Tequila sunrise popsiclesFör ett tag sedan faran är mitt mellannamn hittade en lista på Buzzfeed med titeln "23 is dyker till få du berusad" och föreslog vi göra några. Jag kunde tänka på ingen anledning varför vi inte. : P

Alla popsicles var vacker, men jag drogs särskilt till tequila sunrise popsicles av Riktig mat av pappa. Hur söt är de?! De skriker bara sommar.

Vad som följer är min version av tequila sunrise popsicles och min första någonsin professionell video! Jag tror båda visade sig mycket väl - de verkligen smakar precis som drinken! : D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Tequila Sunrise

Här på HQ, vi var begåvad en flaska nya tequila och det har varit sparkar runt på kontoret bara tigger att avnjutas. Så, efter en särskilt hektisk tisdag, beslutade jag att förgrena sig ut från min vanliga skyddsnät med Rom och Cola (mörk Rom, diet c...

Hur man gör en TEQUILA SUNRISE COCKTAIL

hur man gör en TEQUILA SUNRISE COCKTAILHej alla idag ska jag visa dig hur man gör The Tequila Sunrise Cocktail.2oz Silver Tequila4oz apelsinjuiceSkvätt GrenadineKombinera Tequila & Orange Juice i en cocktail shaker med is. Skaka och häll i högt cockt...

Röda, vita och blå 4 juli Cocktails

Efter min framgång med att göra en tequila sunrise fick jag nyfiken på att göra andra skiktade drinkar. Eftersom den 4 juli kommer upp, beslöt jag att göra en rolig, skiktad drink att fira självständighetsdagen!Denna dryck kan göras med alla färger,...

Sorta Sangria, Sangria i ett glas

det är högsommar i Melbourne och (några av) nätterna är varma. Jag ville ha en drink varma vädret hade jag halv flaska rött vin.Jag googlade sangria recept och det fanns ingenting som var enkel nog för mig. Så jag inte thinki jag kan kalla detta en v...

Fluorescerande Daybreak cocktail

jag inspirerades av skönheten i Tequila Sunrise, och tänkte att kanske kan jag göra något att hylla stor kreativitet, sedan Tequila gryningen kom med mig.Tonic vatten innehåller kinin, det lyser i UV-belysning. Så använder jag en svart ljus och vackr...

Tequila dyker

detta är en uppfriskande behandling adult sommar, särskilt på en varm kvav dag.Detta kommer att ta ett par dagar att sätta ihop eftersom du måste njuta frukten i alkoholen och det tar längre tid att frysa, men det är väl värt att vänta.Steg 1: Tequil...

Sunrise Smoothie

Denna smoothie är inspirerad av vackra soluppgångar, en härlig fenomen som tar plats över hela världen, och är ett under att observera.Denna smoothie är som en ätligt sunrise, och är perfekt för morgon, middag och kväll; nu har du en soluppgång när s...

Hur till göra en nukleär SUNRISE COCKTAIL

Hey killar hem Bar kille här med en annan mördare cocktail recept.Idag gör vi en nukleär Sunrise CocktailsIngredienser1oz Tequila1oz apelsinjuice1oz öl (corona)Grenadin smakHoppas du har haft dagens reci [pe kolla tillbaka för mer,Nya drinkar varje v...

Root Beer Float Popsicles

2 somrar sedan, vi köpte några popsicle formar. Den sommaren hade vi massor av kul prova nya smaker och ingredienser. Vi gjorde ca 100 olika kombinationer, vissa bättre än andra. :) I sommar, hoppas jag kunna göra instructables av våra bästa skapelse...

LED Sunrise väckarklocka med anpassningsbara låten larm

min MotivationDenna vinter min flickvän hade en massa problem med att vakna på morgonen och verkade lida av SAD (Seasonal Affective Disorder). Jag ens märker hur mycket svårare det är att vakna på vintern eftersom solen inte har kommit ännu. Symtom p...

Cocktail Popsicles (aka Cocksicles)

gillar du dina drycker skakas eller röras? Vad sägs om helt fryst och på en pinne? Mina damer och herrar, samlas runt - jag presentera: Cocktail Popsicle. Eller Cocksicle, om du kommer...Det är omöjligt att frysa alkohol i en traditionell frys, är fl...

Korsa dyker popsicles!

Du är inte livet av partiet när du lämnar ut CROSSPOPS! yummy! Här är en snabb guide till att göra din egen, föra dem till kyrkliga funktioner som potlucks, bbq, socials, etc. Det är ganska enkelt, allt du behöver är:1. limma eller sträng för att fäs...

10 kalori Popsicle recept

Om du har söta tand på natten och du redan äter de flesta av din kalori för dagen, ingen oro kan du prova receptet 10 kalori enda popsicle. Det är perfekt för att tillgodose att söt suget och du kan också justera smak och krämighet genom att använda...

100 kalori jordnötssmör & choklad Popsicles

dessa välsmakande popsicles har PB2, choklad och vanlig smaker och vanilj smaksatt kokosmjölk. Karamellen för 100 kalorier, och få 5 gram protein också :)Steg 1: Samla ingredienser & verktyg Ingredienser:1 choklad popsicle:-2 matskedar choklad PB2-1/...

Aprikos Popsicles

Ahh, sommar! Tiden av färsk frukt, varm sol och en ökad längtan efter icy läckerheter.Våra grannar har en aprikos träd som hänger över våra staket. Nyligen trädet var redo att skörda, och de låter oss ha oavsett frukt var på vår sida av staketet. Det...

Applebee's Tequila Lime Chicken

för ungefär ett och ett halvt år jag arbetade för Applebee's, och blev kär i denna kyckling. Det är det enda jag äter när jag åker dit. Så döm om min förvåning när jag snubblade över detta recept och det visade sig vara awesome! De har sedan dess byt...

5 andra exploderande Popsicle Stick Frizbee

En sommarkväll när jag var fem år gammal, lärde min farbror min syster och jag att göra "Bomber" av pinnar från is-dyker vi precis avslutat. Bygget tog mindre än fem sekunder och vår barndom var aldrig samma. Vi köpte en låda med Popsicle pinnar...

Aprilskämt skämt: smältande popsicle Papperspress

i detta instructable jag kommer att lära dig hur man gör en smältande popsicle Papperspress.Detta är en stor upptåg att dra människor till och med den 1 april kommer inte ser här en som kommer.Setup är ganska lätt. Även om din kollega är bort bara sä...

Hur man gör en Popsicle Stick pussel

material 6 Popsicle pinnar markörerSteg 1: början Sätta alla Popsicle sicks tillsammansSteg 2: ritning Rita någon design som du vill på Popsicle pinnar du kan också använda nagellack för att dekorera det till. När du har gjort en design och sedan sep...