Att göra en Rainbow vävstol armbandDetta är hur man gör en enkel rainbow vävstol armband. Detta är det grundläggande armbandet, inte en av de riktigt fancy. Jag ska göra en sån nästa gång :) Dessa armband är mycket roligt att göra och ännu roligare att bära! Jag hoppas du gillar det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Rainbow vävstol armband med Perler pärlor handledning

denna video tutorial ska show dig hur lätt det är att göra en rainbow vävstol armband med perler pärlor. Detta mönster är bra för nybörjare.Att komma igång med detta projekt du kommer behöver en regnbåge vävstol (och krok), rainbow vävstol band och p...

Fishtail Rainbow vävstol armband handledning

I denna tutorial ska jag Visa u hur att göra en lätt Fishtail Rainbow vävstol armband.Här är armbandet kommer vi att göraSteg 1: materialMaterial:En metall krokEn mini vävstol2 x gummiband färger (rosa och grönt). Du kan använda alla färger du vill....

Krok enda Rainbow vävstol armband: Aiko (Original Design)

Aiko är en av min krok enda 6-loopar baserad design i Rainbow vävstol armband. AIKO på japanska betyder ett kvinnonamn från roten ord "Ai" som är kärlek eller kärlek och "ko" som betyder barn. Tillägnad en vän som också är en japansk....

Taffy Twist Rainbow vävstol armband

detta är en söt armband jag älskar detSteg 1: Levererar du behöver 1. rainbow vävstol ställa upp som visas i bilden2. rånare band så många färger som du vill3. din virknål eller rainbow vävstol krok4. c-clip eller s-klippSteg 2: Att placera några ban...

Hur man gör Rainbow vävstol armband eller ringar använda trippel diamantmönster

Rainbow vävstol armband med Triple Diamond mönstret är väldigt enkel att göra, (till skillnad från Triple Diamond Ski kullar). Jag gjorde detta en använder Rainbow vävstol 2.0 som har en mycket trevligare metall krok, men du kan lika enkelt göra dett...

Rainbow vävstol armband

detta är inte en nybörjare armband!Steg 1: Börja med pilar pekande bort från digSteg 2:Steg 3: Följ steg 2 hela vägen upp vävstolenSteg 4: Gör steg 2 på andra sidan ocksåSteg 5: Detta är vad vävstolen ska se ut så långtSteg 6: Av ett färgat band av d...

Enda rainbow vävstol armband

lära sig att göra en Rainbow vävstol enda armband!Nybörjare armband!Steg 1: material -Någon vävstol. Jag kommer att använda Rainbow vävstol-HooK(Metal or Plastic is fine)-Band-C- eller S-klippSteg 2: Positionering banden. 1.) röd från första mellerst...

Standard 6 loop Set Up för krok bara Rainbow vävstol armband

Detta är en handledning för en standard6 slingor inrättats för krok enda rainbow vävstol armband. Det är en vanlig inställning där du kommer att ha en 6 öglor på kroken som du kan använda som bas, så att du kan experimentera och skapa din egen regnbå...

Hexafish rainbow vävstol armband

Detta är min favorit av alla Rainbow vävstol armband - hexafish! Det är mycket chunkier och komplexa och ser mer ut som en armring. Jag gjorde min lite större än min handled så jag kunde ha det som en ARMRING, alltför.Och den bästa delen? Det är lite...

Tredubbla enda Rainbow vävstol armband

mig detta är en av de enklaste gummiband armband, direkt efter fishtail och inverterad fishtail.Steg 1: Vad du behöver Du vill använda:•En rainbow vävstol pinne ombord•Gummibeläggning band•Hook/plocka verktyg•C eller S klippSteg 2: Att placera band F...

Double rainbow vävstol armband

denna dubbel regnbåge vävstol (gummiband) armband är något svårare än den enda rainbow vävstol armbandet och en bra att försöka lära sig att hantera looping mer band. : DJag älskar utseendet på denna dubbel regnbåge vävstol armband - det är chunkier...

Blomma Rainbow vävstol armband

Hej!För att hålla jämna steg med den växande rainbow vävstol trenden, skapade jag ett mönster som jag bara älskar! Blomma Rainbow vävstol armbandet är glada, färgglada och anpassningsbara. Att inte nämna, ganska!Detta är inte ett mönster för nybörjar...

Mustasch Rainbow vävstol armband

jag ändrade denna video tutorial för att skapa en mustasch armband! Njut!Steg 1: Behöver du: en remsa av pinnar från en rainbow vävstol, två färger av band (mina är röd för inramning band och silver för banden mustasch. Du behöver mer än dubbelt så m...

Rainbow vävstol armband utan Rainbow vävstol med vanliga hushåll objekt

så jag köpte en påse av dessa färgade gummiband som kom med en krok, spännen, och banden, men inga faktiska rainbow vävstol. Det kom inte med instruktioner och jag visste inte att du behöver en vävstol att göra denna typ av armband, men jag hade sett...

Hur man gör Rainbow vävstol armband totempåle

Hej Instructablers dag jag kommer att vara visar dig hur man gör en regnbåge vävstol totempåle~ Jag kommer att använda följande~ En S klipp eller klipp~ Gummiband (REGNBÅGE färgade)~ En Rainbow vävstol vävstol~ Krok* DU MÅSTE HA DIN VÄVSTOL I DEN REK...

Loopy ränder Rainbow vävstol armband

det jag ville ha så dålig julklapp var en regnbåge vävstol. Så när jag öppnade min nuvarande och fick precis vad jag ville, fick jag omedelbart arbeta att göra armband som jag hade sett videor på. Ända sedan jag började titta på dessa videor jag fick...

Rock Candy Rainbow vävstol armband

Steg 1: leveranser 1. rainbow vävstol2. virknål krok eller rainbow vävstol3. gummiband4. C klipp eller s klippSteg 2: Komma igång Ta din tydliga band och placera dem där de är i bilden.Steg 3: Att göra Rock Candy effekten Wrap en tydlig band runt din...

Sailor kritstreck Rainbow vävstol armband

För somliga är detta inte en lätt armband att göra men för andra är det inte så svårt!(Första pic är utanför armband och andra bilden är inne i armband!)Steg 1: materialFör att göra detta armband, måste du ha en ny justerbar vävstol, krok, fyra C ell...

Hur till göra en enkel RAINBOW VÄVSTOL armband

du behöver en Rainbow vävstol krok, en regnbåge vävstol mini vävstol och några Rainbow vävstol band.Steg 1: Steg 1 Först, ta alla band och vrida det till en 8 form. varje slut på en sida av mini vävstolen.Steg 2: Steg 2 lägga till två mer band som in...