Tea Candle FlightDetta är ett te ljus flyg som rymmer fyra te ljus. Detta var gjord av en extra bit av trä. Det är en 3/4 tum träbit. Den har hål i det att hålla lastrummet te ljus. Du behöver bara några verktyg och förnödenheter att göra detta. Detta är bra sätt att visa dem te ljus är bra att bränna. Jag färga mig för att ge ett trevligt avslutande utseende. Du kunde göra det håller mer eller mindre ljus hur någonsin många du vill. Också kan du utrymme dem isär hur allt du känner passar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

1/6 modell rörelse simulering stol /w Microsoft Flight Sim X

Detta är en Instructables på hur man skapar en liten rörelse simulering stol med Microsoft Flight Simulator X.Steg 1: Komma upp med en stol design Detta är vår 1/6 modell, anpassade gjort delar i TinkerCAD och skrivas ut med hjälp av en 3D-skrivare....

Aktivt kol & Tea Tree olja raktvål

Aktivt kol har länge använts som ett hem botemedel mot Bistick, förgiftningar, och för att ta bort gifter från kroppen, men gjorde du vet att det gör ett bra komplement till bar tvål eller raktvål. Aktivt kol i tvål avgiftande, peeling, att klargöra...

ALTOIDS TIN CANDLE, MED BARA EN LAMPA.

i detta instructable, jag kommer att lära dig att skapa en Altoids tin candle, med hjälp av minimalistisk resurser!DISCLAIMER: JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR NÅGON SKADA ELLER EGENDOM SKADA DU KAN STÖTA PÅ DETTA INSTRUCTABLE. VARA NOGGRANN OCH SÄKER OCH SM...

Yankee Candle Jar till godis burken!

För att se denna ursprungliga inlägget på min blogg, gå här!Jag har sett folk göra godis burkar ur mason burkar eller gamla salsa burkar. Vilket är en bra idé... men jag är inte riktigt i mason burkar när det gäller dekorativa burkar. Jag gillar sake...

Brudkläder dusch Tea Party

Steg 1: inbjudningar För inbjudningar vi köpte tomt invititations från dollar store (Ja, detta var en fest med en budget) och vi använde några tepåsar som vi hade redan i huset. Jag sydde filt hjärtan på taggarna som en söt liten touch.Steg 2: Bordsd...

DIY Tea Party inbjudan

Helgdagar, julen, nyår!! Så mycket kul och träffas. Detta är den bästa tiden på året att få tillsammans med vänner och familj eftersom de flesta poepole har långa semestrar och de föredrar att vara hemma. Som vanligt varje år jag inbjuder mina vänner...

Att lägga till flygplan till Microsoft Flight Simulator

detta Instructable är det att ge en grundläggande översikt över hur du importerar tillägg flygplan till Microsoft Flight Simulator. Jag har FS2002, och ja, jag planerar att uppgradera till FS2004, men samma grundläggande steg gäller för FS2004, FS200...

DIY Flight Simulator Cockpit

detta är den absolut min favorit projekt det är min andra bygga. 1: a var alla trä och mycket små.Spela MFSM X med en nyckel-stiga ombord, eller aJoystick, blir lite tråkigt...Så jag bestämde mig att bygga en Cockpit för att hysa alla rättsakterJag t...

Candle hantverk: Hur man gör vackra ljus

ljus Craft blev min besatthet när jag såg några vackert utformad ljus och jag längtade så mycket att lära sig konsten av ljustillverkning. Bristande faciliteter fick mig att beställa en inlärares ljustillverkning kit online. Startpaket tillhandahålls...

Flight Simulator handledning

Denna FSX handledning bör lära dig att använda FSX och PMDG 777 ordentligt.Steg 1: Förbereda planet för start:-Slå på batteriet-Slå på bränslepumpar-Slå på hydrauliken-Flight informationssystem:-Ange din position (porten. Flygplatsen) och du destinat...

Tea Cup-Cakes

detta Instructable visar dig hur man gör dessa 100% ätlig tekoppar med mini te smaksatt cupcakes i dem.Receptet jag använde är för Chai Tea Cupcakes med kanel smör grädde Frosting, men du kan välja valfri smak att använda eller ens experimentera och...

Steampunk Candle skans

material:• Candle skans - köpt på en sparsamhet butik - $1,75• Bivax ljus - hade redan (om jag köpte en ny jag tror jag skulle köpa en benvit eller ljus beige färg)• Svart sprayfärg - Walmart - $1,30• Redskap - åkte jag upp en gammal 1950-talet väcka...

Arduino-pneumatisk Flight Simulator

Hej, mitt namn är Dominick Lee. Jag är en senior high school som också är en programmerare och uppfinnare. Jag skapade "LifeBeam Flight Simulator" (namnet på mitt projekt) för att jag ville utmana mig själv och utnyttja min mjukvaran och järnvar...

Flight övervaka med hjälp av en Raspberry PI och en DVB-pinne

Om du är en frekvent flygare, eller bara brinner för flygplan, då Flightradar eller Flightaware är 2 måste ha webbplatser (eller apps, eftersom det är också mobila apps) som du vill använda på daglig basis.Både att du kan spåra flygplan i realtid, se...

"Candle Flicker" ledde som kvasi fyrkantsvåg generator (geigermätare simulator)

De allestädes närvarande "Candle Flicker" lysdioderna är fascinerande i mer än ett sätt. Det finns gott om information på internet om att få en audio signal från ett flimmer LED. De verkar antingen spela en melodi eller producera en konstig slag...

Hur att sticka en "riktig" svenska tea cosy!

Amerikaner vet inte vad en tea cosy är! Men när de ser en och avgöra det inte är en mössa till en stor hund eller liten åsna, de vill ha en - det är naturligtvis om de äger en riktig tekanna. (Titta inuti en tekanna och en "riktigt" tekanna har...

Teensy Tea Garden

jag gjorde detta "Teensy Tea Garden" kit som en gåva till en vän med överblivna fröer från min trädgård. Boxen innehåller fem sorter av utsäde, var innesluten i en små sydda kuvert. En teensy hand-bundna boken Detaljer hur du hand om varje plant...

Candle Powered keramik värmare

På instructables webbplats är bra på att hitta lösningar på vardagsproblem. Jag har funnit att de bästa lösningarna är att de som kan byggas med objekt som du redan har runt huset och inte tar hela helgen att göra. Mitt mål är att göra detta instruct...

Tea Tree olja infunderas tandpetare

jag var på min lokala hälsokostaffär funderar över vilka hippie tandkräm jag ville få när jag såg te träd olja tandpetare. Att vara någon som inte gillar att betala för saker som jag tror jag kan göra mig bestämde jag mig att prova den.Tea Tree olja...