Tänk dig 2049 Time Capsuleden 12 januari 2013, jag begravd "Tänk 2049 tidskapsel" vid New York Hall of Science. Kapseln innehåller hundratals idéer för framtida uppfinningar, som lämnades in av allmänheten under loppet av fyra månader. Exempel är en lukt-brännare, ett SAR Communicator, och naturligtvis många flygande bilar. Denna övning i framtidstänkande, ber oss att överväga de långsiktiga effekterna av våra materiella existens (mer dokumentation är på www.kildall.com).

I processen, jag lärde mig mer om kapslar tid som jag trodde var möjligt och om du funderar på att begrava din egen, kolla in detta Instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

"en liten kärlek time capsule" - brev i en flaska

Hej,För alla därute som vill göra något speciellt av går dig själv att göra din valentine känna mig speciell här en enkel lätt att göra brev i en flaska.Glad St.Valentine dag, Njut!Steg 1: Gör rutan yttre redo för inslagning flaskan i. Ta hantverk/kr...

Hur till hacka en Apple Time Capsule med en Raspberry Pi

Att införa "Pi kapsel." Det är för närvarande den enda Apple Time Capsule kan du ansluta till din TV..., innebär detta att det en Apple TV? ;-)OK, ok, låt oss säga att du har en gammal Apple Time Capsule liggandes som inte fungerar längre... (de...

Time Capsule med bollen kolven spärr mekanism (byggd med en CNC-svarv)

Denna tid kapsel har en speciell mekanism som inte tillåter det öppnas om inte kolven skjuts in. Det som gör detta en time capsule är kolven kan låsas med en tamper bevis kabel tätning.Här är filen Fusion 360 att se alla detaljer. http://a360.co/1NR4...

Att ta bort och sårbaraste hårddisken från döda Apple Time Capsule

om du läser detta, jag kommer att anta att din dog och du vill få all din information på det.. Apple erbjuder inte återställning av data, och du kan gå till en apple certified plats, den som jag heter här i LA sa att det skulle kosta någonstans mella...

Framtida ritningar

Under våren 2011, var jag inbjuden att vara en artist-i-residence på Recology San Francisco (alias Dump). Jag behandlade detta uppehållstillstånd som en prestanda genom att skapa en berättelse runt en malmletare från år 2049, som bryter den deponin a...

Prisvärd hem Network Cable Management

vad jag har är en hylla full av nätverksansluten utrustning. Från vänster till höger har jag en HP Media Smart server, en Time Capsule och en Thecus Media-server. HP Media Smart servern har en nätsladd och en Ethernet-kabel. Time Capsule har en nätsl...

En verktygslåda-bänk för workshoplessness

vill bygga en båt eller några möbler i din lägenhet eller i några andra nonworkshoppish utrymme? Jag föreslår att ha verktygslådan-arbetsbänk. Det kommer att hålla ditt viktigaste verktyg inuti och även utanför (förbryllad?), håll din arbetsstycket o...

Gräva ut: det låg Stress sättet att rena skrivbord

Vi arbetar från hem - vilket är bra, på grund av flexibel arbetstid, ingen pendla, enkel tillgång till kylskåp och allmänna effektiviteten av att få saker gjort. Det är inte så stort, ibland, när det gäller att vistas organiserade. Saker tenderar att...

Använda bilder av konst att försköna hantverk och göra mönster

Detta instructable var inspirerad sinne för Design-tävling. För mig att dela något fått jag lära mig hur man använder ett digitalt program för att göra en design för ett projekt. Jag är glad att Hp spira har utformat ett program för beslutsfattare. I...

Meddelande till framtiden / tid kapsel projekt

tillstånd av Juliet WayneLeveranser:omedelbar kamera och filmpennor, markörerTom burk med lockMod Podge (för decoupage)liten svamp penslar med trähandtag gamla tidningar färgat pappersax glitterSteg 1: 1 Skriva ett meddelande till en framtida version...

Träd charm

med hjälp av e-avfall eller annat crafting material och böjbar wire kan du göra din egen talisman- esque skapande används för att markera en plats, händelse eller tidpunkt. dagligt tal kallas trädet charm.Jag fick en idé i mitt sista år i high school...

Klubbhuset

är häri beskrivs klubbhuset byggde jag för mina barn. Den slutliga produkten varierat lite från planerna, men det verkar vara dessa tingens natur. Jag ber om ursäkt att ingen av bilderna har bildtexter, men verktyget bara inte verkar fungera för mig....

Trä juldekorationer (på svarven)

i detta steg för steg, jag kommer att visa hur man gör några snabba och enkla julgransprydnader på svarven. Jag använde scraps för dessa, så du kan enkelt använda split trä från en ved hög, köpta "penna blanks" eller random klipp om runt butiken...

Installera SSD i slutet 2012 iMac (tunna kanter)

Här är några "allt i ett" Instructable om hur att ersätta hårddisken i slutet 2012 iMac (med tunna kanter, versionsnummer 2544) med SSD och få det igång.Steg 1. Samla delar.Steg 2. Programvara.Steg 3. Demontering.Steg 4. Församlingen.Steg 5. Pro...

Dr Frank-N-Furter - en make up tutorial

jag är ledsen att det tog mig så gosh darn lång tid för att publicera det här! Den enda gången jag kan faktiskt göra upp tutorials och ta foton sover mitt i natten när min nästan 6 månader gammal är snabb (jag var tvungen att hålla göra om detta efte...

Skära saker i hälften

Under min hemvist på piren 9 frågade jag mig hur jag kunde injicera överraskning, intuition och spontanitet i min konst praktik med digital fabrication teknik. När jag arbetade genom olika processer, hittade jag ett svar: tvärsnitt. Den enkla handlin...

Waffled Pizza fickor

Dessa månskäran rulla pizza fickor tar bara ca 5 minuter att göra, och de är så mumsigt. Dessa kan också göras många olika sätt, med olika fyllningar. Skinka och ost är också bra, och jag kan tänka mig jordnötssmör och gelé skulle inte vara hemskt.St...

Tidskapsel 2v

Hej toxicpaw 100 detta är min första instructable dag jag kommer att berätta hur man gör en tidskapsel. Du behöver: en låda (någon storlek och typ så länge som den öppna och stängs, gamla eller tresured objekt och tejp.Steg 1: lagra objekt i din box...

Scout 203a POV

läsa denna beskrivning först!För det första vill jag snabbt klargöra 5 saker:1) Jag var tvungen att kolla på undersidan av skjulet eftersom vi trodde att en av stödjande balkar var skadad. Jag var den enda som kunde passa in i små tillgång hål för de...