Sparsamhet butik klänning redesign ~ lapptäcke klänning DIY

Hej!

Detta är min första Instructable, jag hoppas du kommer att gilla det!

:)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppdatera en sparsamhet butik klänning till tunika tröja

I min senaste sparsamhet shopping äventyr hittade jag en cool tribal mönstrad klänning till försäljning. Mönstret dök bara för mig, men klänningen själv lämnade mycket att önska. Trots vissa av de mindre önskvärda delarna av klänningen, jag kände mig...

Sparsamhet butik stol uppgradering

Jag hittade denna awesome stol vid en sparsamhet butik och med lite uppmärksamhet och kärlek har det krävt sin rättmätiga plats som min favorit läsning stol.Steg 1: materialHär är min gamla stol. Uppgradera den jag använde:sandpappermetallfästenaträl...

Lapptäcke läder topp med kragarna

gå dans i anpassade läder för billiga.Steg 1: Skaffa skrot läder jag hittade min på East Bay depån för kreativa återanvända i Berkeley i form av en gamla remmen (rosa), en gammal kjol (grön), och vissa möbler täcka prover/skrotar. Andra bra platser f...

Ett jätte lapptäcke och knappen mosaik brev

Denna jätte inledande versal har en platt botten så att den kan sitta på en hylla men denna teknik är bara lämpligt att dekorera en stor bokstav. Med hjälp av en jätte bokstav snarare än ett hela namn har du mycket större utrymme för kreativitet!Steg...

Hitta det du söker på sparsamhet butik!

Många, många gånger har jag velat få en ny detta eller en bättre som. I mitt bildspel här har jag några bilder av saker att ive hittade på sparsamhet butik. Varje gång jag skulle gå och hitta något som var riktigt cool eller bättre än den jag tidigar...

Lapptäcke telefon fall

Hej momoluvers det är Momo och i dag jag kommer att visa dig hur man gör detta verkligen cool telefon fall att jag älskar eftersom det är mycket sammelsurium och söt. Detta mångsidiga fall kan fungera som en plånbok eller telefon fall och är bra för...

Sparsamhet butik lampa Makeover

Förvandla en sparsamhet butik lampa till en Kate Spade designer lampa med färg och guldfolie dekaler från kontor leverans butik!Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverKolumnen lampaMAXX glans i lackläderAmericana Decor...

Marmorerad sparsamhet butik lampa

Marmor en sparsamhet butik lampa med denna lätt sprayfärg marmorering teknik och lampskärm upstyle!Steg 1: Titta på den korta video tutorial härSteg 2: Du behöverSparsamhet lagra lampa (vitmålad)Rund trä plackE-6000 limAmericana multi Surface metalli...

Sparsamhet butik fack Makeover

Makeover tryckte metall thrift store brickor för sommaren med detta super färgglad DIY! Allt du behöver är lite tyg och färg.Steg 1: Titta på roligt video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverSparsamhet butik brickorTyg Maxx glans i färger som matcha...

Göra en oändlighet halsduk med sparsamhet butik finner

Alla vill ha en oändlighet halsduk dessa dagar. De är bekväma och du slipper oroa dig binda dem. Och naturligtvis du vill scarfar som matchar dina kläder, är unika och må bra runt halsen.Du vill naturligtvis mer än en. De är dyra men och det är därfö...

Sparsamhet butik kavaj Makeover

Förvandla en sparsamhet butik kavaj till en couture Rock värdig en Paris bana!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverSparsamhet butik kavajE-6000 Fernström-FuseAllure tredimensionell Design självhäftande färgTunt (eller tunn...

Hur till decoupage en sparsamhet butik dresser med en affisch

omvandla en sparsamhet butik dresser med med decoupage och en 9$ affisch, lär dig att skapa en jämn yta utan bubblor....

Målning en sparsamhet butik resväska.

Flera månader sedan vår lokala sparsamhet butik hade en bagage försäljning. Personligen föredrar jag 'hardsider' resväskor, eftersom de inte är lätt krossade, slits eller bruten, så jag hoppade på chansen att förvärva en för under fem dollar.Probleme...

Sparsamhet butik hatt makeover

här är ett billigt sätt att göra ett mönster för en hatt. Jag hittade en söt gul randig hatt på sparsamhet butik, men ville använda den för att göra ett mönster. Jag hittade en tröja på sparsamhet butik i en söt blå blommiga tryck som jag trodde skul...

Lapptäcke glasunderlägg i en kyckling kan

detta är ett bra projekt att använda några av dessa tyg rester som du har kvar. Leveranser måste: kan från kyckling, 12,5 uns. tvätta den väl och ta bort etiketten. flingpaket, tyg rester, denim scraps, saxar tandning, symaskin, järn, måttband, limpi...

Cashmere lapptäcke täcke

samla några tröjor, cashmere är att föredra för dess långa fibrer, men andra Garner eller fibrer fungerar också. Jag har använt merinoull, lammull, silke, alpacka, etc. Rengör dem (tvättmaskin är bra även för ull, använda kallt vatten och vanlig tvål...

Hur man gör ett lapptäcke

brukade jag vara rädd för symaskinen. Jag vet inte vad som gjorde mig mer rädd, potential att skada mig själv genom att punktera min hand med en mycket skarp, snabb nål eller förstör något slags fantastiska tyg. Åh, och jag är ganska dålig på matte....

Hur man syr ett Raggedy lapptäcke

Lär dig att sy denna snabba och enkla raggedy lapptäcke.För mer sömnad och pyssel videos besök: http://www.lovetosew.com/learntosewvideos.htmBesök full på http://www.lovetosew.com...

Lapptäcke dusch Curtian

Älskar du Shabby Chic inredning så mycket som jag gör? Om du sy ditt eget lapptäcke, eller göra som jag gjorde och köpa en i en antikaffär, kan du göra en bedårande duschdraperi.Steg 1: leveranser För detta projekt, du behöver en Quilt topp, symaskin...