Standard 6 loop Set Up för krok bara Rainbow vävstol armbandDetta är en handledning för en standard6 slingor inrättats för krok enda rainbow vävstol armband. Det är en vanlig inställning där du kommer att ha en 6 öglor på kroken som du kan använda som bas, så att du kan experimentera och skapa din egen regnbåge vävstol armband med bara en krok! Några av mina mönster är baserade i denna uppsättning som jag förhoppningsvis kunde dela allt till dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Krok enda Rainbow vävstol armband: Aiko (Original Design)

Aiko är en av min krok enda 6-loopar baserad design i Rainbow vävstol armband. AIKO på japanska betyder ett kvinnonamn från roten ord "Ai" som är kärlek eller kärlek och "ko" som betyder barn. Tillägnad en vän som också är en japansk....

Rainbow vävstol mask armband på krok

Hej! Idag ska vi göra en mask armband på en krok. Du kan använda en virknål (som jag gjorde) eller kroken som följde med din vävstol. Det är verkligen enkelt och vävstolen är valfri.Du behöver:-Massor och massor av band, som 100 eller minst 50-60.-En...

Rainbow vävstol-single Loop

Steg 1: ställa upp Placera band på ett körfält går uppSteg 2: Dags att slinga! Ta din andra band och slinga det till peg infront av det fortsätta detta stegSteg 3: Visa den!Nu ta bort vävstolen och sercure med C klipp njuta av din nya armband...

Rainbow vävstol fishtail

den fishtail är enklast och snyggast Rainbow vävstol armbandet runt såvitt jag är orolig. : DEn fishtail armband bara tar så mycket tid som en dubbel regnbåge vävstol armband men ser laster bättre. Du behöver bara 10-15 minuter att slutföra en.Steg 1...

Rainbow vävstol Triple Diagonal rand

detta är en rainbow vävstol armband som jag skapade bokstavligen sitter på min soffa gör läxor. Det var några tråkiga läxor!Steg 1: leveranser! Du behöver din vävstol, tre olika färgade band, en krok och c eller s klipp.Steg 2: Skissera! Placera din...

Taffy Twist Rainbow vävstol armband

detta är en söt armband jag älskar detSteg 1: Levererar du behöver 1. rainbow vävstol ställa upp som visas i bilden2. rånare band så många färger som du vill3. din virknål eller rainbow vävstol krok4. c-clip eller s-klippSteg 2: Att placera några ban...

DIY V-Day inverterad Fishtail armband

detta DIY hjärtans dag inverterad Fishtail Rainbow vävstol armband med en vävstol!Det är mycket roligt och enkelt att göra, så låt oss börja.Steg 1: Vad du behöver Dessa är de varor du behöver:-Rainbow vävstol gummiband (rosa, röda och lila)-A Rainbo...

Hur man gör Hexafish Ring

Låt oss göra en vacker ring.Steg 1: Material som behövs:-LOOM BAND-KROK-RAINBOW VÄVSTOL-S-KLIPP ELLER C-CLIPSteg 2:Först av allt ta en en gummisnodd och Lägg den på rainbow vävstol. (se bilden)Steg 3:Placera det andra bandet i rainbow vävstolen.Steg...

Hur man gör Rainbow vävstol armband eller ringar använda trippel diamantmönster

Rainbow vävstol armband med Triple Diamond mönstret är väldigt enkel att göra, (till skillnad från Triple Diamond Ski kullar). Jag gjorde detta en använder Rainbow vävstol 2.0 som har en mycket trevligare metall krok, men du kan lika enkelt göra dett...

Olympiska ringar Rainbow vävstol handledning

här är min olympiska ringen rainbow vävstol armband handledning. Jag ville göra något för att bli redo för olympiska vinterspelen kommer upp, och den olympiska ring armbandet var född! Detta är en spin på zig-zag mönster, så om du vet hur man gör det...

Rock Candy Rainbow vävstol armband

Steg 1: leveranser 1. rainbow vävstol2. virknål krok eller rainbow vävstol3. gummiband4. C klipp eller s klippSteg 2: Komma igång Ta din tydliga band och placera dem där de är i bilden.Steg 3: Att göra Rock Candy effekten Wrap en tydlig band runt din...

Hexafish rainbow vävstol armband

Detta är min favorit av alla Rainbow vävstol armband - hexafish! Det är mycket chunkier och komplexa och ser mer ut som en armring. Jag gjorde min lite större än min handled så jag kunde ha det som en ARMRING, alltför.Och den bästa delen? Det är lite...

Rainbow Loom: Fishtail

jag kommer att visa dig en av de enklaste Rainbow vävstol armband-the fishtail! :)Steg 1: material Behöver du:-Gummiband i valfri färg-Krok-C- eller S klipp-VävstolSteg 2:Steg 3: Komma igång Ta ett band, vrida det till en siffra åtta och placera den...

Grundläggande fotoredigering

I detta instructable jag ska gå över hur jag redigerar mina bilder för min instructables samt produkter i min Etsy butik. Jag spendera inte massor av tid att göra det, men jag gör alltid lite tweaking på min telefon eller dator. Det finns en hel del...

Fishtail Rainbow vävstol armband handledning

I denna tutorial ska jag Visa u hur att göra en lätt Fishtail Rainbow vävstol armband.Här är armbandet kommer vi att göraSteg 1: materialMaterial:En metall krokEn mini vävstol2 x gummiband färger (rosa och grönt). Du kan använda alla färger du vill....

Att göra en Rainbow vävstol armband

Detta är hur man gör en enkel rainbow vävstol armband. Detta är det grundläggande armbandet, inte en av de riktigt fancy. Jag ska göra en sån nästa gång :) Dessa armband är mycket roligt att göra och ännu roligare att bära! Jag hoppas du gillar det!S...

DIY Rosenkransen pärlstav armband

Jag älskar att göra mina egna smycken. Jag har en hel samling av långa halsband och ibland jag Vira dem runt min handled till wear'em som armband. Så jag tänkte göra ett radbruten armband. Det var kul att göra och visade sig riktigt färgglada, precis...

Lätt Rainbow vävstol armband med Perler pärlor handledning

denna video tutorial ska show dig hur lätt det är att göra en rainbow vävstol armband med perler pärlor. Detta mönster är bra för nybörjare.Att komma igång med detta projekt du kommer behöver en regnbåge vävstol (och krok), rainbow vävstol band och p...

Zig Zag armband

material: - krok/stitcher - rainbow vävstol - en/så många du vill gummibandSteg 1: I vardande Sätta ett gummiband på vävstolen. Och göra det i ett zig zag mönster.Steg 2: sömnad Ta den krok/stitcher och sedan sy ihop så här.Steg 3: Gör det ett armban...