Spöken, lätt Halloweenjag såg dessa på Micheál är för $4 och tänkte att jag kunde göra dem hemma gratis, och Halloween inredningen bör vara gratis eller nära det. Nästan för lätt att publicera, men ett trevligt enkla projekt att liva upp semestern. Lätt för barn.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Pac Man och spöken kostymer

mina barn bestämde som ville vara Pac Man och 4 spöken för Halloween. Så att sätta mig och DaDee på uppgiften att skapa alla 5 kostymer.Steg 1: leveranserAtt bygga Pac Man använde vi2 hula hoopsNågra PVC rör hade vi runtSilvertejpKartongGult tygSvart...

Ljus upp spöken

detta är en instructable om hur du skapar LED drivs spöken för Halloween dekorationer. Jag kom med denna idé när du inreder vår gårdsplanen för Halloween och jag tänkte hur bra det skulle vara att ha lite spöken som lyste upp. Dessa drivs med en gamm...

Spöken på kyrkogården! Halloween fotosession!

Detta har varit min favorit Halloween projekt i år! Och jag älskar Halloween!Spöken på kyrkogården--ett Halloween foto skjuta!Steg 1: Gammal Timey Photoshoot! Det första vi gjorde var ta 376 bilder.Tja, låter säkerhetskopiera. Jag sa till mina barn v...

Halloween spöken

Halloween spökenIngredienserVit (kaka) fondanter, liten lime storlek - 5 nr.Mörka livsmedel färgMetod:Gör fem små lime storlek fondant bollar.Sätta en droppe förkortning eller olja och knåda med fingrarna tills den är mjuk.Ta varje bollar och sträcka...

Barnvänliga halloween spöken

vad du behöver:vävnadersaxen sharpieen glödlampavita broderier sträng eller trådSteg 1: ta 3 vävnader och se till att de är Övikstapla dem ovanpå varandravävnader bör fortfarande vara ÖvikSteg 2: nu behöver du glödlampanplacera den lampa upp sidan ne...

Spöken på kyrkogården! Halloween foto shoot!

jag gjorde nyligen en humungo fotosession med barnen... med flugor... du kan läsa mer om det här!Vi slutade upp med några fantastiska bilder... som jag gjorde några super enkel redigering på. Vi tryckt upp dem på en 1-timmes bild och nu har fantastis...

4 spöken skummande eller EVA för Halloween | DIY |---4 Fantasmas de Foamy o goma eva para Halloween | DIY |

material:1 - mallar2 - sax3-tuschpenna eller mörklila4 - Crayola för skummande eller EVA5 - borstar6-penna eller en metall pinne7-akryl svart färg8-gammal matkassar9-silicon pistol och lim pinnar eller kontakta (valfritt) Foamy10- eller EVA White 11-...

Cupcake spöken

Ghost Cupcake s!Detta Instructable visar dig hur man trollar Ghost Cupcakes. Om du kan bära gav dem bort, gör de en fantastisk fest öken för alla dina mörka rituella möten. Detta Instructable är avsedd för mörka lords och queens, dock i mångfald, öve...

Huvudlösa spöken från 1700-talet

Aladdin och Phoenix är klädda som huvudlösa spöken från 1700-talet, grå gentlemannen och lysande damen. Självlysande damen skära av grå Gentlemans huvud i ilska, och nu han bär det varje Halloween.Vi handgjorda dessa kostymer för våra hundar Aladdin...

1959 ursprungliga baddräkt Barbie och Ken

även om ovilliga, övertygad om min pojkvän att klä upp som Ken att matcha min Barbie kostym! Allt material för min kostym köptes vid en lokal tygaffär (Mary-Jos i Gastonia, NC) och en vän brukade ett 1950-baddräkt mönster gör baddräkten. Jag beställd...

3D-utklipp Halloween dekorationer med iPad Sketchbook Pro

du plötsligt inser att Halloween närmar sig, och du behöver en dekoration för bordet! Vad gör du? Kort (och kul) svar... ta en iPad 1 och en kopia av Sketchbook Pro för iPad, eftersom du kommer att göra dem själv!Steg 1: Den första sidan Börja med at...

En kul & glittrig Budget Halloween mittpunkten

För mig är hösten centerpieces om foliages, bär, Granatäpplen, persimoner, pumpor och mums. Du vet, classy vuxit upp saker. Halloween, är även om det landar smack i mitten av hösten, en helt annan racketsporter. Jag säger: det är en tid att föra på g...

En Rock 'Em, strumpa 'Em Halloween

Steve och jag bestämde mig för detta Halloween vi skulle klä som älskade spelpjäs tecken Red Rocker och blå bombplan från Mattel's Rock 'Em, strumpa 'Em robotar.Kostymerna är tillverkade av kraftig kartong (ca 30 fot varje robot), pusslas samman med...

Ge kroppen hängande Halloween dekorationer A

Intro:Jag nyligen flyttat till ett nytt hus och samtidigt ställa in min Halloween dekorationer i år märkte jag något om min trädgård... Inga träd! Jag undrade vad man ska göra med mina många hängande spöken och gouls. Äntligen kom jag upp med en gans...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Billig, snabb och enkel elak häxa Halloween kostym

varit fångade kort denna Halloween?Inga pengar att göra en kostym?Och oroa dig inte mer du skall gå till Halloween bollen!I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig och enkel elaka häxan kostym med material kan du lätt skaffa...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Hur man gör en skrämmande fågelskrämma Mask (med rörliga käken)

detta är min första instructable så kalt med mig snälla. Göra sjuk mitt bästa för att förklara varje steg noggrant och jag hoppas detta ger vissa människor idéer eller inspiration för andra saker.Steg 1: Skaffa några material.För denna Mask använde j...

Fuskare Halloween pumpa Ravioli med karamelliserad lök

jag har alltid känt det slöseri av bra pumpa som blir bortkastade under Halloween Jack-O-Lantern carving. Jag har kommit med en ganska lätt gourmet maträtt som kan dra nytta av inte bara pumpa köttet utan även fröna.En kock vän till mig har lärt mig...