Teardrop Trailer planer: Hur man bygger en billig husbilförst, jag ursprungligen dokumenterade detta på min konst och hantverk blogg, Gör det med Jason. Jag ville bygga en teardrop trailer som jag kunde ta camping runt nordvästra, där jag bor. Vi har fantastiska scener av skönhet, som Mt. Hood och Multnomah Falls, så jag bestämde mig också att måla en väggmålning hela vägen runt den.

Alla, jag tillbringade ungefär $500 totalt på projektet (inklusive används $120 Harbor Freight verktyget släpvagn), och denna teardrop trailer är ungefär som barebones som du kan få. Men det fungerar, och det håller dig torr och varm.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en billig arbetsbänk för träbearbetning med en HD Kreg Jigg, med VIDEO tutorial

Gratis planer finns även nedan i Imperial och metriska.Steg 1: Se Full Video Tutorial Video här.Warren från en trä verktyg visar hur man bygger en billig och enkel ön träbearbetning workbench med hund hål, lederna är gjorda med Kreg HD pocket hole ji...

DIY CNC Router planer: Hur man bygger

Obs: Jag Ursprungligen postat detta på min konst och hantverk blogg, Gör det med Jason, och du är välkommen att gå besök och kolla in min andra tutorials, recensioner och steg för steg ritning och målning lektioner.Ända sedan jag såg min första CNC,...

Hur man bygger en billig, drivs högtalarlåda

Intro / resonemangJag gillar att återanvända saker jag har liggande. Jag plockade upp en 200 watts AMP för endast $20. Jag hade också en massa lådor från att flytta och vissa Rockford Fosgates jag inte var med och flera pc power supply enheter (nedan...

Hur man bygger en billig & lätt vibrerande Robot

Robotar har fångat människans sinne för bokstavligen hundratals år. Ända sedan vi upptäckt att ånga hade befogenhet att flytta delar av en maskin, har vi skapat successivt mindre och effektivare robotic livsformer att underhålla oss och göra våra liv...

Hur man bygger en hemmagjord varmvattenberedare

jag kommer att visa dig hur man bygger en billig och enkel varmvattenberedare för camping, jakt stugor, eller någonstans att varmvatten inte är lätt tillgängliga. Jag har även bilder på min slutprodukt. Jag reser mycket i min husbil och gillar inte a...

Hur man bygger en tillfällig vedeldad Pizza tegelugn med billiga, lätt att hitta material

om du gillar DIY projekt (och pizza projekt), kolla in min sida, mikesenese.com/DOIT och följ mig påDenna pizzaugn är nästan lika enkelt att bygga som stapla block, men skapar en mycket effektiv trä vedeldad ugn med ett välvt tak som kan nå 800-900 g...

Hur man bygger billiga kompostbehållare

För er som är intresserade av lite monetär investering med en lushous trädgård amendmant som resultat ser längre. Jag är här att visa dig hur man bygger en super billiga komposten bin system! Detta 3-bin system är bra för människor som har lite extra...

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

Hur man bygger ditt eget skrivbord

Hej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, komm...

Hur man bygger en roterande Laptop mobil Stand

nyligen majoriteten av mitt arbete är gjort på min laptop och försöker för att hålla allt tillsammans (bärbar dator, skrivare, skanner, transportabel driva och olika andra nödvändiga tillbehör) jag behöver en arbetsstation som jag kan rulla runt huse...

Hur man bygger en sitta ner kör arcade skåp

för Visa och berätta idag tog jag en instructable som demonstrerar hur man bygger en arkad stil sitta köra spelet skåp. Spela alla gamla skolan favoriter som Ut kör eller fylla din "Need for Speed" spela senaste xbox spel.Steg 1: Varför och hur...

Hur man bygger en robotarm

Uppdatera: https://www.youtube.com/watch?v=BILiuqRmLRIvill bygga registeransvarige gå till härvideon är:http://www.youtube.com/watch?v=N9z7OQLlhrEhttp://www.youtube.com/watch?v=jozshuI246o&feature=youtu.behttp://www.youtube.com/watch?v=onQIzR5C8qkhtt...

Hur man bygger en Wannigan stil Chuck låda

Detta Instructable visar dig hur man bygger en wannigan. Den innehåller en introduktion, föreslagna material, bilder och steg för steg-instruktioner för att bygga en liten anpassade grub låda (även kallad en wannigan). Totalmått är flexibel, valde ja...

Hur man bygger en Earthbag Dome

Obs: Om du är ny till earthbag byggnad, först läsa den inledande Step-by-Step Earthbag bygga Instructable och hur man bygger en Earthbag Roundhouse . Också, min nya Earthbag byggnad Guide och Earthbag byggnad DVD finns nu tillgängliga.Vi byggde denna...

Hur man bygger en klocka som projekten tid på väggen

detta Instructable visar dig hur man bygger en projektor klocka. Den här enheten kan du projekttid på väggen. Baserat på en liten LCD väckarklocka (inte för liten, istället, du inte kommer kunna projicera det och att arbeta på det), detta är ett bra...

Hur man bygger en Awesome Trebuchet

Gillar du byggnaden? Gillar du stora projektil maskin? Om detta låter som du, har vi ett projekt för att tillfredsställa din cravings. Trebuchets kommer att göra någon dag i veckan så mycket bättre. I detta Instructable kommer vi lära dig hur man byg...

Hur man bygger en snö Fort

Tidiga barndomsminnen ofta med tillfredsställelsen av att spela med ett färskt snöfall att göra snöänglar, kasta snöbollar, och ser som kunde bygga större snögubbe. Om du vill känna dig lite nostalgisk då är detta Instructable för dig. Vi kommer att...

Projektet Snooze: Hur man bygger en enkel säng SWING med återvunnet trä.

Detta är min första säng Swing bygga och jag lärde mig mycket av det och så kan du.Göra skillnad här i världen när du väljer sättet att göra saker när det gäller att bygga. Vi kan välja att bara köpa allt nytt material för våra projekt eller välja at...

Hur man bygger en lastbil säng arrangör

Hur man bygger en mångsidig och justerbar lastbil säng arrangörGotta lastbil? Som inte behöver en lastbil säng arrangör eller ett lagringssystem som håller mindre föremål från att rulla runt i sängen av lastbilen och av nå?Jag vet att det finns många...