänningsnätet Quilt Tote Bagdetta instructable visar dig hur man gör en söt och unika tote från vänster över projektet scraps! Min färdiga väska mäter 16 inches bred, 12 inches lång, och 4 inches bred... Perfekt för att bära runt några bärbara datorer till klassen! Dock kan du enkelt justera mått för att passa påsen för oavsett dina ändamål är!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Denim högspänningsnätet Quilt

Gemensamma Quilt / hjälparen DimensionerStandard krubba 32 x 50 "5" rutor behövs: 70Twin 68 x 89" 5" rutor behövs: 238Twin XL 68 x 94" 5" rutor behövs: 252Full/dubbel 84 x 89" 5" rutor behövs: 255Queen 90 x 94"...

Röner högspänningsnätet Quilt

Verkligen enkel baby täcke av begagnade mottagande sängfilt och fleece material.Jag frågade sin mamma bara ge mig alla dotterns mottagande sängfilt och avslutande storlek återspeglar som. Instruktionerna gäller för en 48 x 59 quilt. Om du har mindre...

Easy-Peasy reversibel Tote Bag

jag gillar att göra mina egna kassar eftersom färgen, design och specifikt storlek är helt upp till mig.Jag skapade min egen design i Adobe Illustrator och skickade bort till Spoonflower.com ha tyget tryckt för mig. Himlen är gränsen om du designar d...

Ry's Green Raggedy sköldpadda Quilt

detta har alltid varit en av mina favorit citat: se sköldpaddan. Han gör framsteg bara när han stickerhans hals ut.-James Bryant ConantJag har precis avslutat detta raggedy sköldpaddan quilt för min sonsons (Ry) andra födelsedag (24 mars) jag har gjo...

Återvunnet handväska från Denim Jeans

Här är den Instructable jag lovade medan jag gjorde min Denim högspänningsnätet Quilt. Det är tillverkat i ett enda par jeans och kan utföras i mindre än en timme. Först måste du samla ditt material.Du behöver:-par jeans (inte för liten eller för sto...

DIY läder Postbound minnesbok

Denna minnesbok (album) är hand skaffat utrustning, handsydda och hand konstruerad med vackra läder: vegetabiliska (veg) garvade tillsammans med plagg och liner läder-bearbetat. Dess sammansatta storlek är ungefärligt, 13 1/2" bred och 13" hög a...

En 1 * 1 * 1 fot evaporativ kylare (Swamp Cooler)

jag är tonåring och gillar att göra saker detta är min första Instructable. Jag kom upp med detta om i sängen eftersom det var så varmt. Jag skulle köpa en fönster air conditioner ovanpå våra vanlig luftkonditionering. Sedan gick jag till ett svalare...

Alkohol ficklampa W / husgeråd

mitt mål för denna fackla var att hålla kostnaden mindre än 5 spänn. Du har antagligen alla leveranser. Även om det är mycket billigt, det brinner i ca 10 minuter och är svårt att sätta ut (jag var tvungen att använda en trädgårdsslang). Också brinne...

Kan ficklampa

först instruera kanTja jag ursprungligen försökte göra en tall kan jet kamin av en soppa och Pepsi kan men jag kunde inte hålla lågan kommer så jag skar några hål lite för lågt (ca. tum och en halv) under övre. väl vad jag slutade med var mer av en l...

Rengöring en kniv

kniv, används för eoner av människor som ett medel i krigföringen och ett verktyg för hantverk. I århundraden har människor har förlitat sig på en bra kniv för sin överlevnad. Om det var smutsiga, kniven rostade och om kniven rostiga, skulle de vara...

Handgjord kniv och slida

En bra kniv är en ovärderlig bit av kit för camping, carving eller någon dörrar verksamhet. Trä knivar kan en härlig och mycket individuella objekt, säd och konstruktion. Beroende på vad det kommer att användas för att göra utformningen av en kniv ka...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...

Ett magiskt sätt lysa dina skor

En sak som varje collegestudent måste göra är att få ett jobb. För att få ett jobb, måste en först bevisa att en arbetsgivare att de bör hyras. Detta görs vanligen med hjälp av en intervju. Under den här intervjun är det viktigt att söka professionel...

Hur du ändrar en Petcock (förgasare motorcyklar)

Jag har en 1975 Honda CB360 - som hade en petcock läcka.Jag beställde en ersättning från Gemensamma Motors kollektiv - och gick för att ersätta den - efter nästan inga resurser på att göra så. Det är chockerande enkla, vilket troligen förklarar brist...

Hur man ska polera en Lexan vindruta för under $4

Hej,Jag rider en stor cruiser motorcykel, och den har en Lexan varumärke vindrutan på den. Jag har undersökt online, och det visar sig kan jag bara hitta människor som kommer att polska och reparera akryl vindskydd. De säger Lexan vindrutan måste byt...

Hur man tråd en Paracord sy nål

detta Instructable kommer att visa hur du bifogar Paracord i en sy nål. Detta kan tyckas vara en onödig Instructable först, men jag ansåg det nödvändigt eftersom jag inte räkna det ut omedelbart.Steg 1: leveranser Allt du behöver göra detta är en Par...

Vatten ballong katapult

göra en wicked cool katapult som skjuter vatten ballonger riktigt bra utan dem exploderar direkt! Du kan köpa vatten ballong skyttar i butiker, men de aldrig fungerar bra och explodera vatten ballong så fort du släpper.Steg 1: Samla material Behöver...

Homebrew sonos musik rutan, sortera av...

PARTS:Ek box:1 bit 300 * 300 mm (nederst)2 stycken 300 * 200 mm (2 sidor)2 st 300*(200-thickness) mm (2 sidor)4 st 50 * 50 (fot)Lock:4 tunna träbitar vad du har. Oak rekommenderas emellertid inte eftersom det är ganska svårt.4 mindre bitar att använd...

Tillämpa danska olja

Moderna Danish Oil är en blandning av lack och antingen linolja eller tunga olja. Det ger mycket bra skydd till woodworking projekt utan att skymma färg och ådring. Det är inte en film finish - det torkar och hårdnar i trä, inte på trä så att din arb...