"en liten kärlek time capsule" - brev i en flaskaHej,

För alla därute som vill göra något speciellt av går dig själv att göra din valentine känna mig speciell här en enkel lätt att göra brev i en flaska.

Glad St.Valentine dag, Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till hacka en Apple Time Capsule med en Raspberry Pi

Att införa "Pi kapsel." Det är för närvarande den enda Apple Time Capsule kan du ansluta till din TV..., innebär detta att det en Apple TV? ;-)OK, ok, låt oss säga att du har en gammal Apple Time Capsule liggandes som inte fungerar längre... (de...

Time Capsule med bollen kolven spärr mekanism (byggd med en CNC-svarv)

Denna tid kapsel har en speciell mekanism som inte tillåter det öppnas om inte kolven skjuts in. Det som gör detta en time capsule är kolven kan låsas med en tamper bevis kabel tätning.Här är filen Fusion 360 att se alla detaljer. http://a360.co/1NR4...

Tänk dig 2049 Time Capsule

den 12 januari 2013, jag begravd "Tänk 2049 tidskapsel" vid New York Hall of Science. Kapseln innehåller hundratals idéer för framtida uppfinningar, som lämnades in av allmänheten under loppet av fyra månader. Exempel är en lukt-brännare, ett SA...

Att ta bort och sårbaraste hårddisken från döda Apple Time Capsule

om du läser detta, jag kommer att anta att din dog och du vill få all din information på det.. Apple erbjuder inte återställning av data, och du kan gå till en apple certified plats, den som jag heter här i LA sa att det skulle kosta någonstans mella...

En verktygslåda-bänk för workshoplessness

vill bygga en båt eller några möbler i din lägenhet eller i några andra nonworkshoppish utrymme? Jag föreslår att ha verktygslådan-arbetsbänk. Det kommer att hålla ditt viktigaste verktyg inuti och även utanför (förbryllad?), håll din arbetsstycket o...

Använda bilder av konst att försköna hantverk och göra mönster

Detta instructable var inspirerad sinne för Design-tävling. För mig att dela något fått jag lära mig hur man använder ett digitalt program för att göra en design för ett projekt. Jag är glad att Hp spira har utformat ett program för beslutsfattare. I...

Meddelande till framtiden / tid kapsel projekt

tillstånd av Juliet WayneLeveranser:omedelbar kamera och filmpennor, markörerTom burk med lockMod Podge (för decoupage)liten svamp penslar med trähandtag gamla tidningar färgat pappersax glitterSteg 1: 1 Skriva ett meddelande till en framtida version...

Träd charm

med hjälp av e-avfall eller annat crafting material och böjbar wire kan du göra din egen talisman- esque skapande används för att markera en plats, händelse eller tidpunkt. dagligt tal kallas trädet charm.Jag fick en idé i mitt sista år i high school...

Trä juldekorationer (på svarven)

i detta steg för steg, jag kommer att visa hur man gör några snabba och enkla julgransprydnader på svarven. Jag använde scraps för dessa, så du kan enkelt använda split trä från en ved hög, köpta "penna blanks" eller random klipp om runt butiken...

Framtida ritningar

Under våren 2011, var jag inbjuden att vara en artist-i-residence på Recology San Francisco (alias Dump). Jag behandlade detta uppehållstillstånd som en prestanda genom att skapa en berättelse runt en malmletare från år 2049, som bryter den deponin a...

Prisvärd hem Network Cable Management

vad jag har är en hylla full av nätverksansluten utrustning. Från vänster till höger har jag en HP Media Smart server, en Time Capsule och en Thecus Media-server. HP Media Smart servern har en nätsladd och en Ethernet-kabel. Time Capsule har en nätsl...

Mandel Trekant

några sena morgnar bara tigga en överseende maträtt att upprepa en överseende föregående kväll... särskilt om dina kamrater från överseende kväll är fortfarande med dig på brunch.Jag ville göra en konstnärlig dessert-y maträtt som var fortfarande lju...

Desktop flaskpost

ge någon du älskar ett meddelande i en flaska att visa hur mycket du bryr dig denna alla hjärtans dag; eller anyday verkligen.Jag minns att göra "wave maskiner" i plastflaskor när jag var yngre.Man kan säga att detta är en mer romantisk version....

5l öl kagge planter - vertikala trädgården UPGRADE -

UPPDATERING: Jag har lagt några bild av en 5 tunnor vertikala trädgårdenBara en enkel instructables för återanvändning 5l mini öltunnor som blommor eller grönsaker plantageägare.Steg 1: Vad du behöverAllt du behöver ären 5l keg öl behållareen kvarnvi...

5 minuters vägg pennhållare

här är ett snabbt sätt jag kom upp med att ha pennor och pennor lätt tillgängliga på olika platser i hela huset.Steg 1: materialRektangulär radergummiXacto knivPenna, penna (liten diameter fungerar bäst med tanke på dimensionerna för standard suddgum...

BOB Jr

Träffa Bob Jr, felet ut bobble! Bob, Jr. är en mindre version av en fullstor BOB eller bugg ut väska, som det kallas i överlevnad gemenskapen. Bob, Sr. är vanligtvis en stor vandring ryggsäck, fylld med överlevnad redskap som ficklampor, filtar, skor...

Metalstamped halsband

Skapa denna texturerat tenn halsband i mindre än en timme!Textur, stämpel, emalj och slitage!Titta på videoSteg 1: Verktyg som behövs för 15/16" fyrkantiga tenn stämpling Blank7mm hoppa Ring18 tums KulkedjaImpressArt textur Design frimärkenImpressArt...

Gräva ut: det låg Stress sättet att rena skrivbord

Vi arbetar från hem - vilket är bra, på grund av flexibel arbetstid, ingen pendla, enkel tillgång till kylskåp och allmänna effektiviteten av att få saker gjort. Det är inte så stort, ibland, när det gäller att vistas organiserade. Saker tenderar att...

Skära saker i hälften

Under min hemvist på piren 9 frågade jag mig hur jag kunde injicera överraskning, intuition och spontanitet i min konst praktik med digital fabrication teknik. När jag arbetade genom olika processer, hittade jag ett svar: tvärsnitt. Den enkla handlin...