Steg för steg hem larm med ATMEGA128i detta steg för steg, vill jag dela mitt experiment med ATMEGA128 med LCD och PWM för att köra en sirene,
Jag skapade hemma som larm, jag lägger en sensor på det för att aktivera, men jag har inte gjort det ännu,
Jag har inte sensorn ännu så långt :)

Låt oss komma igång, är det lätt och enkelt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hem larm eller rörelsedetektor med Arduino,P.I.R Sensor och LCD.

Hej alla,Idag ska jag visa dig hur man gör ett intressant, underbar, Billigt hem larm. Denna Gadget hjälper dig att skydda ditt hus mot tjuvar. I detta projekt ska jag använda en Freeduino Board(Arduino Compatible),P.I.R Sensor module,LCD and some ot...

Avlägsen tillträde din hem larm

Jag gjorde detta projekt för att ge mig fjärråtkomst till min hem larm Panel - så jag ville veta om larmet hade gått bort på mitt hem medan jag var borta. Jag ville också kunna läsa loggar - och återställa larmet om jag bestämde att det var falskt al...

GSM Shield hem larm

Följ min blogg > bengoncalves.netSE min andra ISTRUCTABLES > Ben Hur profilHäromdagen min far och jag diskuterade om problemen med bor i ett land i tredje världen. På grund av den sociala ojämlikheten finns lite säkerhet på gatorna. Också ett stort...

Arduino hem larm

I grund och botten vad det gör:Detta hem larm är roligt nybörjare projekt som jag gjorde och det kan upptäcka något om det finns någon närliggande objekt med ultraljud utbud sensorn. Om den er upptäcka något med tanke på ett visst avstånd då det komm...

Gör dig själv en hemmagjord klocka med termometer med ATMEGA128

i detta steg för steg jag vill dela mitt experiment med ATMEGA128 timer och avbryta med DS1307 och NTC för att Visa hemmagjord klocka och termometer.Det visar timme, minut, sekund, veckodag, dag i månad och år, månad, och temperaturen i CelsiusNjut a...

Hur man gör enkla dörr larm med klädnypor (DIY)

Enklaste och okomplicerade sätt att göra dörren larm med husgeråd inklusive klädnypor (klädnypa) och som alltid dess billiga, enkla och roliga att göra. Även om dess alltför enkla men dess mycket effektiv och fungerar perfekt, det kan hjälpa dig spar...

Hem Automation med Amazon Echo röststyrning

Förra månaden, släppt Amazon eko - en liten cylinder kan kraftfulla röst erkännanden.Eko själv är stängd källkod. Men när du räkna ut ECHO: s hemligheter, blir det ett otroligt kraftfullt verktyg för röststyrning, så att du kan styra allt i ditt hem...

DIY larm med telefonen

Någonsin velat veta hur man gör egna larmsystem? Tro det eller ej, kan du göra din egen larm för ca $10 med några enkla hackar till ett förbetalt mobiltelefon. Du kan enkelt fånga inkräktare som iväg tripwire, eftersom denna snygg pryl kräver din mob...

Hem larm modell 2

som jag lovade en mer clean cut version av min hemmagjorda larm! Detta är fortfarande inte där jag vill att det ska vara så fortsätta leta efter den tredje modellen!Steg 1: material Du behöver 2 led lampor kanal och eltejp ett larm/buzzer förbindande...

Skapa dig ett meddelande flasher med ATMEGA128

killar,Jag vill dela mitt experiment på att skapa ett meddelande flasher medATMEGA128 och LCD 16 x 2,Det kan göras på din helg...Steg 1: Förbered komponenter jag förbereda alla komponenter nedan,Mest viktigt ärATMEGA128 TQFP 64 och LCD 16 x 2En till,...

Vattennivån larm med Arduino

Inledning: I detta Instructable, jag ska berätta hur man gör en Vattennivån larm med Arduino. Det är ganska enkelt!Material som krävs:-Arduino UnoHoppare ledningar1 LYSDIOD2 motstånd: ~ 200 Ohm och ~ 1KOhmEn vattenbehållareHur du meddelas: I vattenbe...

JORDBÄVNING larm med KY-002

Hej folk! Här är jag igen.Denna gång gjorde jag en grundläggande jordbävningen larm med KY-002 Shock sensor.Dess kan användas för flera ändamål, som de flesta sensorer. I detta fall använder vi det som en jordbävning sensor.Kontrollera följande schem...

Buglar larm med PIR RÖRELSESENSOR

I detta INSTRUCTABLE,Vi kommer att göra en enkel BUGLAR larm med PIR RÖRELSESENSOR & ARDUINOGlöm inte att rösta här för Sensor tävling! : D(Du kan se en omröstning knapp nära medaljen IN the TOP)För mer intressant projekt besök: www.miymakers.comFace...

Tweeting Arduino larm med en PIR-sensor. aka AlarmIno

Hej idag jag kommer att visa dig hur man gör en tweeting Arduino larm med en PIR-sensor.Du kommer att behöva:En parallax PIR sensor 3 stiftEthernet-kabelEthernet-shield (jag använder den här)SkärbrädaArduino UNO6 hoppare ledningarSteg 1: Ledningar sa...

Larm med Arduino + pir + rfid bricka + servo motor + nfc

Detta är en tyst larm med s4a för att programmera en arduino som när pir upptäcker en rörelse gör en servomotor som bär ett RFID-märke på det utlöser en nfc tasker för att skicka ett sms.Steg 1: IntroduktionHej, är jagGuerbas från en liten algeriska...

Cirkelträning Diagram av vattennivån larm med 555 Timer

detta är en enkel och mycket användbar krets heter Vattennivån larm med 555 Timer. Huvudsyftet med denna krets är att utforma en vattennivå upptäcka larm med enkla och billiga hårdvara utan att kompromissa med prestanda för enheten....

Komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor

Intro, prelude, eller bara: Vem är detta avsett för?Jag ville ha titeln att inkludera billigt, men kan möta det: det är inte billigt att bygga en 3D-skrivare om du har vissa/de flesta av komponenterna på sidan eller om du hittar bara blyg av 100 £ so...

En trådlös Smart Home (var: hem simulator och larm med Arduino eller Atmega328 (Uppdaterad maj 2016))

Obs: det nu är en android bluetooth kontroll app ibble för detta projektObs: Även om det började som ett projekt simulera min närvaro i hemmet, det har vuxit till ett smart hem, därav titeln jag detta InstructableNär folk är på semester, eller ibland...

Stege-re-purposed med några zip band

stege: gjorde detta till en växt stand, och spaljé för vinstockar.Fick stege gratis från freecycle. Det är inte robust nog för personer använder, men perfekt för växt användning.Steg 1: Stänker och flisor i princip jag lade till lite grön färg denna...