Steampunk raygun tillverkad av upphittade föremålDenna Raygun gjordes med hjälp av föremål som hittats i min gamla föremål bin. Även om jag gjord använda av en svarv, sandblästring kabinett och borra tryck under byggtiden kan du göra något liknande med grundläggande workshop verktyg. Låt oss ta en titt...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fantastiska animerade strålpistol tillverkad av UPPHITTADE föremål

denna prisbelönta STRÅLPISTOL sattes samman av mig från upphittade föremål. Några av de mer igenkännligt delarna är: polerad aluminium kroppen av en gammal dammsugare. Del av en gammal stor storlek kaffe bryggare. En 1965 Ford Galaxy 500 svans ljus l...

Ett SLAGVERKSINSTRUMENT--hjälp av upphittade föremål

"The Phoenix" är slagverksinstrument som återvinner upphittade föremål. Objekten ordnas i rymden på en ram av PVC-rör och standard rördelar. De är monterade till basen med hjälp av värme-bildade PVC ansluta enheter, pop nitar, skruvar och muttra...

Steampunk Ray Gun från upphittade föremål

jag har varit fascinerad av genren Steampunk länge nu. Efter att besöka flera hemsidor och titta på andras projekt, beslöt jag att skapa min egen Steampunk ray gun med några småsaker jag hade liggande.Steg 1: Steg ett: Design jag har inga bilder för...

Steampunk Raygun brudklänning / balklänning klänning / kvällen klänning

Behöver en så cool klänning för bröllop, bal, con, eller kvällen datum som undersöker också en feministisk fråga? Tja, vem fan gör inte det? I detta instructable jag kommer att visa dig hur man får leta efter nästan ingenting. Och det är inte din fan...

Göra en upphittade föremål minne spegel (och rengöra din skräp låda)

Jag har samla/hopat små "bitar" för cirka femtio år--du vet alla krångliga bitar flyter runt huset. Dessa små leksaker du kliver på, det som har varit i din skräp låda i år och alla små bitar du hitta medan gräva i din trädgård eller på promenad...

Bioshock 2 Big Daddy docka

detta Instructable kommer att guida dig genom processen att göra en ursprungliga Big Daddy docka från Bioshock 2.Jag har surfat på nätet innan du börjar mitt arbete, och jag märkte att det finns i princip ett fel begrepp mellan en massa människor: do...

Hearsch Angocoellum gevär: En funktionell ånga/Cyber Punk gevär

Instructables har ett enormt utbud av Steampunk * och Cyberpunk * kanoner som är sant testiments till kreativa geniet av deras beslutsfattare men jag är ofta besviken att de inte mer än kostym bitar (även om de är verkligen häftigt att titta på). Jag...

Steampunk DoubleStrike Nerf Gun

Denna Halloween, min flickvän och jag bestämde mig för att prova en "Steampunk" tema, och efter att ha sett hur alternativt fruktansvärda/dyrt färdiga "steampunk" kostymerna var, jag bestämde mig att försöka sätta något ihop själv.Dett...

Sparkle Steampunk uttalande halsband

Steampunk smycken innehåller vanligtvis maskindelar och metal.Det inte emellertid , inkluderar oftast glitter... vilket är det som gör denna instructable rad!Genom att fylla i detta instructable, skapar du ett halsband inspirerade av steampunk mode,...

Bunny. En Steampunk strumpeband Pistol.

Här är en annan liten Steampunk projekterar jag har satt ihop som förgyller min första Instructable.Detta är den fina lilla systern av amiralen Sidearm jag postat ett par veckor sedan. Mycket lika i stil och konstruktion, detta är en prydlig liten pr...

Bälte slidor för knivar (med låret rem)

Jag fick uppdraget att göra bälte slidor med låret remmarna för egna knivar. Klienten bad att artiklarna bo i deras givna ställen samtidigt som taxeras för klättring och vandring. Artiklarna bildades från upphittade föremål (järnväg band) som skickad...

Klibbiga band & aluminiumfolie konstföremål

vad billiga dekorationer kan du göra snabbt omvandla aluminiumfolie och tejp? Hoppas denna video kommer du igång med några av mina favorit idéer. Kan vara användbara för att utforma kostym smycken eller rekvisita för föreställningar.Christo och hans...

Steampunk Ray Gun

före och efter målning bilder av en scratch-bygga Steampunk Raygun jag konstruerat av hittade delar/skräp jag hade liggande.Material inkluderar:-Gammal handhållen fläkt-rensad maglite hölje-munvatten flaska-hår roller-filmburk-mini 'ljus' glödlampor-...

Awesome anpassade fall (från $20 - $2000)

En översikt: Detta instructable kommer att utbilda dig på de olika teknikerna för att skapa awesomely anpassade fall. Varje steg vandrar du genom snabb & billig val till eftertänksam, mer hantverksmässig alternativ. Detta instructable är lämplig för...

DEAD SPACE - Isaac Clarke nivå 3 kostym komplett Cosplay bygga

på grund av det stora svaret jag fick från min Dragon Age inkvisitionen Instructable hjälm bygga tråd. Jag har beslutat att göra en full Instructible på min DEAD SPACE Isaac Clarke nivå 3 Cosplay kostym!Detta bygga var i särklass den mest detaljerade...

Papperskorgen till gården konst eller tänka utanför boxen

mycket till glädje för barn och förtret för mina stackars grannar och zonindelning mannen, jag är en multimedia artist och en av mina favorit medier är upphittade föremål, även om jag vet att min smak inte är allas tycke jag hoppas du njuta av detta...

Steam punk sångfågel

min idé var att använda upphittade föremål och en butik kom sjungande fågel mec för att producera en sjungande fågel i en bur liknande de gamla viktorianska typ men med en modern twist. Jag köpte fågel mec från här http://hobby.uk.com/battery-powered...

Bygga en Drinkbot: The Elixirator

The Elixirator är en Steampunk cocktail blanda maskin. Upp till 10 olika drycker från fyra ingredienser kan väljas och förpackat. Fyra flaskor används att hålla sprit och blandare för drycker. Innehållet i flaskorna är trycksatt med ett akvarium pump...

Att skapa en Demon dräkt

jag är kund och vill utmana mig själv. Ofta, jag prova saker att inte jag ens säker på kommer att fungera. Denna kostym var en av de gånger som det fungerade ut ganska vackert.Denna kostym till mig var faktiskt byggdes 2004. Att vara ett fan av Hellb...