Textur Tee: en DIY T-shirt utsmyckning handledningLiva upp en vanlig t-shirt med en snabb och enkel personliga monogram!

För massor av tips besök tutorials och etiskt hållbar stil inspiration min Bekännelser av en Refashionista!

Relaterade Ämnen

3 DIY T Shirt idéer

för mer tutorials Besök www.pinkchocolatebreak.comT-shirts utgör en perfekt bas för en cool DIY projekt. Vare sig du vill ha en annan topp, kjol, klänning eller cutout möjligheterna är oändliga. Lek med färger, strukturen på tyget och använda din kre...

Hur till rädda en DIY T-Shirt katastrof

för några veckor sedan, visade vi på tråd Heads en cool sätt att göra din egen T-Shirt designmed lite sprayfärg och en stencil. Detta visade sig vara lite tufft när vi försummat det faktum att du behövde använda acetat för stencilen. Så för att fixa...

DIY CELEBRATE kort - med handledning :)

Hej till alla. Min nya Video är '' DIY CELEBRATE kort - med handledning ''Jag använder: ett tjockt A4 papper (rosa) en normal A4 papper (grön) 2 olika akvarell (rosa och grön) ett papper hjärta (rosa) A bandet (rosa)Jag är i sociala medier:YouTube: h...

DIY T-shirt Avskärma att skriva ut

Detta projekt kom eftersom jag ville skapa några t-shirts för att kunna bära och representera min makerspace på Maker Faire Atlanta. Jag ville betala de uppblåsta priserna online för bara några skjortor, så jag bestämde mig för jag kunde prova att gö...

♥ UPCYCLING DIY T-Shirt till Frans Kimono

I denna snabba och enkla handledning Visa jag dig hur till upcycle en tråkig skjorta i en trendig Frans västen, kimono stil. Njut av :)Följ min Youtube-kanal för snabb och enkel DIY < 3https://www.youtube.com/Channel/UC5dmQNUSfkY1wLNgXkI_pbA...

DIY Gamer Kit - IR handledning

Denna enkla handledning visar dig hur du använder den DIY Gamer Kit infraröd sändare och mottagare. När du har utnyttjat sin makt, kommer du att kunna göra egna multiplayer spel på nolltid!När du trycker på start-knappen, kommer vi skicka ett meddela...

DIY sadel/Mizzoni Sneaker handledning

Hej alla,Idag bestämde jag mig att anpassa en sko för en vän till mig. Skon jag skapat är ganska en blandning mellan två sko DIY tutorials jag såg nyligen, och jag tänkte varför inte bara prova det själv. Jag gjorde en blandning mellan en Missoni sko...

DIY sträng konst handledning

jag har sett massor av sträng konst poppar upp hela webben och beslutade att prova min hand på en bit av min egen. Jag verkligen ville inte bråka med hammare och högg ved och allt som dock, så jag använde kork ombord i stället. Lätt att arbeta med, l...

DIY T-shirt design: sy spets upp sidor - nr

fick en T-shirt som är alldeles för stor och kanske också vara en nattskjorta? Skär den i en form montering tunika, klänning eller lång topp med spets upp sidor. Nya sömnad krävs, bara saxar och nålar/säkerhetsnålar.Jag la en väva på baksidan (aka T-...

DIY - T-shirt med en härlig rosett

söt, enkel och lätt att göra! Jag är säker på att du har en bit tyg där, detta är en bra idé att återvinna en t-shirt en don´t kasta bort ett stycke tyg.Du behöver:1 T-shirtNågon typ av tyg: kan vara jersey, bomull eller chiffongSymaskinPinsOch kreat...

DIY T-Shirt klänning

T-Shirt klänningar är bra för lata! Du kan förvandla stora tröjor till en söt outfit, bära dem med över knä stövlar och en tröja eller min personliga favorit, stjäla din partners favorit t-shirt och göra den din egen! :)Steg 1:Titta här!...

DIY T-shirt design: Diamond sidor och ärmar - NO SEW

ta en tråkig T-shirt och jazz det upp med en sexig boatneck/av axel krage och diamond cut ut sidorna och ärmar.Jag gjorde detta på TechShop San Jose. De har en justerbar skyltdocka klä form som gör det lätt att arbeta på tröjan och se hur det ser ut...

DIY T-shirt design: spindelnät - No Sew

göra din egen spider webbdesign genom att skära och vävning en T-shirt. Använd en svart T-shirt och bära en kontrasterande färg under som röda att göra det sticka. Passar temat Halloween!Jag gjorde denna skjorta på TechShop San Jose. De har en juster...

DIY t shirt Tygkasse med glitter! ingen sy!

Hur man gör ett nej sy T-Shirt Tygkasse med Glitter!Steg 1: Steg 1: avskuren ärm och urringning område.Ta din sax och klippa slitsar från botten av skjortan upp till fodra märkning botten av väskan. Och sedan knyta fransar.Steg 2: Steg 2: dekorera me...

DIY smycken BOX ORGANIZER - handledning

Hej killar! Det är DIY tid ^^. Jag vet inte ni men om jag inte har tillbehör på en viss plats, jag förlora dem i lådor eller jag minns inte vart jag sätta them.d. Så för att hålla dem i ordning, jag bestämde mig att göra detta DIY projekt med återvun...

DIY T-shirt flätade halsband

här är ett roligt sätt att återvinna din gamla t-shirts (: detta är vad du behöver: 1 gamla t-shirt strimlat 12 ca 1" bred 1 stor hummer lås 2 stora hoppa ringarSteg 1: Först separera dina remsor av t-shirt i två buntar av sex remsor. Ta sedan 1 bunt...

Instant DIY jul örhängen handledning

Skapa jul prydnad örhängen i sekunder med min upcycled sista minuten gåva guide.För laster besök mer tips, tricks och DIYs min Bekännelser av en Refashionista....

DIY Gamer Kit - Summer handledning

Denna tutorial ska show du måste använda den DIY Gamer Kit Piezo summern i ditt program. Summern är vad vi använder för att göra allehanda bleeps och knarr, med smarta funktioner redan skapat i Gamer biblioteket!Programmet kommer vi att göra i den hä...

DIY lätt Notebook handledning

Göra alla vanliga sammansättning bärbara datorer ser söt och moderna med bara lite scrapbooking papper och klistermärken. Denna video tutorial visar dig hur man gör dessa DIY lätt bärbara datorer i några enkla steg. Dessa böcker är unika och speciell...